Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σπιτικά Γιατροσόφια για να απαλλαγείτε από τις Αιμορροΐδες

Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να το συζητάει. Οι Αιμορροΐδες είναι ένα κομμάτι από το σηραγγώδες σώμα και έχει το ρόλο του να κρατάει τον σφιγκτήρα σφραγισμένο. Όταν όμως ερεθίζονται και μολύνονται, μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία, κάψιμο και φαγούρα.

Πολλοί που υποφέρουν ντρέπονται να πάνε στον γιατρό, αλλά δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις απαραίτητο αυτό. Πράγματι, υπάρχουν πολλά πράγματα στο σπίτι μας που θα μπορούσαν να μας ανακουφίσουν.

Δείτε 6 σπιτικές θεραπείες…
1. Αλόε βέρα
Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο από τις αιμορροΐδες αρκετά γρήγορα και αποτελεσματικά. Απλά απλώστε λίγο στην προβληματική περιοχή και ο πόνος και το πρήξιμο θα είναι σύντομα παρελθόν.

2. Πατάτες
Οι πατάτες προκαλούν αφυδάτωση και μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση των αιμορροΐδων. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ καλή όταν υπάρχει και αιμορραγία. Απλά αλέστε λίγες πατάτες, κάντε τις πάστα και τρίψτε την κατευθείαν πάνω στην περιοχή που έχει το πρόβλημα. Αφήστε την πάστα να στεγνώσει και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

3. Χαμομήλι
Το χαμομήλι δεν είναι καλό μόνο σαν τσάι. Η αντιφλεγμονώδης δράση του μπορεί να βοηθήσει πολύ και στις αιμορροΐδες. Απλά βράστε λίγο και αφήστε το να κρυώσει. Ρίξτε λίγο πάνω σε ένα ύφασμα και σκουπίστε προσεκτικά την προβληματική περιοχή.

4. Σκόρδο
Βάλτε τρεις σκελίδες σκόρδο και 3 φύλλα δάφνης να βράσουν. Αφήστε το μίγμα να βράσει για τουλάχιστον 10 λεπτά και μετά αφήστε το να κρυώσει. Βάλτε το πάνω στις αιμορροΐδες για 3 φορές τη μέρα μέχρι να εξαφανιστούν.

5. Μηλόξυδο
Αυτό είναι άλλη μία τέλεια σπιτική θεραπεία. Απλά βουτήξτε λίγο βαμβάκι σε μηλόξυδο και τρίψτε το στην επηρεασμένη περιοχή. Η ανακούφιση θα είναι σχεδόν στιγμιαία.

6. Βιταμίνη E
Οι αιμορροΐδες είναι ιδιαίτερα επίπονες όταν το δέρμα είναι στεγνό και αυτό είναι συνήθως και η αιτία που αιμορραγούν. Οπότε, είναι σημαντικό να είναι καλά ενυδατωμένη η περιοχή και αυτό μπορεί να γίνει με υπόθετα Βιταμίνης Ε.

Οπότε την επόμενη φορά που θα έχετε πρόβλημα εκεί κάτω, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε κάποιες από αυτές τις σπιτικές θεραπείες και θα μπορείτε να κάθεστε και να περπατάτε σε χρόνο μηδέν. Εάν όμως το πρόβλημα επιμένει, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε έναν γιατρό.
 hefty.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια