Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τίτλοι τέλους για Λιανό - Ανδροτσάκη

Χώρισαν έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά
Ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη δεν είναι πια μαζί. Χώρισαν έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Στη δική τους περίπτωση, βέβαια, δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση, όπως συνέβη πρόσφατα με το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη.
Οι φήμες, ωστόσο, ότι αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες, κάνοντας ανθρώπους από το περιβάλλον τους να μιλούν για την αρχή του τέλους.
Οπως φαίνεται, λοιπόν, ο παρουσιαστής του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και η Ανθή Ανδροτσάκη έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη λύση του γάμου τους. Εκείνος, μιλώντας πρόσφατα σε περιοδικό αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί χωρισμού, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι οι εξελίξεις σ' αυτό το θέμα δεν είναι θετικές. «Είναι από τις στιγμές που δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω και νιώθω ότι θα το σεβαστείς» ήταν η ατάκα του Γιώργου, ο οποίος και συνέχισε λέγοντας ότι προτεραιότητα και των δύο είναι τα παιδιά τους.
Η Ανθή Ανδροτσάκη, από την άλλη, έσβησε πρόσφατα από τα προσωπικά της social media το επίθετο Λιανός, που φιγούραρε εδώ και χρόνια δίπλα στο δικό της, δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς, από την πλευρά της, ότι οι δυο τους δεν είναι πια ζευγάρι. Οι ίδιοι, βέβαια, δεν έχουν ακόμη προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για το δυσάρεστο γεγονός. Και μπορεί να μην το κάνουν κιόλας, αφού ήταν από τα ζευγάρια της showbiz που διατηρούσαν εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή τους, χωρίς ποτέ να δίνουν λαβές για σχόλια και πάσης φύσεως κουτσομπολιά. Για την ιστορία, η Ανθή γνώρισε τον Γιώργο σε μια συναυλία του με την Πέγκυ Ζήνα στη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε η ίδια εκείνη την εποχή.
Ο έρωτάς τους φούντωσε γρήγορα κάνοντας τη νεαρή κοπέλα να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του καλού της. Παντρεύτηκαν στις 22 Αυγούστου του 2009 και απέκτησαν τρία παιδιά.
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια