Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δωρίζοντας δίνεις χαρά

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να χαρίσουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους συνανθρώπους μας.
Τα ρούχα είναι μόνο μερικά από αυτά. Ας τι κάνουμε!
Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και η λαχτάρα μας να τους πάρουμε όλα τα όμορφα πράγματα που βλέπουμε γύρω μας δεν μας αφήνει να κάνουμε "απόσβεση".
Ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και αντικείμενα δεν είναι μόνο άχρηστα και περιττά πλέον, αλλά πιάνουν και πολύτιμο χώρο στο σπίτι.
Είναι καιρός να σκεφτείτε να τα χαρίσετε.
Χαρίζοντάς τα σε γνωστούς σας που τα χρειάζονται ή, ακόμα καλύτερα, σε κάποιες οργανώσεις οι οποίες θα τα προωθήσουν σε παιδιά και οικογένειες που διαφορετικά δεν θα είχαν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν ποτέ, θα νιώσετε αλλά και θα δώσετε χαρά!

Πού θα τα δώσετε:
*  Παιδικά Χωριά SOS, www.sosvillages.gr, τηλέφωνο: 210 - 331.36. 61 -3. Είδη για ένδυση, διατροφή, εκπαίδευση, φάρμακα, έως και προϊόντα για τις ανάγκες λειτουργίας ενός σπιτιού, είναι ευπρόσδεκτα εδώ.

*  Ελληνικό Κέντρο Προώθησης Εθελοντισμού, www.anthropos.gr, τηλέφωνο: 210 - 883.89.14. Εδώ θα συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που μπορούν να την αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορείτε να δωρίσετε από ρούχα και παιχνίδια μέχρι έπιπλα.

*  Κιβωτός του Κόσμου, www.kivotostoukosmou.org, τηλέφωνο: 210 - 95141953. Μπορείτε να συμμετέχετε ως εθελοντής και να δωρίσετε πράγματα ή να προσφέρετε υπηρεσίες για τις ανάγκες των παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια