Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι πιο περίεργοι γάμοι του κόσμου

Δεν είναι ο πρώτος και σίγουρα όχι ο τελευταίος που ορκίστηκε αιώνια αγάπη σε κάτι που δεν είναι... άνθρωπος.
Κατσίκες, φίδια, σκύλοι, παιχνίδια λούνα παρκ και τουριστικά αξιοθέατα είναι μερικά μόνο από τα απίθανα αντικείμενα με τα οποία έχουν παντρευτεί συνάνθρωποί μας...
Ιάπωνας παντρεύτηκε με μαξιλάρι στο μέγεθος ανθρώπου.
Ο Λι Τζιν-γιου ερωτεύτηκε τόσο σφοδρά το "dakikamura" του - ή αλλιώς το μαξιλάρι του - που αποφάσισε να το παντρευτεί.Το γιγάντιο μαξιλάρι είχε τη μορφή της Fate Testarossa, της αγαπημένης ηρωίδας κινουμένων σχεδίων του Τζιν.
Παντρεύτηκε το ντυμένο με νυφικό, αμίλητο μαξιλάρι του σε μία ειδική τελετή στο Τόκιο.
"Είναι τρελά ερωτευμένος με το μαξιλάρι του και το παίρνει παντού μαζί του", σημείωσε ένας φίλος του. "Παίζουν και βγαίνουν μαζί βόλτες. Ακόμα και στα εστιατόρια, πάντα κρατάει μία θέση για το μαξιλάρι του."
Η Έρικα Λα Τουρ Άιφελ παντρεύτηκε το διάσημο μνημείο τον Ιούνιο του 2008.
Η γυναίκα (πρώην στρατιωτικός που ζει στο Σαν Φρανσίσκο), απέδωσε την κατάστασή της στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε. Σε ντοκιμαντέρ του Channel Five, ισχυρίστηκε πως είχε κακοποιηθεί από τον ετεροθαλή αδερφό της και εγκαταληφθεί από τους γονείς της σε διάφορα ιδρύματα. "Αν βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα εξαιτίας όλων όσων μου έχουν συμβεί, τότε μπορώ να αποδεχτώ την κατάσταση", είπε. "Δεν θα άλλαζα τον εαυτό μου πια". Η κα Λα Τουρ Άιφελ επίσης ισχυρίζεται πως διατηρεί σχέση με κομμάτι φράχτη που φιλοξενεί στην κρεβατοκάμαρά της.
Σουδανός παντρεύτηκε κατσίκα
Τον Φεβρουάριο του 2006 Σουδανός υποχρεώθηκε να παντρευτεί μία κατσίκα με την οποία συνελήφθή να ερωτοτροπεί. Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας, κος Αλίφι, έπιασε στα πράσα το παράνομο ζευγαράκι όταν άκουσε δυνατούς θορύβους έξω από το σπίτι του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ανακάλυψε τον κο. Τόμπε πάνω από το άτυχο ζώο. "Τον ρώτησα τι κάνει εκεί και τον συνέλαβα", είπε ο Αλίφι. Ο Τόμπε υποχρεώθηκε επίσης να δώσει 15 χιλιάδες δηνάρια Σουδάν ως προίκα στον Αλίφι, όπως προστάζουν τα τοπικά έθιμα. "Οι γέροντες της τοπικής κοινωνίας υπέδειξαν ότι δεν πρέπει να τον πάω στην αστυνομία, αλλά να τον αναγκάσω να δώσει προίκα στην κατσίκα μου που χρησιμοποίησε ως γυναίκα του", πρόσθεσε ο Αλίφι. Η κατσίκα, που αργότερα μετονομάστηκε Rose (Ρόδο), πέθανε τον Μάιο του 2007
Γερμανίδα παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου

Το 1979 η Έιχα-Ρίτα Μπερλίνερ Μάουερ, παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου σε ηλικία 54 ετών. Η κυρία Μπερλίνες Μάουερ, που ζει στο Λίντεν της Σουηδίας, είπε: "Βρίσκω τα μακρόστενα, λεπτά πράγματα με οριζόντιες γραμμές πολύ σέξι. Το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι ελκυστικό, αλλά αρκετά παχύ - ο σύζυγός μου είναι πιο σέξι." Όταν το Τείχος του Βερολίνου κατεδαφίστηκε το 1989, η κυρία Έιχα-Ρίτα απογοητεύτηκε. "Ήταν απαίσιο αυτό που έκαναν", θυμάται σήμερα. "Τεμάχισαν το σύζυγό μου." Ότι της τον θυμίζει ακόμα είναι ένα μικρό κομμάτι Η κυρία Μπερλίνερ Μάουερ (το επίθετό της σημαίνει Τείχος του Βερολίνου στα γερμανικά), επινόησε τον όρο "Objectum-Sexuality" για να περιγράψει την συναισθηματική έλξη που νιώθει κανείς για άψυχα αντικείμενα. Εδώ και χρόνια έχει συνάψει σχέση με τον φράχτη ενός κήπου..
Ινδός παντρεύεται σκύλο
Τον Νοέμβριο του 2007, ένας Ινδός παντρεύτηκε μία σκυλίτσα με παραδοσιακό ινδικό γάμο. Ο γάμος πήρε σάρκα και οστά ύστερα από υπόδειξη του αστρολόγου του άντρα, ο οποίος του τόνισε πως είναι ο μόνος τρόπος για να εξιλεωθεί για όσα έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια. Ο γαμπρός, κος Σελβακουμάρ, κατά την εφηβεία του είχε θανατώσει και κρεμάσει δύο σκυλιά. "Μετά από αυτή μου την πράξη τα πόδια και τα χέρια μου παρέλυσαν, ενώ επίσης έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί", είπε ο Σελβακουμάρ. Η σκυλίτσα με το όνομα Σέλβι, προσπάθησε να το σκάσει κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής, αλλά στη συνέχεια έπεσε ξανά στα χέρια του γαμπρού που της πρόσφερε γάλα και κουλουράκια.
Κινέζος παντρεύτηκε ομοίωμά του
Ο Κινέζος Λιου Γε, 39 ετών, παντρεύτηκε ένα αφρώδες ομοίωμά του. "Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παντρευτώ τον εαυτό μου, αλλά κυρίως για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για την πραγματικότητα", είπε. "Αυτός ο γάμος με ολοκληρώνει. Ο ορισμός μου για τον γάμο διαφέρει από των άλλων ανθρώπων." Το μυστήριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 προσκεκλημένοι. Το ομοίωμα φορούσε νυφικό.
Ινδή παντρεύτηκε πήλινο δοχείο
Τον Μάρτιο του 2005, Ινδή παντρεύτηκε ένα πήλινο δοχείο με τη συγκατάθεση των συγγενών της, αφού ο πραγματικός γαμπρός άργησε να φτάσει στη γαμήλια τελετή. Ο παρ' ολίγον σύζυγος, Τσαμάν Σινκ, συνοριοφύλακας, άργησε εξαιτίας χιονόπτωσης. Η νύφη συμφώνησε να παντρευτεί το πήλινο δοχείο, διακοσμημένο με μία φωτογραφία του Σινκ.
Ινδή παντρεύεται φίδι
Τον Ιούνιο του 2006, στο χωριό Ατάλα στη νοτιοανατολική Ινδία, μία γυναίκα αντάλλαξε όρκους αγάπης με ένα ερπετό. Η Μπιμπάλα Ντας, 30 ετών, είπε: "Αν και τα φίδια δεν μπορούν να μιλήσουν και να καταλάβουν, συνεννοούμαστε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Όποτε του βάζω γάλα, πηγαίνει και πίνει. Ποτέ δεν μου έχει κάνει κακό." Το φίδι δεν παραβρέθηκε στην τελετή, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα και γιορτάστηκε από περίπου 2 χιλιάδες ανθρώπους.
Ιάπωνας παντρεύτηκε ήρωα βιντεοπαιχνιδιού
Τον Δεκέμβριο του 2009 ένας Ιάπωνας παντρεύτηκε χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού Love Plus (dating simulation). O Σαλ9000 (το όνομα με το οποίο αποκαλείται ο γαμπρός), προσκάλεσε 40 άτομα στο γάμο, ενώ η τελετή μεταδόθηκε και μέσω του ίντερνετ. Περιέγραψε τη νύφη, Nene Anegasaki, ως τη γυναίκα των ονείρων του. "Ο χαρακτήρας της αλλάζει όπως θέλω εγώ καθώς μιλάμε και ταξιδεύουμε σε διαφορετικά μέρη", είπε. "Αγαπώ τον χαρακτήρα, όχι μια μηχανή", πρόσθεσε ο Σαλ. "Καταλαβαίνω απόλυτα πως πρόκειται για παιχνίδι. Καταλαβαίνω πολύ καλά πως δεν μπορώ να την παντρευτώ με την κυριολεκτική έννοια του γάμου.
Αμερικανίδα παντρεύτηκε τρενάκι λούνα παρκ
Τον Αύγουστο του 2009, μια 33χρονη μουσικός από την Πενσιλβάνια ανακοίνωσε πως σχεδίαζε να παντρευτεί ένα τρενάκι λούνα παρκ. Η Έιμι Γουλφ "πολιορκούσε" το τρενάκι με το όνομα 1001 Nachts, για περίπου δέκα χρόνια. Διένυε περισσότερα από 250 χιλιόμετρα τουλάχιστον 10 φορές το χρόνο προκειμένου να επισκεφτεί το τρενάκι που ερωτεύτηκε. "Τον αγαπώ όσο όλες οι γυναίκες αγαπούν το σύζυγό τους και ξέρω πως θα είμαστε για πάντα μαζί," είπε. "Το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα σωματικά και πνευματικά. Δεν τρόμαξα, ένιωσα πολύ φυσικά με αυτό, αλλά δεν το είπα σε κανέναν επειδή ξέρω πως δεν είναι "φυσιολογικό" να τρέφεις αισθήματα για ένα τρενάκι." Η Γουλφ κοιμάται με μία φωτογραφία του 1001 Nachts στο ταβάνι. Επίσης, πάντα έχει μαζί της κάποιες βίδες του, προκειμένου να αισθάνεται πως βρίσκεται κοντά της
Αγγλίδα παντρεύτηκε δελφίνι
Η Σάρον Τέντλερ από το Ρέντμπριτζ του ανατολικού Λονδίνου παντρεύτηκε ένα δελφίνι στο Ισραήλ. "Ο Σίντι είναι 35 χρονών", είπε η Σάρον για το δελφίνι, "και τον επισκέπτομαι στις διακοπές μου εδώ και 15 χρόνια. Είναι αξιαγάπητος". Στην τελετή, η νύφη φόρεσε ένα μεταξωτό νυφικό και μια ροζ τιάρα. Μετά τους όρκους αγάπης που αντάλλαξαν, η Σάρον φίλησε τον Σίντι, του ψιθύρισε "σ' αγαπώ" και βούτηξε στην πισίνα για να τον αγκαλιάσει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια