Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έκθεση φωτογραφίας 20 χρόνια EDF

Από τις 3 έως τις 13 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η έκθεση φωτογραφίας «20 χρόνια EDF- European Disability Forum».
20 χρόνια αγώνα, 20 χρόνια με τα σημαντικά ορόσημα του ευρωπαϊκού αναπηρικού κινήματος ξεδιπλώνονται στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει το EDF στις Βρυξέλλες, για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του. Από το 1997, το EDF έχει εξελιχθεί στο φορέα που εκπροσωπεί τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο, δίνοντάς τους μία ενιαία φωνή. Μαζί με όλα τα μέλη και τους εταίρους του, αγωνίζεται για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, με ίσες ευκαιρίες για όλους.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ - JDE Building)από τον πρόεδρο του EDF και της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη και τον πρόεδρο του Group 3 της ΕΟΚΕ Luca Jahier.
«Είχαμε ένα όνειρο, είχαμε ένα όραμα, για μια οργάνωση που θα αγκαλιάζει όλα τα άτομα με αναπηρία στην Ευρώπη και θα προασπίζει τα δικαιώματά τους, θα υψώσει φραγμούς στις διακρίσεις και στους αποκλεισμούς», τόνισε μεταξύ άλλων, στη συγκινητική τελετή, ο κ. Βαρδακαστάνης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια