Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογία Το Επόμενο Μεγάλο Γεγονός 10/10/2017

Πολλά είναι τα αστρολογικά φαινόμενα που έχουν κάνει εξαιρετικά ιδιαίτερο το 2017 ως τώρα.
Το επόμενο γεγονός που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, είναι η είσοδος του Δία στον Σκορπιό.
Ο πιο μεγάλος και τυχερός πλανήτης του σύμπαντος θα περάσει στο σεξουαλικό ζώδιο στις 10 Οκτωβρίου, ασκώντας μια πλειάδα επιρροών σε όλους! Ποιους τομείς θα κεντρίσει στο δικό σας ωροσκόπιο;

Κριός
Ο Δίας θα μπει στον τομέα του ζωδίου σας που ξεκλειδώνει τη διαίσθησή σας και σας δίνει «ένστικτο» για σωστές επενδύσεις! Ενδείκνυται να διαθέσετε κάποιο χρηματικό ποσό σε ένα δέλεαρ, ειδικά αν έχετε τα φόντα να κρίνετε την καίρια επιλογή. Όσο αφορά τα προσωπικά σας, είναι μια φάση που θα θέλετε να είστε απαραίτητοι με έναν πιο πλεονεκτικό τρόπο απ’ όσο έχετε συνηθίσει το ταίρι σας!

Ταύρος
Η είσοδος του Δία στο αντίθετό σας ζώδιο, θα διογκώσει τη σημασία που έχουν για εσάς όλων των ειδών οι σχέσεις σας. Θα μάθετε πολλά από αυτές, όπως και ότι η ζωή θα ήταν ανιαρή αν όλα έμεναν πάντα ίδια! Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε ένα ταίρι με μόρφωση ή πολυταξιδεμένο. Δεν αποκλείεται να σας έλξει αυτό το «μικρόβιο» των αποδράσεων, πρακτικά ή διανοητικά. Το βέβαιο είναι ότι θα μάθετε να είστε γενικά πιο χαλαροί στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι
Αν αυτή η μετακίνηση του Δία σημαίνει κάτι για εσάς, είναι ότι δεν θα αποφύγετε ό,τι χρειάζεται δουλειά. Ειδικά εσείς δεν θα θέλετε κιόλας, μιας και η ενεργητικότητα είναι το μεσαίο σας όνομα!
Θα νιώσετε ότι είστε πιο περήφανοι για την καριέρα σας, θα σας ενδιαφέρει η εύρεση άρτιων συνεργατών ή θα βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες. Θα είστε κάτι σαν δροσερό αεράκι στον εργασιακό σας χώρο. Η εποχή ενδείκνυται για να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο ή ένα χόμπι.

Καρκίνος
Ο Δίας περνά σε μια περιοχή που σας ταιριάζει πολύ, γιατί ενέχει σπουδαία οράματα και απαιτεί αρκετή δημιουργική τεχνογνωσία για να τα προσεγγίσετε!
Αφορά τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τη δημιουργία και τους νεότερους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι ίσως να αποφασίσετε να επεκτείνετε την οικογένειά σας, είτε ίσως να μάθετε ένα μουσικό όργανο που πάντα σας άρεσε αλλά δεν είχατε τη δυνατότητα να το κάνετε μικρότεροι.

Λέων
Μήπως νιώθετε πολύ στριμωγμένοι τον τελευταίο καιρό; Το δώρο του Δία σε εσάς τώρα θα είναι περισσότερος χώρος: για να ζήσετε, για να αναπνεύσετε μέσα σε μια κλειστοφοβική σχέση, για να απεγκλωβιστείτε από την οικογενειακή πίεση.
Θα ξεφύγετε πλέον από τις συντηρητικές επιλογές ακόμη και στα καινούργια διακοσμητικά σας εγχειρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι έχει οξυνθεί η διαίσθησή σας. Η ποιότητα των σχέσεών σας θα βελτιωθεί, ακόμη και σε αυτές που σας έχουν αφήσει μόνο αναμνήσεις…

Παρθένος
Ό,τι θα σας κάνει να σηκωθείτε από τον καναπέ σας και να αναμιχθείτε με πραγματικούς ανθρώπους, αντί να ζείτε μέσα από τα προφίλ των κοινωνικών σας δικτύων, μόνο θετικό μπορεί να είναι!
Ο αχανής έξω κόσμος σας χρειάζεται – και δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε πολύ από την εξώπορτά σας για να νιώσετε ότι έχετε κάνει ήδη ένα μεγάλο βήμα. Το βέβαιο είναι ότι θα δείτε να βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις σας με τα άτομα του οικογενειακού αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος.

Ζυγός
Καθώς αποχαιρετάτε τον Δία από το ζώδιό σας, η ζωή σας θα πρέπει να είναι πλέον πιο γεμάτη και πιο πλούσια. Επίσης είναι πιθανό να έχετε πάρει μια καλή γεύση από τις δυνατότητες και τις πιθανότητες που έχετε.
Θα πρέπει να συνεχίσετε την πορεία σας πάνω σε αυτό το μονοπάτι, είτε να διευρύνετε την αποστολή σας να αφήσετε το σημάδι σας στα θέματα που χειρίζεστε. Η ζωή σας μπορεί να γίνει πιο άνετη από οικονομικής πλευράς ή να έχετε αποκτήσει κάποιες επιπλέον δεξιότητες που θα ανορθώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Σκορπιός
Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας θα ενισχύσει τη φιλοσοφική σας ικανότητα και θα διευρύνει την οπτική σας, ώστε να μην εκλαμβάνετε τα πάντα τόσο προσωπικά. Αξιοσημείωτη είναι και η τύχη που θα σας προσδώσει!
Οι επόμενοι 12 μήνες πρόκειται να είμαι μια ιδιαίτερη εμπειρία ζωής για εσάς. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε και μην χάσετε την πίστη σας!

Τοξότης
Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης σας, γι’ αυτό κάθε κίνησή του σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Τώρα θα περάσετε σε μια φάση ήρεμης προσήλωσης, με τις πνευματικές πτυχές της ζωής να είναι το επίκεντρο των εξερευνήσεών σας.
Θα είναι εξαιρετικά θεραπευτικό για εσάς να εργάζεστε μόνοι και ο εσωτερικός σας κόσμος θα γίνει αναπάντεχα πολύ πιο πλούσιος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αφήσετε τη φαντασία σας εντελώς ανεξέλεγκτη!

Αιγόκερως
Ο Δίας αναμένεται να φέρει κάποια ασυνήθιστα γεγονότα ή ανέλπιστα άτομα στη ζωή σας, που ο υπάρχων κύκλος σας θα θεωρήσει εκκεντρικά. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ενταχθείτε σε κάποιο κίνημα ή να προσεγγίσετε έναν γείτονα που υποψιάζεστε ότι δεν ανακυκλώνει!
Η άρνησή σας να μετέχετε πλέον στις δημοφιλείς δραστηριότητες της καθημερινότητα, θα είναι μια απόφαση που – ειρωνικά – θα σας κάνει πιο περιζήτητους εν μία νυκτί!

Υδροχόος
Πόσες φορές έχετε φτάσει μέχρι την πηγή και δεν έχετε πιει νερό, είτε πρόκειται για μια προαγωγή ή για μια τυχερή συγκυρία; Αυτές οι μέρες θα λάβουν πλέον τέλος για εσάς, καθώς ο Δίας θα ρίξει το φως του σε όλες τις πτυχές του ωροσκοπίου σας!
Από την μία άκρη ως την άλλη, θα δείτε τα ταλέντα σας να γίνονται γνωστά και να αναγνωρίζονται μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Αξιοποιήστε τη δημοφιλία σας προς όφελός σας!

Ιχθύες
Έχετε ακόμη εκκρεμότητες στη λίστα των υποχρεώσεών σας; Με την είσοδο του Δία στον Σκορπιό θα υποχρεωθείτε να την μειώσετε κατά πολύ, καθώς θα διευρύνει την ανάγκη σας για περιπέτεια!
Θα καλύψετε πολύ περισσότερο έδαφος πολύ πιο γρήγορα, σωματικά ή πνευματικά. Πολλές νομικές εκκρεμότητες θα βρουν τη λύση τους, κάτι που θα ανορθώσει την αισιοδοξία σας και θα σας κάνει λιγότερο κυνικούς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια