Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Kardashian: η βιογραφία τους - ο δικηγόρος πατέρας - Keeping up with the Kardashians

Ρόμπερτ Καρντάσιαν: O δικηγόρος πατέρας της Κιμ -Η δολοφονία που τον έκανε γνωστό και η Louis Vuitton με τα ματωμένα ρούχα.
Λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη δεν αναγνωρίζουν το όνομα Καρντάσιαν. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι όμως είναι ότι άθελά της η διάσημη οικογένεια της Αμερικής ενεπλάκη κατά κάποιο περίεργο τρόπο στο πρώτο reality show της ιστορίας, πολλά χρόνια πριν, με πρωταγωνιστές τον θρύλο του αμερικανικού ποδοσφαίρου OJ Simpson και τον πατέρα των Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε και Ρομπ.
Ήταν Ιούνιος του 1994 όταν η γυναίκα του διάσημου ποδοσφαιριστή βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της με μαζί με ένα ακόμα άτομο. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία έπειτα από έρευνες -και λόγω των τριών διαφορετικών καταθέσεών του- είναι ο Simpson. Ο ίδιος δηλώνει ότι θα παραδοθεί, αυτό όμως δεν συμβαίνει ποτέ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής θεωρείται φυγόδικος, η αστυνομία τον αναζητά παντού και ο πατέρας Καρντάσιαν, Ρόμπερτ, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του μαζί με μία ομάδα κορυφαίων δικηγόρων, διαβάζει μία επιστολή του Simpson που απευθύνεται σε 24 φίλους του.
Η επιστολή δίνει την εντύπωση του αποχαιρετιστήριου γράμματος. «Πρώτα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία της Nicole. Μη λυπάστε για μένα. Είχα μια σπουδαία ζωή, σπουδαίους φίλους. Σας παρακαλώ να θυμάστε τον πραγματικό O.J. και όχι αυτόν τον χαμένο άνθρωπο. Σας ευχαριστώ που κάνατε τη ζωή μου μοναδική. Ελπίζω να βοήθησα τη δική σας. Ειρήνη και αγάπη, O.J.».
Ο διάσημος ποδοσφαιριστής με τη σύζυγό του που βρέθηκε νεκρή
Σήμερα, οι Αμερικανοί θα έχουν την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να κολλήσουν μπροστά από τις οθόνες τους, όπως έκαναν χρόνια πριν για να παρακολουθήσουν την υπόθεση του OJ Simpson στο American Crime Story. Στη δημοφιλή σειρά τον πατέρα των Καρντάσιαν θα υποδυθεί ο David Schwimmer.
Ποιος είναι ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν
Με την παραπάνω ιστορία να επανέρχεται στις μνήμες, τα περισσότερα Μέσα του εξωτερικού θυμούνται ποιος είναι ο πατέρας της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν.
Γεννημένος το 1944 από Αρμένιους γονείς, έγινε γνωστός λόγω της συμμετοχής του στην ομάδα υπεράσπισης του Simpson και για έναν άλλο πιο μυστήριο λόγο, καθώς έχει χαραχθεί στις μνήμες πολλών ως ο άνθρωπος που έφυγε από το σπίτι του διάσημου ποδοσφαιριστή κουβαλώντας μία Louis Vuitton που πιστεύεται ότι περιείχε τα ματωμένα ρούχα που φορούσε στη δολοφονία της γυναίκας του. Ταυτόχρονα ήταν εκείνος που φιλοξένησε τον διάσημο ποδοσφαιριστή μία ημέρα μετά τη δολοφονία.O Simpson φεύγει από το σπίτι του Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Η καταδίωξή του μεταδίδεται ζωντανά από όλες τις τηλεοράσεις στην Αμερική, ενώ ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους για να δει απλά το αυτοκίνητό του να περνάει από μπροστά του
Η οικογένεια του Ρόμπερτ Καρντάσιαν είχε τη μεγαλύτερη επιχείρηση συσκευασίας κρέατος στη νότια Καλιφόρνια. Το πρώτο του πτυχίο ήταν στη διοίκηση επιχειρήσεων και το δεύτερο στη νομική. Αφού εργάστηκε ως δικηγόρος για μία δεκαετία, τα παράτησε και ασχολήθηκε με τις εκδόσεις, δημιουργώντας τη Radio & Records μαζί με συνεργάτες, την οποία το 1979 πούλησε βγάζοντας μεγάλο κέρδος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν έθεσε πάλι σε ισχύ τη δικηγορική του ιδιότητα απλά και μόνο για να υπερασπιστεί τον OJ Simpson.
Η γνωριμία με την Κρις και το διαζύγιο

Γνώρισε την πρώτη του σύζυγο το 1978. Τότε η Κρις Τζένερ είχε το επώνυμο Χιούτον και εργαζόταν ως αεροσυνοδός. Παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά και έφεραν στον κόσμο τα 4 τους παιδιά.
Το 1991 η Κρις κάνει αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη δυσκολίες στον γάμο τους. Αργότερα, η ίδια αποκάλυψε ότι διατηρούσε σχέση με έναν ποδοσφαιριστή, ενώ όταν τα έγγραφα του διαζυγίου ήρθαν στη δημοσιότητα αποκαλύφθηκε ότι δύο από τους λόγους ήταν οι κακές σχέσεις του ζευγαριού και οι οικονομικές δυσκολίες.
Στην πορεία ο Ρόμπερτ είχε κάποιες σχέσεις, ενώ μόλις 6 εβδομάδες πριν πεθάνει από καρκίνο στον οισοφάγο, παντρεύτηκε την Έλεν Πίρσον.
Παρά το διαζύγιο πάντως με την πρώτη του σύζυγο, οι δυο τους διατηρούσαν καλές σχέσεις, ενώ άριστες ήταν οι σχέσεις του και με τα 4 παιδιά του.
Keeping up with the Kardashians
Το 2007, το ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» έκανε το ντεμπούτο του στο αμερικανικό δίκτυο E! Entertainment. Πλέον, διανύοντας την πέμπτη σεζόν του το σόου μετράει τριάμισι εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ κάθε επεισόδιο αποφέρει εξαψήφιο χρηματικό ποσό στην οικογένεια. Από το 2009 όμως η Κόρτνεϊ και η Κιμ πρωταγωνιστούν και σε ένα δικό τους ξεχωριστό ριάλιτι, το οποίο φέτος διανύει τον τρίτο κύκλο του, με τίτλο «Kourtney & Khloe Take New York».
Σύμφωνα με το περιοδικό «The Hollywood Reporter», η μητέρα των κοριτσιών παρακρατεί το 10% από τις εισπράξεις τους, αφού είναι και μάνατζέρ τους. Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια έχουν προωθήσει ένα σωρό προϊόντα, από αρώματα και καλλυντικά μέχρι ταμπόν και χαρτί υγείας! Το νέο οικογενειακό πρότζεκτ αφορά το άνοιγμα ενός καταστήματος μέσα στο ξενοδοχείο «Mirage» του Λας Βέγκας, το οποίο θα πουλάει μόνο προϊόντα συνυφασμένα με το όνομα Καρντάσιαν. «Για παράδειγμα, θα πάρουμε την εικόνα της Κιμ και θα την τυπώσουμε πάνω σε πετσέτες θαλάσσης. Ετσι, όποιος λιάζεται στην πισίνα, θα μπορεί να ξαπλώνει πάνω σε μία Καρντάσιαν» δήλωσε με περηφάνια η Κρις Τζένερ, επισημαίνοντας ότι φωτογραφίες των νεαρών κοριτσιών θα υπάρχουν ακόμα πάνω στα κλειδιά του ξενοδοχείου, τα εμφιαλωμένα νερά στα δωμάτια αλλά και στους κουλοχέρηδες.
Η Κλόε, η οποία είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα των Λέικερς Λάμαρ Ντομ, αναγνώρισε την «τέχνη» της μητέρας της να πουλάει το όνομα Καρντάσιαν σχολιάζοντας: «Η μητέρα μου είχε πάντα το μότο “ας μετατρέψουμε το νερό σε κρασί”. Γνωρίζει πολύ καλά πώς να πάρει ένα μικρό ταλέντο και να το κάνει τεράστιο».
Το ροζ DVD των 5 εκατ. δολ.
Σύμφωνα με τους επαΐοντες, η επιτυχία των Καρντάσιαν εκτοξεύτηκε στα ύψη, όταν βίντεο στο οποίο η Κιμ εμφανιζόταν να κάνει έρωτα με τον πρώην σύντροφό της, τον ράπερ Ρέι Τζέι, πουλήθηκε στην εταιρεία διανομής πορνοταινιών Vivid Entertainment.
Ανακαλώντας στη μνήμη της τη στιγμή που η κόρη της τής αποκάλυψε τον Φεβρουάριο του 2007 για το καυτό βίντεο, η Τζένερ είπε πως όχι μόνο δεν αναστατώθηκε, αλλά το θεώρησε ιδανική επιχειρηματική συγκυρία, αφού εκείνη την περίοδο προσπαθούσε να κλείσει συμφωνία για ένα οικογενειακό ριάλιτι: «Σκέφτηκα, αχ τι καλά, τώρα ταιριάζει μια χαρά ένα ριάλιτι σόου. Είμαι από τους ανθρώπους που προτιμώ να λύνω και όχι να δημιουργώ προβλήματα. Η δουλειά μου ως μητέρα και μάνατζερ της Κιμ είναι να διευθετώ τα προβλήματά της, όποια κι αν είναι αυτά. Σε τι θα με ωφελούσε να την επιπλήξω;».
Η Τζένερ, η οποία επισημαίνει ότι δεν είδε ποτέ το καυτό βίντεο της κόρης της, προσέλαβε έναν ειδικό επικοινωνιολόγο για να τη βοηθήσει να διαχειριστεί το σκάνδαλο. «Δεν γνώριζα τόσα πολλά για να διαχειριστώ μία τέτοια κατάσταση. Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι έπρεπε να βρω κάποιον για να εκμεταλλευτεί προς όφελός μας αυτήν την κατάσταση το ταχύτερο δυνατόν. Η δουλειά μου ήταν να προσπαθήσω να πάρω αυτά τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας της κόρης μου και να τα κάνω τριάντα», δήλωσε η Τζένερ, η οποία τελικά κατάφερε να υποχρεώσει τη Vivid Entertainment να καταβάλει πέντε εκατομμύρια δολάρια στην κόρη της για τη διανομή της ταινίας, που αναδείχτηκε ως ένα από τα DVD με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας για την τελευταία δεκαετία.
Bruce Jenner (Caitlyn Marie) - 28 Οκτωβρίου 1949
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του δεκάθλου στους Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976
Με την Κρύστι Τζέννερ (1972–1981) απέκτησε την Κασάνδρα και τον Μπαρτ.
Με τη δεύτερη σύζυγό του, Λίντα Τόμσον (1981–1986), απέκτησε τον Μπράντον και τον Μπρόντι.
Με την Κρις Τζένερ (1991–2015) έχουν την Κένταλ και την Κάιλι.
Το όνομα και η αλλαγή φύλου έγιναν επίσημα στις 25 Σεπτεμβρίου 2015
Kris Jenner
Η Kρίστεν Μαίρη Τζένερ (πρώην Kardashian; γεννήθηκε 5 Νοεμβρίου 1955) μια Αμερικανή τηλεοπτική προσωπικότητα, έγινε γνωστή από το ριάλιτι σόου Keeping Up with the Kardashians, μαζί με την οικογένειά της. Έχει παντρευτεί δύο φορές, πρώτα με τον δικηγόρο Robert Kardashian, και αργότερα με την τηλεοπτική προσωπικότητα και ολυμπιονίκη, Μπρους Τζένερ (τώρα γνωστή ως Κέιτλιν). Έχει τέσσερα παιδιά με τον Καρντάσιαν και δύο με τον Jenner.
Kourtney Kardashian
Η Κόρτνεη Kourtney Mary Kardashian (γεννήθηκε 18 Απριλίου 1979) είναι μια Αμερικανή τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας και μοντέλο.
Σύντροφος: Scott Disick (2006–2015)
Παιδιά: Μέισον Ντάς Ντίσικ, Penelope Scotland Disick, Reign Aston Disick
Kim Kardashian
Η Κίμπερλι "Κιμ" Νόελ Καρντάσιαν Γουέστ (Kimberlly "Kim" Noel Kardashian West, 21 Οκτωβρίου 1980) είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, ηθοποιός, επιχειρηματίας και μοντέλο
Γάμοι:Ντέιμον Τόμας (2000-2004) Κρις Χάμφρις(2011-2013) Κάνιε Γουέστ (2014-σήμερα)
Παιδιά: Νορθ Γουέστ - Σεντ Γουέστ
Khloe Kardashian
Η Κλόε Khloé Alexandra Kardashian (γεννημένη στις 27 Ιουνίου 1984) είναι Αμερικανή τηλεοπτική προσωπικότητα, μοντέλο και επιχειρηματίας.
Γάμος: Lamar Odom (2009–2016)
Rob Kardashian
Ο Robert Arthur Kardashian (γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1987) είναι Αμερικανός, τηλεοπτικό πρόσωπο και επιχειρηματίας
Συντρόφησες:Adrienne Bailon (2007–09)
Blac Chyna (2015–17)
Παιδιά: την Dream Renée Kardashian
Kendall Jenner
Η Κένταλ Νικόλ Τζένερ (Kendall Nicole Jenner, 3 Νοεμβρίου 1995) είναι Αμερικανίδα μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα
Kylie Jenner
Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ (Kylie Kristen Jenner, 10 Αυγούστου 1997) είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, μοντέλο, ηθοποιός & επιχειρηματίας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια