Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρούχα εν - τάξει!

Ο καιρός είναι όλο εκπλήξεις, γι αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για τις πρώτες μπόρες του φθινοπώρου.
Η επιχείρηση "οργάνωση της ντουλάπας" αρχίζει!

1.  Πρώτη δουλειά σας θα πρέπει να είναι το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων που θα φυλάξτε, για να τα βρείτε πεντακάθαρα και να είστε έτοιμες να υποδεχθείτε και πάλι το καλοκαίρι.
2.  Επόμενο βήμα είναι ο διαχωρισμός των ρούχων: ποια θα φυλάξτε και ποια θα χαρίσετε σε φίλες σας ή ακόμα καλύτερα σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Αν έχετε αρκετό καιρό να φορέσετε κάποιο ρούχο, τότε σημαίνει ότι δεν σας αρέσει πια ή δεν σας κάνει, γι αυτό και είναι προτιμότερο να το χαρίσετε σε κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει.
3.  Χωρίστε τα ρούχα που θα μπουν σε συρτάρια, όπως τα μπλουζάκια, από εκείνα που θα φυλαχτούν σε κρεμάστρες,όπως τα πουκάμισα και τα φορέματα.
4.  Φροντίστε στα συρτάρια σας να τοποθετείτε πρώτα τα βαριά ρούχα και από πάνω τους τα πιο ελαφριά, ώστε να μην τα τσαλακώσετε.
5.  Αποθηκεύσατε τα ρούχα που φοράτε συχνά σε χαμηλά ράφια, για να έχετε εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, ενώ ανεβάστε ψηλότερα όσα δεν χρησιμοποιείτε τόσο συχνά.
6.  Στερεώστε στο τοίχο της ντουλάπας γάντζους για να κρεμάστε ζώνες, φουλάρια και κασκόλ.
7.  Βάλτε μέσα στα παπούτσια σας εφημερίδες για να διατηρήσουν το σχήμα τους και στη συνέχεια αποθηκεύσατε τα σε κουτιά.
Θα σας διευκολύνει να βρίσκετε πάντα το ζευγάρι που ψάχνετε αν γράψετε με έναν μαρκαδόρο τι περιέχει το κουτί.
8.  Αντικαταστήστε τη ναφθαλίνη με ένα ματσάκι λεβάντα, που προστατεύει τα ρούχα και τους χαρίζει υπέροχο άρωμα, και διαλέξτε ένα απορρυπαντικό που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ρούχα σας φρέσκα και ευωδιαστά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια