Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı :Γάμος Ατζούν Ιλιτζαλί

Ατζούν Ιλιτζαλί: ο χλιδάτος γάμος του κ. Survivor στο Σεν Τροπέ
Γάμος υπερπαραγωγή στην Γαλλική Ριβιέρα για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor!
Ένας τρίτος γάμος για τον εκατομμυριούχο παραγωγό και ένα πάρτι διάρκειας 3 ημερών, μια μεγάλη ιστορία αγάπης.
Το ιδιαίτερο νυφικό - όπως γράφει η Χουριέτ-, το φόρεμα της Σεϊμα ήταν μάρκας Zimmermann και κόστισε 1.000 δολάρια. Αυτή είναι μια από τις πολλές λεπτομέρειες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο για το γάμο του παραγωγού του Survivor με την εκλεκτή της καρδιάς του.
3 ημέρες γλέντι και 3 διαφορετικά νυφικά
Το παραμυθένιο love story τους δεν θυμίζει ούτε τις προηγούμενες σχέσεις, αλλά ούτε και τους δυο γάμους του παραγωγού οι οποίοι είχαν άδοξο τέλος. Ένα κορίτσι 20 ετών κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και να ανατρέψει όλα όσα πίστευε μέχρι τότε.
Η γεννημένη στις 2 Ιουλίου του 1990 απόφοιτη Σχεδίου Μόδας και πανέμορφη Σεϊμά δεν είχε βάλει στόχο της να κατακτήσει τον Ατζούν.
Αυτό που την ενδιέφερε ήταν ο χώρος της μόδας, ο οποίος συνεχίζει να την ενδιαφέρει πολύ, εξ ου και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Εχοντας γίνει μοντέλο και εν συνεχεία παρουσιάστρια, η ψηλόλιγνη Τουρκάλα θα προσπαθήσει μέσω ενός επάθλου που θα κερδίσει σε τηλεπαιχνίδι να δώσει ώθηση στην καριέρα της και γι’ αυτό ασχολείται με την ενδυματολογία.
Οταν συναντήθηκε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, εργαζόταν backstage κι εκείνος ήταν παρουσιαστής. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και όσοι γνωρίζουν λένε ότι η φλόγα ανάμεσά τους παραμένει αναμμένη και από τις δύο πλευρές. Ο Ατζούν είναι σαν να βρήκε το λιμάνι του μετά από πολλές περιπλανήσεις. «Η Σεϊμά έχει απίστευτη επιρροή επάνω του. Τον λατρεύει, τον ακολουθεί παντού αλλά και εκείνος δεν της χαλάει χατίρι. Ακόμη και όταν έκανε το bachelor party της στη Μύκονο, την άφησε να διασκεδάσει με τις φίλες της και μετά πήρε το εντυπωσιακό πράσινο ταχύπλοό του και πήγε να τη βρει για να περάσουν μαζί κάποιες μέρες στη Μύκονο. Τη λατρεύει, είναι η γυναίκα της ζωής του», εξομολογείται άνθρωπος από το περιβάλλον του.
Ευτυχισμένοι και τρελλά ερωτευμένοι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Σεϊμά γιόρτασαν με πολύ καλούς τους φίλους ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια