Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαλλιά Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018

Σαν γυναίκες που είμαστε μας αρέσουν οι αλλαγές και ιδιαίτερα όσον αφορά τα μαλλιά μας.
Τα νέα trends μαλλιών για το φθινόπωρο- χειμώνα 2018 έχουν φτάσει!
Προτάσεις για μακρυά και κοντά μαλλιά, αλλά και προτάσεις πιο τολμηρές και πιο ιδιαίτερες. Χτενίσματα και hairstyles για όλα τα γούστα!
Σου παρουσιάζει τις νέες τάσεις για τα μαλλιά που θα δούμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018.
fisiko mikos malliwn moda 2018
Φυσικό μήκος
Άφησε τα μαλλιά σου ελεύθερα. Χωρίς φυλλάρισμα, χωρίς μύτες. Απόλυτα φυσικά να πέφτουν στους ώμους σου. Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν τους αρέσει να πειράζουν τα μαλλιά τους, φέτος είναι η εποχή σου. Δώσε την ευκαιρία στα μαλλιά σου να αναδείξουν τον χαρακτήρα σου όπως είναι. Είναι από τα μεγαλύτερα trends για τον χειμώνα του 2018!
wet look fthinopwro- xeimwnas 2018
Wet look
Ξέρω ότι μπορεί το wet look να μην είναι από τα αγαπημένα σου, όμως και για φέτος είναι ένα από τα αγαπημένα trends. Τραβηγμένα μαλλιά και πίσω από τα αυτιά. Η φετινή διαφορά στο wet look είναι ότι η μόδα προστάζει πιο χαλαρό τράβηγμα στα μαλλιά και πιο ανάλαφρο styling. Είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις;
entona xrwmata mallia gia to 2018
Έντονα χρώματα
Από τις πιο αγαπημένες μου τάσεις για το 2018! Έντονα χρώματα, φωσφοριζέ αποχρώσεις και φουλ της δημιουργίας. Δεν υπάρχουν ταμπού στο χρώμα των μαλλιών. Μπλε ηλεκτρίκ, ροζ, κίτρινο φωσφοριζέ και ότι άλλο βάλει ο νους σου! Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις τα μαλλιά σου με μια μάσκα
μετά το μπάνιο, γιατί θα το χρειάζονται μετά από ένα απαιτητικό χρώμα!
analafres mpoukles moda 2018
Ανάλαφρες μπούκλες
Μπορεί οι μπούκλες του καλοκαιριού να ήταν πιο στιλιζαρισμένες, το φθινόπωρο και τον χειμώνα όμως τα πράγματα είναι από όσο έχεις καταλάβει πιο χαλαρά. Ανάλαφρες μπούκλες, σχεδόν φυσικές- ή και φυσικές αν είναι το μαλλί σου από μόνο του- είναι η χειμερινή σου επιλογή.
poli konto kare fthinopwro xeimwnas 2018
Πολύ κοντό καρέ
Η μόδα στο καρέ καλά κρατεί και ειδικά για φέτος όσο πιο κοντό τόσο πιο in-fashion. Ένα κούρεμα που έχουμε δει σε πολλά μοντέλα ήδη και το οποίο δίνει την απαραίτητη θηλυκότητα και φρεσκάδα που κάθε γυναίκα θέλει. Προσοχή όμως στο μήκος! Το τέλειο κοντό καρέ, φτάνει στο ύψος του λοβού του αυτιού.
moda sta mallia 2018 tribal look, pleksoudes
Πλεξούδες
Ναι για το φετινό φθινόπωρο- χειμώνα έχουμε πλεξούδες. Και τι πλεξούδες! Να πιάνουν όλο το κεφάλι και να καταλήγουν στις άκρες. Θα λέγαμε πως είναι το χτένισμα του πολεμιστή μιας και πιάνει όλα τα μαλλιά και καταλήγει σε πλεξουδάκια ράστα. Πρώτη και καλύτερη στην Ελλάδα είδαμε την Λάουρα Νάργες όταν γύρισε από το Survivor. Ξεκίνα να πλέκεις, λοιπόν!
headbands moda 2018
Κορδέλες/ Headbands
Κορδέλες και headbands για τον χειμώνα που μας έρχεται. Έχουν αγαπηθεί πολύ αυτά τα αξεσουάρ και στο παρελθόν και η αγάπη φαίνεται μιας και επανήλθαν. Είτε είναι μαντήλι, είτε μια απλή κορδέλα είναι τέλειο αρκεί να συνδυάζεται σωστά και με το outfit σου. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις και ένα αθλητικό headband για το γυμναστήριο. Πάει παντού, δοκίμασε το!
xtenisma mpol, moda 2018
Μαλλί μπολ
Το χτένισμα του αγοροκόριτσου των 90s επέστρεψε και έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι το λεγόμενο κούρεμα μπολ και θα πηγαίνει φοβερά στις γυναίκες με έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο τους. Ένα ανδρόγυνο κούρεμα που ταυτόχρονα χαρίζει και θηλυκότητα και κύρος.
grunge hairstyles 2018
Το Grunge look
Η πιο ανατρεπτική και εναλλακτική πρόταση για το 2018. Ένα μάλλον ιδιαίτερο look θα λέγαμε που χρειάζεται να έχει μεγάλη προσωπικότητα για να το υποστηρίξεις. Το grunge look ή το look του ροκά όπως θα επέλεγα να πω, προστάζει το messy wet look, το ακανόνιστα πιασμένο μαλλί και το απόλυτα αγορέ κούρεμα. Επαναστατική, νεανική και φρέσκια πρόταση για το 2018!
xwristra sto plai, hair trends 2018
Χωρίστρα στο πλάι
Την πάμε δεξιά, την πάμε αριστερά, την πάμε στο κέντρο. Για το φθινόπωρο- χειμώνα 2018 η χωρίστρα μπαίνει στο πλάι. Ίσιωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι ή στέγνωσε τα απλά και βάλε την χωρίστρα στο πλάι. Μην τα ισιώσεις με μασιά. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα απλό φυσικό look όπου τα μαλλιά σου θα χωρίζονται και θα πέφτουν στο πλάι. Προσωπικά θα σου πρότεινα να κάνεις χωρίστρα από την αντίθετη πλευρά από ότι συνήθως και να πειραματιστείς.
idaiteres alogooures, moda 2018
Ιδιαίτερες αλογοουρές
Ξέχνα τα πολύ ψηλά ponytails και γενικά τις κλασσικές αλογοουρές. Σκέψου έξω από το κουτί και δημιούργησε. Πολύ χαμηλές με τα κατάλληλα αξεσουάρ για πιο ρομαντικό look και τελείως χαλαρά πιασμένες για την καθημερινά. Μην σε νοιάζει πλέον να έχεις την τέλεια κοτσίδα μιας και όσο πιο messy, τόσο πιο μοδάτο!
mallia afro-mpoukles, moda 2018
Άφρο μαλλιά
Επειδή φέτος το φυσικό μαλλί είναι αυτό που προτιμούν οι περισσότεροι σχεδιαστές, λέμε ναι και στο άφρο μαλλί. Αν έχει φυσικές μπούκλες άφησε τες ελεύθερες και μην τις πειράζεις. Όσο πυκνές ή όσο αραιές και αν είναι αγάπησε τες και ανάδειξε τες. Λέμε ναι στην λεγόμενη αφάνα και διασκεδάζουμε με το παιχνιδιάρικο ύφος της.
ediva.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια