Αστρολογική εκτίμηση Ελλάδος, Σεπτέμβριος 2017

«Το Κράτος είναι ένα όργανο στα χέρια της άρχουσας τάξης, που σκοπός του είναι να καταπολεμήσει την αντίσταση αυτών που είναι αντίθετοι σε αυτήν την τάξη.»

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, τα σχολεία ετοιμάζονται ν’ ανοίξουν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ετοιμάζονται να ξεκινήσουν δοκιμαστικά και ο λαός θα αρχίζει να βγάζει από ντουλάπες, υπόγεια και θυρίδες ότι είχε από… πυρομαχικά.
Ο Αλέξης Τσίπρας ομολογώ πως είναι εξαιρετικά τυχερός αφού έχει την χειρότερη κοινοβουλευτική ομάδα ever απέναντι στην πιο αναιμική αξιωματική αντιπολίτευση. Από την άλλη το αφήγημα του Μακρόν αρχίζει και ξεθωριάζει αφού αυτό το ηλίθιο και βιασμένο από την πρώην καθηγήτρια και νυν σύζυγος & έκθεμα του MadameTussauds ήθελε 26.000 ευρώ μακιγιέζ για να βάψει την μουρίτσα του ενώ υπέγραψε και διάφορα νομοθετήματα που κάνουν την απόλυση στην Γαλλία παιχνιδάκι… Ε, παιδί του «Θείου-Ιάκωβου» ήταν περίμενες χαΐρι και προκοπή;
Περάσαμε τις εκλείψεις και μέχρι την στιγμή που γράφω και προφανώς θα διαβάζεις το εν λόγω κείμενο τα πράγματα έχουν πάει αρκετά ζόρικα. Ο Πούτιν έκανε επίδειξη στέλνοντας τα νέα υπερσύγχρονα υποβρύχια του στην Μεσόγειο, ο Τράμπ αυτά βλέπει, πως πλέον υπάρχουν ηγέτες με «άντερα» που δεν κάνουν την κότα ενώ ο Μακρόν βλέπει την δημοτικότητα του να καταρρέει κάθετα πιο γρήγορα απ’ ότι έλκει ένα σώμα η βαρύτητα….
Στα δικά μας τα πράγματα είναι PASOKIV- Thereturn αφού ο Αλέξης βλέπει την ανάπτυξη με τους 300 εργαζομένους στο projectτης PhillipMorris-Παπαστράτος και φορτώνοντας και άλλους από τον αξιοκρατικά επιλεγμένο κομματικό στρατό στο ήδη υπερμέγεθες και υδροκέφαλο ελληνικό δημόσιο.
Ο Σεπτέμβριος κρύβει εκπλήξεις και μάλιστα αρκετά σοβαρές αφού όπως έγραψα και στις ετήσιες προβλέψεις του 2017 η «τυχερή» περίοδος σταματά στις 13/9 για την χώρα. Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι η Ελλάδα το πώς θα διαχειριστεί τα θέματα με το μεταναστευτικό αλλά και την εσωτερική μουρμούρα.

Το ηλιακό τόξο προειδοποιεί:«Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύσει εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης» Καποδίστριας
Ο μήνας Σεπτέμβριος από την οπτική των κατευθύνσεων του ηλιακού τόξου είναι κάπως περίεργος. Από την μια το προοδευμένο Μεσουράνημα δείχνει αναγνώριση-διάκριση μιας προσωπικότητας που είναι Έλληνας ή «κρατάει» από την Ελλάδα. Προφανώς και έχουμε τεράστια μυαλά αλλά τα μυαλά αυτά αφ’ ενός δεν κάθονται στην Ελλάδα και αφ’ ετέρου δεν ασχολούνται με την πολιτική. Παράλληλα η συμμετοχή των αξόνων HA/KR&MA/NE αντίστοιχα μιλά για οικονομικές απώλειες λόγω κακοδιαχείρισης , εξαπάτηση και εσκεμμένα η κυβέρνηση να δίνει στον κόσμο ψεύτικες ελπίδες. Κατά συνέπεια οι ειδήσεις για τα έσοδα και τα ισοζύγια μόνο καλές δεν θα μπορούν να χαρακτηριστούν.
O προοδευμένος Ωροσκόπος σηματοδοτεί ζητήματα που σχετίζονται με το θέατρο και τον πολιτισμό. Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως η χώρα μας θα γίνει ξανά σημείο αναφοράς για αυτού του είδους τα θέματα. Παράλληλα δείχνει πως οι προσπάθειες της κυβέρνησης ΔΕΝ θα στεφθούν με επιτυχία. Μια κατάσταση αγωνίας και πένθους είτε στην χώρα είτε στην ίδια την κυβέρνηση. Η Ελλάδα θα πρέπει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι και να υιοθετήσει στάση πιστεύω κάποιων άλλων. Ενέργειες μέσα από τρίτους τελικά θα φέρουν θλίψη.
Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, μιλά για μια επιβεβλημένη ανάγκη τήρησης των «δεσμεύσεων» μας. Σηματοδοτεί και την ανάγκη αύξησης των μέτρων φύλαξης κάποιων «στόχων» αφού η χώρα θα έχει πολλές «εχθρικές και χυδαίες» πράξεις, επιθετική δραστηριότητα εσωτερικής, εξωτερικής και στρεφόμενης. Αυτό όμως που πρέπει να προσεχθεί είναι πως σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις που θα λάβει η κυβέρνηση θα είναι συνειδητές. Επιπρόσθετα θα υπάρξουν μετ’ επιτάσεως απαιτήσεις για αλλαγές στα εργασιακά ενώ κάποιες ενέργειες θα θεωρούνται πως η κυβέρνηση τις πράττει μονομερώς.
Ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, της ουτοπίας και της απάτης, ο Ποσειδώνας, από πρόοδο ουσιαστικά για σχέδια που δεν τσουλάνε και δεν έχουν την εξέλιξη που θα θέλαμε. Η εμπλοκή των αξόνων ME/CU&KN/AP αντίστοιχα μιλούν για κατάχρηση και καταπάτηση κάποιων ελευθεριών ή δικαιωμάτων αλλά και διάλυση κάποιων επαφών.
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά ο KRONOS ισούται με την μηδενική Κριού (*WI) και αυτό από μόνο του σηματοδοτεί διεθνή γεγονότα τα οποία θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη και πορεία μας ως χώρα. Παράλληλα ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία του Κράτους και κάποιων λειτουργών του. Καταγγελίες και σκάνδαλα επί τέτοιων θεμάτων δεν θα λείψουν.
Ο πλανήτης που λέγεται Zeus μας τα κάνει κάπως σαλάτα αφού μιλάει για επαφές που λειτουργούν με ζέση και ψυχική φλόγα αλλά αυτό που σοκάρει είναι η ερμηνεία των εμπλεκόμενων αξόνων WI/MO, Wi/PL και ZE/PO που μιλούν για όπλα που απευθύνονται στην μάζα, για αεριοθούμενους πυραύλους αλλά και «βιολογικά όπλα» και μια επιτακτική ανάγκη αύξησης της παραγωγής.
Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, σημειοδοτεί άτομα που θα επιχειρήσουν ν’ αλλάξουν την καθημερινή διαβίωση αλλά σηματοδοτεί και μια ανέλπιστη επιτυχία στις επιστήμες τις ιστορίας ή της αρχαιολογίας. Η χώρα δύναται να βγάλει χρήματα από πράγματα που είναι για εμάς «σαπάκια» αλλά για κάποιους άλλους χρήσιμα (πχ όπλα, άρματα αεροσκάφη).
Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις σχετικά με διακίνηση των πληροφοριών. Η βελτίωση (**φαινομενική) σε κάποια επίπεδα συνεργασίας με ξένες χώρες δεν θα πρέπει να μας ξεθαρρεύουν.
Η μηδενική Κριού (Widderpunkt) σηματοδοτεί εξελίξεις αφού η εμπλοκή των αξόνων AS/NE,SA/CU,SO/VU&HA/ZE μιλούν για μια εξαπάτηση που μετέχουν πολλά άτομα αλλά και απεργίες και «χτυπήματα κάτω από την ζώνη». Μάλλον η επίσκεψη στην ΔΕΘ  θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Η χώρα μέσω ανακάλυψης θα φανεί πως κατέχει μια πολύ δυνατή και όχι γνωστή στην μάζα, γνώση.
Η Σελήνη μα και ο Πλούτωνας μιλούν για πολιτιστικές προσπάθειες μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει το «επικοινωνιακό παιχνίδι» και ξέρουν πως ο κόσμος «κατευνάζει τις αντιστάσεις του» με άρτο, σανό και θεάματα. Παράλληλα κραυγές αγωνίας θα υπάρχουν από την έλλειψη του κράτους πρόνοιας ιδιαίτερα σε άτομα που ιατρικά ή ψυχολογικά κατατάσσονται στους αναξιοπαθούντες. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και ένα είδους-πειρατεία σε όχημα, τραίνο νταλίκα ή οτιδήποτε γενικά είναι εν κινήσει....Αυτά είναι εντός ενός τρελού κοκτέιλ ανάπτυξης που δυστυχώς ...μας τελειώνει.
Ο Vulcanus μιλά για ειδήσεις που σχετίζονται με την «διαιτησία» με την διευθέτηση μιας υπόθεσης. Ζητήματα εθνικά, ΑΟΖ και «γκρίζων ζωνών» θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η πολιτική, η δύναμη της κυβέρνησης θα περνά δια μέσω της βίας και της κατάχρησης εξουσίας. Προβλήματα με άτομα με ανώτατα αξιώματα.
Ο Ερμής από πρόοδο μιλά για για μια βαριά και απόλυτη σκέψη. Θα υπάρξουν ειδήσεις για άτομα σε μια σχέση που θα είναι κάπως ένα gossip σκανδαλάκι. Ο Κρόνος προεικονίζει ένα τέλος το οποίο μοιάζει να είναι αναπόφευκτο.
Ο πλανήτης των ανατροπών ο Ουρανός μιλά για μια είδηση περί αιφνίδιου ελέγχου (δημόσια έσοδα, stress test τραπεζών κλπ) αλλά και έντονα προβλήματα από ενέργειες οι οποίες θα είναι κατά τα «μάτια» των δανειστών ως μονομερείς. Ζητήματα διαφθοράς αλλά και «χειραγώγησης» των εξουσιών θα κάνουν τον κόσμο πιο αντιδραστικό. Επιπρόσθετα ο POSEIDON μιλά για νοητική παραφροσύνη η οποία είναι άρρητα συνδεδεμένη με την ασθένεια ή την αδιαθεσία ενός πολιτικού που θα φαίνεται αλλά και θα είναι ιδιαίτερα επιτηδευμένη. Ο CUPIDO μας υποδεικνύει ένα τέλος- έναν θάνατο μέσα σε μια πολιτική οικογένεια. Επίσης σηματοδοτεί μια καλλιτεχνική ή αθλητική διάκριση.
Ο Ήλιος μιλά για νέες υπηρεσίες αλλά και για την λήψη τεχνογνωσίας από το εξωτερικό. Προβλήματα μεγάλα σε μια εταιρία ή σ’ ένα ίδρυμα που δεν μπορεί να τα βγάλει πλέον πέρα. Μια νέα στρατιωτική συνεργασία. Ο ADMETOS μιλά για πολιτικές «επιστροφές» αλλά και άτομα τα οποία είναι αρεστά μόνο σε λίγους και «προωθούνται» με τους κατάλληλους τρόπους.

Οι διελεύσεις πυροδοτούν:« Οι άνθρωποι αγωνίζονται πιο σκληρά για τα συμφέροντά τους παρά για τα δικαιώματά τους.» Ναπολέων
Ο διελαύνων KRONOS ισούται με τον Βόρειο Δεσμό και μιλά για μπαράζ επαφών με κράτη, διπλωματικές αποστολές αλλά και ανώτερους κρατικούς λειτουργούς.Η συμμετοχή του άξονα AS/VU θα φέρει και εντολές για άμεση νομοθέτηση και εφαρμογή νόμων. Θα δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα από άτομα που είναι μετανάστες ή λαθραίοι. Η συμμετοχή των αξόνων WI/NE, MA/HA&MC/UR σηματοδοτεί απελάσεις, απώλειες σημαντικών ατόμων και αγωνία για άτομα που στο παρελθόν έφεραν τον τίτλο του Προέδρου.Οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης θα διαπιστώσουν απογοητευτικές αποδόσεις από δικαστές και δικαιοσύνη. Θύματα από δικαστικές αποφάσεις απειλούν, αντιδρούν και δημιουργούν πανδαιμόνιο. Δολοφονία ή αυτοχειρία λόγω νομικής εμπλοκής.
Ο Hades μιλά για στομαχικές και εντερικές ασθένειες. Μιλά για υπηρεσίες που θα βγάλουν πολλά «λαυράκια». Μια υπόθεση δωροδοκίας θα δημιουργήσει ένα μικρό σάλο αλλά ίσως συμπαρασύρει και άλλα στο πέρασμα του. Μια υπόθεση με διαμάντια, χρυσό και πολύτιμους λίθους.... 
Ο Πλούτωνας μιλά για ξαφνικές αλλαγές στην διδακτέα ύλη , στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Έντονος κοινωνικός ακτιβισμός.
Ο Zeus μιλά για καλές συνομιλίες, αλλά και για αύξηση της θερμοκρασίας. Σηματοδοτεί άτομα με «χρήματα» που κάνουν ένα πέρασμα για να δουν αν τους συμφέρει ή όχι. Μια επιτυχία επί σκηνής.
Ο Δίας μιλά για μια απόρριψη και μια καταστροφή (ή από βανδαλισμό δηλαδή την οργή του πλήθους ή από την μανία της φύσης). Κυβερνητικοί που νοιώθουν υπερηφάνεια με τις πράξεις τους. Παράλληλα σε διπλωματικό επίπεδο η χώρα θα επιχειρήσει να βάλει ένα στοπ, μια τρικλοποδιά, ένα βέτο.
Ο πλανήτης των ακαριαίων και απρόβλεπτων αλλαγών ο Ουρανός μιλά για μια ξαφνική παρέμβαση του κράτους αλλά και απόπειρα επιβολής των κυβερνητικών θέλω έστω και δια της βίας. Η χώρα σε μια κατάσταση αρκετά έκρυθμη. Η αστυνομία κάνει χρήση βίας. 
Ο Vulcanus σηματοδοτεί καταστάσεις που θα λαμβάνουμε τις διαβεβαιώσεις πως όλα πάνε καλά. Προβλήματα θα υπάρξουν με χειριστές μηχανημάτων, βιομηχανικούς εργάτες, άτομα που ασκού χειρωνακτική εργασία. Κατά τις νυχτερινές ώρες θα χρειαστεί επαγρύπνηση σε κατάσταση επιφυλακής. 
Ο Apollon μας μιλά για μια περίοδο που όλοι θα μιλούν για την προσφορά της χώρας στην ανθρωπότητα και την ιστορία. Μιλά για επιστημονικές ομάδες ή ακόμα και μονάδες που τιμούν και δοξάζουν την Ελλάδα. Μια περίοδος που η Ελλάδα θα είναι στην επικαιρότητα. Η Ελλάδα που αγωνίζεται και ας αιμορραγεί.

Related Posts