Ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες για τα ζώδια –Σεπτέμβριος 2017

Ο καινούργιος μήνας, έχει αρκετές αστρολογικές παγίδες … για τα ζώδια και τις επιδιώξεις τους.
Ωστόσο, θα έχει και πολύ καλές ημέρες, που μπορούν να δώσουν μεγάλες και πρακτικές ευκαιρίες.

Για όλα τα ζώδια:
Ζωδια της Φωτιάς : ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις 10 – 19 / 09, θα υπάρξουν πολλές ειδήσεις … από το παρελθόν σας, που θα σας βάλουν σε πολύ σοβαρές σκέψεις για επιστροφή σε έναν πιο παλιό σας έρωτα, και αυτήν την φορά υπό νέους όρους και προϋποθέσεις. Χρήμα και επαγγελματική άνοδο – φήμη … θα έχετε από τις 15 – 17 του μήνα και μετά.
Εύνοια σε σχέσεις και ταξίδια
Προσοχή στις 2 και 20 Σεπτεμβρίου

Ζωδια του Γης : ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να απολαύσετε τον έρωτα από τις πρώρες ημέρες του νέου μήνα, που θα σας κάνει … και να μπείτε σε μια νέα κατάσταση ψυχολογική που θα συμπαρασύρει και τους άλλους κλάδους της ζωής σας. Ακόμη είστε και οι τυχεροί που μετά την πανσέληνο … θα έχετε πολλά καλά να σας έρχονται από τον οικονομικό σας τομέα.
Εύνοια σε χρήμα και επανενώσεις αισθηματικές
Προσοχή στις 14 και 25 Σεπτεμβρίου

Ζώδια του Αέρα : ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΙ – ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Δεν έχετε άλλο χρόνο εσείς … να χάσετε μέσα σε μέτριες αισθηματικές καταστάσεις. Από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 12 – 14, θα πρέπει να έχετε μιλήσει και να βρείτε μια χρυσή τομή … με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν τελικά κάτι δεν μπορεί να δέσει – γίνει – φτιάξει όπως θέλετε, αποφασίσετε, με γνώμονα μόνο το δικό σας συμφέρον.
Εύνοια σε οικονομική εξέλιξη και νέες σχέσεις
Προσοχή στις 17 και 21 Σεπτεμβρίου

Ζώδια του Νερού : ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ
Μέσα στο πρώτο 15μερο του Σεπτεμβρίου … θα έχετε μια πληθώρα από καταστάσεις που ακουμπούν το πρόσφατο ερωτικό σας παρελθόν, που εμφανίζεται και ζητά ευκαιρίες … και την αποκλειστικότητα σας. Μέσα σε αυτά, θα σας γίνουν και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες και ταξίδια άμεσα.
Εύνοια σε αγάπη και εργασιακή πρόοδο
Προσοχή στις 3 και 10 Σεπτεμβρίου
astro-live.gr

Related Posts