Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελλάδα-Κόσμος: Νέα Σελήνη της 20ης Σεπτέμβριου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για New moon animated gif
«Τα όρια των τυράννων καθορίζονται από την ανοχή αυτών που καταπιέζουν.» Frederick Douglass
Η Νέα Σελήνη έρχεται για ν’ ανοίξει έναν νέο κύκλο ο οποίος θα «κορυφωθεί» με την Πανσέληνο.
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στις 20/9 στην 27η μοίρα της Παρθένου με «εμπλοκή» χιαστί με Ουρανού αλλά κυρίως την εξαιρετική αντίθεση Ερμή- Ποσειδώνα που θα βγάλει περίσσιο ψέμα που θα βάλουμε και στις τσέπες μας.
Μια περίοδος που κερδίζει όποιος παίξει καλύτερα την μπλόφα....
Ο αυτοτελής χάρτης της Νέας Σελήνης (**το εδάφιο αυτό ενέχει και πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο) μιλά για άτομα που προσπαθούν να ισχυροποιήσουν την «δημόσια» εικόνα τους. Από αυτές τις «ψευδείς» πράξεις και εικόνες τελικά αρκετός κόσμος θα υποστεί βλάβη. Στο κοινό θα επικρατήσει τρόμος.
Το MC μιλά για μια γενική οξυθυμία αλλά και μυαλά που κινείται στα όρια του. Άτομα λειτουργούν ως «αετονύχης». Μια δυνατή απογοήτευση. 
Ο Ωροσκόπος μιλά πως θα γίνουμε μάρτυρες (**εδώ, στην Ελλάδα) ενός σημαντικού γεγονότος. Για άτομα που θα επιχειρήσουν να περιπλέξουν καταστάσεις. Ο κόσμος αναζητά μια μάγκικη και ηγετική φιγούρα.
Ο χάρτης της Νέας Σελήνης σε σύγκριση με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας είναι αρκετά διαφωτιστικός.
Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Άρη και αυτό δείχνει πως ο δρόμος προς την πρωτιά και την βιωσιμότητα είναι πολύ…ολισθηρός. Παράλληλα βγάζει καταστάσεις βίας και αντιδικίας που δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως αμελητέα ποσότητα. Δίνοντας μια μάχη για τα δικαιώματα των άλλων. 
Το Μεσουράνημα μιλά για μια ζέση για επιτυχία αλλά και μια διάκριση κάποιου Έλληνα.
Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για ασυνήθιστα γεγονότα που εμπλέκονται γυναίκες.
Άτομα που έχουν ισχύ θα μιλούν με πολύ ωραία λόγια αλλά άνευ ουσίας. Άτομα με εξουσία φαίνεται πως θέλουν να μας «αβαντάρουν» αλλά σε θεωρητικό επίπεδο.
Ας δούμε όμως τι λέει και ο χάρτης της Νέας Σελήνης σε σύγκριση με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας.
 Το Μεσουράνημα σηματοδοτεί πως η χώρα θα δεχτεί έναν αιφνιδιασμό, μια κίνηση ματ. Θα νοιώσει πως ενδεχομένως είναι μέρος μιας τραγωδίας αλλά το ζητούμενο είναι να μην είναι η τραγωδία η ίδια.
Ο Ωροσκόπος μιλά για μια προσωπικότητα ή για την ίδια την χώρα μας που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς. Δυστυχώς όμως θα είμαστε εκτεθειμένοι μα και ανίκανοι μπροστά στα θέλω κάποιων ισχυρών. Οι τρίτοι θα μας κάνουν επίδειξη ισχύος
http://astrolabor.blogspot.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια