Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μέχρι τη ΣΙΒΗΡΙΑ έφτασε ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τα σχολικά βιβλία δεν το αναφέρουν. Στα εξωσχολικά προσπερνιέται. Στα αρχαία κείμενα αποσιωπάται. Έρευνες αποκρύπτονται. Όμως τα στοιχεία υπάρχουν: ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε ως την Σιβηρία…
Οι σημερινοί αρμόδιοι ελληνικοί φορείς και οι εντολείς τους θάβουν σχετικά εύκολα το θέμα του τι ακριβώς περιέχει ο Λόφος Καστά. Οι έρευνες σταμάτησαν και δεν συνεχίζονται, ενώ δεν έχουν φτάσει ούτε στο 1/10 της ανασκαφής….
Φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να θάψουν ένα κομμάτι του παρελθόντος της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Ας τα δούμε, όμως, ένα-ένα:

Ο Αλ-Ομάρι, ο γραμματέας του σουλτάνου της Αιγύπτου, στον XIV αιώνα. στο βιβλίο «The Way» από τα μάτια των μεγάλων κέντρων των κρατών, έγραψε ότι:
«Στην γη της Σιβηρίας που έχει πολύ κρύο, και χιόνι …χιονι που σκεπαζει τα πάντα για 6 μηνες πήγαιναν εμποροι μέχρι την Yugorskaya όπου κατοικούσαν λιγοι άνθρωποι . Πίσω από την Yugorskaya είναι ο Βορρας με συνεχες σκοταδι όπου δεν υπαρχει τίποτα εκτός από ένα μεγάλο πύργο που χτίστηκε από τον Iskender. (τον Μ. Αλέξανδρο δηλαδή)

Ο Quintus Curtius Rufus – Ρωμαίος ιστορικός, ρήτορας, διάσημος για το έργο «Η ιστορία του Μεγάλου Μακεδόνα Αλεξάνδρου», γράφει τα εξής:
«Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του έτους, υπάρχει τόσο πολυ χιόνι παντού που δεν υπαρχει κανένα ίχνος πτηνών ή οποιοδήποτε άλλου ζώου. Αιώνιο σκοτάδι καλύπτει τον ουρανό, μέρα και νύχτα, και με πολύ δυσκολία μπορείς να διακρίνεις τι υπαρχει δίπλα σου. Δεν υπήρχε απολύτως καμία ανθρώπινη παρουσια και ο στρατός του Μ. Αλεξάνδρου, υπέστη καταστροφές:.. από την πείνα, το κρύο, την υπερβολική κούραση και την απελπισία»

Σε αυτές τις βόρειες παγωμένες περιοχές, βρέθηκε μπρούτζινο άγαλμα του Ηρακλή καθώς και μακεδονικά όπλα και θώρακες. Των αξιωματικών είναι φτιαγμένες από χρυσάφι ενώ των στρατιωτών του από ασήμι… Πιστεύεται ακόμα ότι εκεί υπάρχουν 3 τόνοι χρυσού του Μ. Αλεξάνδρου.
Τα παραπάνω γραπτά κείμενα είναι ένα μικρό δείγμα ανάμεσα από πολλά ντοκουμεντα.
Μελέτες επάνω σε αυτά έδειξαν ότι οι πληροφορίες δεν μπορεί να είναι παρά αυθεντικές. Παράδειγμα: από το μηκος των ισκιων των δενρων το μεσημερι, οι σημερινοί επιστημονες συμπέραναν σε πιο γεωγραφικο πλατος και μηκος έφτασε ο Μέγας Αλέξανδρος και το επιστημονικο συνεργείο που τον συνοδευε. Που ήταν αυτό; Δείτε τον χάρτη:
Μέχρι εδώ έφτασε ο Μέγας Αλέξανδρος
Καταλαβαίνετε: Μας κρύβουν την ιστορία δεν καταλαβαίνετε; Μας μιλάνε για τους πολέμους των Ελλήνων μεταξύ τους που είναι κλεφτοπόλεμοι μπροστά στους πολέμους του Μ. Αλεξάνδρου . Μας λένε για τους 300 του Λεωνίδα ως το φωτεινότερο παράδειγμα αλλά μας αποκρύπτουν για τις νίκες του Μ. Αλεξάνδρου που με 30.000 στρατό νίκησε εκατομμύρια Πέρσες και προχωρούσε προς τον Β. Πόλο.

Έχει ενδιαφέρον, όμως, να μάθουμε και τι πήγε να κάνει εκεί στην Σιβηρία.
Ο Καθηγητής Bernard Heuvelmans, ο Σοβιετικός επιστήμονας στις ΗΠΑ Ivan T. Sanderson, ο Διδάκτωρ Ιστορίας και Φιλοσοφίας Boris Fedorovich και άλλοι υποστηρίζουν την θεωρία ότι οι «Γωγ και Μαγώγ» που τους έκλεισε στα τάρταρα ο Μ.Αλεξανδρος ήταν Νεάντερταλ. Βρέθηκαν πολλά στοιχεία για το μέρος που έκλεισε ο Αλέξανδρος τους «Γωγ και Μαγώγ», αλλά θα αναφερθούμε, ίσως κάποια άλλη στιγμή…
Απομεινάρια των Νεάντερνταλ ήταν τα ρυπαρά γένη «Γώγ και Μαγώγ». Κατοικούσαν σε 6 πόλεις γράφει ο Διόδωρος .Η κυριότερη πόλη ήταν σε απότομο βράχο και λέγονταν AORN. Ο Ηρακλής τρεις φορές προσπάθησε να την κατακτήσει αλλά δεν τα κατάφερε . Όταν οι γύρω κάτοικοι που υπέφεραν από τους «Γωγ και Μαγώγ» ζήτησαν την βοήθεια του Αλεξάνδρου, εκείνος δέχτηκε αυτήν την πρόκληση.
Αυτό που δεν μπόρεσε να κατακτήσει ο Ηρακλής το κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος δίνοντας 30 αργύρια σε έναν γέρο με τους 2 γιους του και του έδειξαν ένα κρυφό μονοπάτι και έτσι ο Αλέξανδρος κατέκτησε την πόλη στον βράχο AORN. Μου κάνουν εντύπωση τα 30 αργύρια . Τόσα αργύρια πήρε και ο Ιούδας. Άρα κάτι συμβολίζουν αυτά .
Το έχουν καμάρι οι Ρώσοι αλλά οι Έλληνες τα κρύβουν.
Όταν βρήκαν περγαμηνές στην Αίγυπτο που έγραφαν για τον Αλέξανδρο τις πήρε το Βατικανό και φώναξε επιστήμονες να τις μελετήσουν . Έγραφε πράγματα άγνωστα για τον Αλέξανδρο. Ενθουσιασμένοι οι επιστήμονες είπαν να έρθουν στην Ελλάδα να φέρουν τις μεταφράσεις. Η Εκκλησία αντέδρασε και όπως έγραψαν ξένες εφημερίδες, το Άγιο Όρος έκαψε το πλοίο Ελεανα που ήταν αυτοί οι επιστήμονες.
Ας το πάμε και λίγο πιο πέρα…
Αυτά είναι πετρογλυφικά που βρέθηκαν στην Ρωσία. Δείχνουν καμήλες. Μάλλον κάποτε η περιοχή δεν ήταν έτσι όπως είναι σήμερα, καλυμμένη με χιόνια και πάγους. Το κλίμα ήταν διαφοερτικό.
Λίμνη Tamyr
Λίγο παραπέρα είναι και η λίμνη Taimyr:
Στη λίμνη Taimyr υποστηρίζουν Ρώσοι επιστήμονες ότι βρίσκεται η βιβλιοθήκη των Υπερβορείων, συμπεριλαμβανομένης της περιγραφής της ιστορίας της Ατλαντίδας, τα έργα του Ασκληπιού, και του Χείρωνα.
Αλλά ο τόπος αυτός δεν είναι εύκολα προσβάσιμος και δεν έχει μελετηθεί ακόμη.
Ειναι στον Βορειο Πόλο…
Συρραφή πληροφοριών από το Περιοδικό Αναζήτηση.
Επιμέλεια diadrastika.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια