Ο πιο αρρενωπός άνδρας στον κόσμο

Η επιστήμη μίλησε: Ο Κλούνεϊ έχει το πιο αρρενωπό πρόσωπο στον κόσμο
Επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το πιο όμορφο και αρρενωπό πρόσωπο στον κόσμο, ενώ ακολουθούν οι Μπράντλεϊ Κούπερ και Μπραντ Πιτ.
Θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές και τους πιο γοητευτικούς άνδρες στον κόσμο. Μια επιστημονική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που εκατομύρια γυναίκες στον κόσμο γνώριζαν ήδη.
Ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει το πιο αρρενωπό πρόσωπο στον κόσμο.
Splash
Τα χαρακτηριστικά του 56χρονου ηθοποιού βρέθηκαν να είναι 91,86% συμβατά με τον ελληνικό «χρυσό αριθμό Φ», ο οποίος για χιλιάδες χρόνια πιστεύεται ότι είναι το μέτρο της τελειότητας.
Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη θεωρία, η τεχνολογία χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή βρήκε επίσης ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει την τέλεια μύτη και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το πιο τέλεια διαμορφωμένο πρόσωπο.
Ο Κλούνεϊ, ο οποίος τον περασμένο μήνα έγινε ο πατέρας των δίδυμων παιδιών, της Ella και του Alexander, δοκιμάστηκε με τις τελευταίες τεχνικές χαρτογράφησης του προσώπου από τον χειρουργό της Harley Street Dr Julian De Silva.
Μετρήθηκαν τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, η γνάθος και το σχήμα του προσώπου και πλησίαζαν την ιδέα της τελειότητας των Ελλήνων.
Ο Bradley Cooper ήρθε δεύτερος με 91,80%, ο Brad Pitt τρίτος με 90,51%, ο τραγουδιστής των
One Direction και στρ του Dunkirk Harry Styles ήταν ο τέταρτος με 89,63% και ο David Beckham ήταν πέμπτος με 88,96%
 
Πως ο Αριθμός Φ σχετίζεται με την τέλεια αρμονία στο πρόσωπο και το σώμα;
Το ανθρώπινο σώμα έχει δομηθεί και αναπτύσσεται σε αναλογίες Φ. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές «ανατολίτικες θρησκείες» και κινήματα στα πλαίσια της διδασκαλίας τους για διαλογισμό και την «αυτοσυγκέντρωση και στο λεγόμενο «γιόγκα» η στάση του ανθρώπινου σώματος γίνεται κατά αυτό τον τρόπο έτσι ώστε τα «κεντρικά – κομβικά» σημεία του σώματος να βρίσκονται σε αναλογίες Φ.
Ο αριθμός φ βρίσκεται στις διαστάσεις, του σώματος, του προσώπου, των δοντιών, του στόματος, των χειλιών και ακόμη και στο χαμόγελό μας.

Splash

SplashSplash

thetoc.gr

Related Posts