Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2017

Ο Αύγουστος μπαίνει επιθετικά , στις 7 Αυγούστου πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στις 18:12GTM στην 15° Υδροχόου 25′ και στις 21 Αυγούστου με ραγδαίες εξελίξεις πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου στις 18:31GTM στην 28°Λέοντα 53′ και σαν μην μας έλλειπε αυτό στις 13 Αυγούστου ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Παρθένο.
Ελπίζω σε κοσμικό και πολιτικό επίπεδο να γλιτώσουμε από ακραία γεγονότα, όσον αφορά σε προσωπικό επίπεδο όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν, αλλά κυρίως Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί θα επηρεαστούν περισσότερο. Θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές, που δεν θα αρέσουν και γενικά ας ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά θα χρειαστούν γερά νεύρα κάντε όμως υπομονή θα περάσει, εκλείψεις είναι.

ΚΡΙΟΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσει κυρίως τον 11 και τον 5 τομέα σας Κριαράκια. Ίσως βρεθείτε ερωτευμένα κεραυνοβόλα ξαφνικά μέσα από μία γνωριμία καλοκαιρινή που θα κάνετε, και θα στρώσετε αμέσως από την τρίτη ημέρα μελλοντικά σχέδια. Θα πρέπει να προσέχετε δεν θα έχει διάρκεια και θα βρεθείτε πιθανώς ζημιωμένοι. Να προσέχετε τον κοινωνικό σας τομέα επίσης, διότι μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να χάσετε μια μακροχρόνια φιλία μετά από κάποια παρεξήγηση, εξαιτίας τρίτου προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσουν κυρίως τον 10 και 4 τομέα σας Ταυράκια. Κάποια παρεξήγηση στον επαγγελματικό χώρο σας με συνάδελφο, ίσως σας βγάλει από τα ρούχα σας και θα αισθανθείτε ό τι σας πνίγει η αδικία. Θα νομίζετε ότι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας. Μην πανικοβάλλεστε θα περάσει, είναι θέμα ημερών. Και στο χώρο της οικίας σας δεν θα είναι ήρεμα τα πράγματα, θα υπάρχει ένταση και κυρίως η αιτία θα είναι κυρίως τα οικονομικά και θέματα κανόνων και καθαριότητας του σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα θα επηρεάσει κυρίως τον 9 και 3 τομέα σας Διδυμάκια. Γενικά θα είναι μια δύσκολη περίοδος για μετακινήσεις, οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε Οδύσσεια, όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση που θέλετε να ταξιδέψετε τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο για ακυρώσεις και καθυστερήσεις, αγαπημένα Διδυμάκια. Επίσης τα Διδυμάκια που ασχολούνται με πνευματικές εργασίες, θα υπάρχει μια έλλειψη συγκέντρωσης και ενδιαφέροντος για μελέτη. Διότι θα καλπάζει το μυαλό σας αλλού, θα έχετε μεγάλη φαντασία και θα έχουν κυρίως εύνοια Διδυμάκια συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσει κυρίως τον 8 και τον 2 σας Καρκινάκια. Αυτή την περίοδο θα σας προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα επηρεάσουν, αγαπημένα Καρκινάκια, τα οικονομικά σας. Θα αφορούν κυρίως οικογενειακά έξοδα, άλλα θα έρθουν στην επιφάνεια αυτή την εποχή κάποια παλιά χρέη και υποθέσεις που μπορεί να αφορούν ακίνητα από κληρονομιά. Υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε σύγκρουση με συγγενείς, που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε δικαστήρια, αν δεν έχουν ήδη καταλήξει.

ΛΕΩΝ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσει κυρίως τον 7 και τον 1 τομέα σας Λιονταράκια. Θα είναι μια περίοδο που θα νιώθετε μια ψυχική κατάπτωση, ταυτόχρονα με μια ένταση, δεν θα έχετε ιδιαίτερα καλή διάθεση και δεν θα είστε καλή παρέα, οι εκλείψεις θα επηρεάσουν κυρίως τον ψυχισμό σας και την προσωπική σας προβολή, με αποτέλεσμα να υπάρχει και κάποιο αντίκτυπο σε σχέση με τον σύντροφο σας. Θα υπάρχει συνεχώς ένταση και θα βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί, υποχωρήστε, είναι θέμα εβδομάδων μην ρισκάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχά, θα επηρεάσει κυρίως τον 6 και τον 12 τομέας σας παρθενάκια. Στον επαγγελματικό σας χώρο αυτό το διάστημα το φόρτο εργασίας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο και συνεχώς θα προστίθεται και κάτι καινούργιο, με αποτέλεσμα τα νεύρα σας να μην είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και να έρθετε σε αντιπαράθεση με το υπόλοιπο προσωπικό. Να δώσετε περισσότερο προσοχή αυτό το διάστημα στον τομέα της υγείας σας, διότι η κούραση και η κόπωση θα επιβαρύνουν την κατάσταση σας λίγο παραπάνω από ότι άλλες εποχές.

ΖΥΓΟΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσει κυρίως τον 11 και 5 τομέα σας Ζυγοί. Θα πρέπει αγαπητοί Ζυγοί αυτό το διάστημα να προσέχετε τι λέτε και που το λέτε, διότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Αυτό αφορά κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα, όπου θα έρθετε επαφή με πολλούς ανθρώπους λόγω καλοκαιριού, και οι καινούργιες γνωριμίες την περίοδο των εκλείψεων συνήθως δεν διαρκούν, να είστε προσεκτικοί, διότι ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προσέξτε επίσης μην έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας, γιατί και εκεί το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο, μην φέρεστε κτητικά στον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσει κυρίως τον 10 και 4 τομέα σας Σκορπιοί. Εδώ θα επηρεαστούν οι κοινωνικο-επαγγελματικές σας σχέσεις, διότι θα επιδιώκετε (έστω και ασυνείδητα) να είστε αρχηγοί, όλο και κάποιοι θα υπάρχουν που δεν θα τους αρέσει αυτός ο αυτοπροσδιορισμός και ενδεχομένως να γίνουν πολέμιοι σας. Έτσι μπορεί να διακοπούν συνεργασίες σας ή να προκληθούν θόρυβοι γύρω από το όνομα σας, που να σας εκθέτουν. Να αποφεύγετε να είστε προκλητικοί απέναντι σε ανθρώπους που ασκούν άμεσα ή έμμεσα εξουσία στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσει κυρίως τον 9 και 3 τομέα σας Τοξοτάκια. Αυτή την περίοδο θα γίνεται εύκολα αντιληπτή η υπερβολική κινητικότητα σας, και συχνά η νευρικότητα σας. Όμως το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου με τις εκλείψεις είναι η βιασύνη και η ανεξέλεγκτη πλευρά της οποίας ενδέχεται να σας οδηγήσει και σε ακροβασίες. Οι εκλείψεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε ένταση, είναι αναγκαία η αυτοκυριαρχία σας, σε επίπεδο λόγου και κινήσεων. Αυτή την εποχή μπορείτε να μπείτε σε περιπέτειες εξαιτίας καυγάδων, τροχαίων ατυχημάτων, μηχανικών βλαβών κ.τ.λ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσει κυρίως τον 8 και τον 2 τομέα σας Αιγοκεράκια. Θα νιώθετε Αιγοκεράκια μια εσωτερική αναστάτωση, διότι θα ξυπνήσουν μνήμες για πράγματα που δεν θα θέλετε να θυμόσαστε, κάτι για το οποίο έχει τεθεί τέλος, κάποιοι θα το επαναφέρουν, γεγονός που θα σας φέρει αντιμέτωπους πάλι με αυτούς, άλλα και με τον ίδιον τον εαυτόν σας. Ενδέχεται να προβληματιστείτε για την τύχη μιας κληρονομιάς ή ενός οικονομικού ζητήματος, δηλαδή για πράγματα που εξαρτώνται επίσης από τρίτους, π.χ. δάνεια, πιστώσεις άλλα η εξέλιξη του Σεπτεμβρίου θα είναι θετική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσει κυρίως τον 1 και τον 7 τομέα σας Υδροχόοι. Ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και επί ξηρού ακμή, ο σύντροφος σας θα σας προβάλλει με διάφορα επιχειρήματα ότι απαιτεί ίσως περισσότερα από την σχέση και δεν δίνεστε ικανοποιητικά. Οι εκλείψεις ίσως τεντώσουν περισσότερο το σχοινί άλλα δείξτε κατανόηση δεν σας συμφέρει ένας χωρισμός μέσα Αυγούστου. Άλλα και στον χώρο της εργασίας σας ίσως υπάρξουν αναταράξεις, πολύ πιθανόν να υπάρξουν πισώπλατα μαχαιρώματα και κάποιες εχθρικές διαθέσεις συναδέλφων σας προς το πρόσωπο σας. Άλλα στο τέλος εσείς θα αναδειχθείτε νικητής και δεν θα σας επηρεάσει τίποτα, διότι σας προστατεύει ο Πλανήτης Δίας και θα εκτεθούν οι υπόλοιποι.

ΙΧΘΥΣ
Οι εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου στις 7/8 και 21/8 αντίστοιχα, θα επηρεάσουν τον 12 και τον 6 τομέα σας. Είναι μια δύσκολη περίοδο όσο πραγματοποιείται η έκλειψη, διότι είτε πάτε γυρεύοντας να εμπλακείτε σε περιπέτειες χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα ή λόγω παρορμητικότητας σας παραβλέπετε τους κινδύνους και συχνά πέφτετε θύμα των πράξεων σας. Καλό είναι όσο διαρκούν οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής να αποφεύγετε καθετί που μπορεί να σας περιπλέξει σε περιπέτειες. Πάντως αν βάλετε στόχο να ερευνήσετε, να ανακαλύψετε και να αποκαλύψετε πράγματα που βρίσκονται θωρακισμένα με μυστικότητα, ίσως να βάλετε τον εαυτόν σας σε κίνδυνο.
πηγη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια