Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Greek Goddess 2018: Το αρχαιοελληνικό στυλ είναι η απόλυτη τάση

Όλοι μιλούν για τα νησιά του Αιγαίου και το απέραντο μπλε, φέτος όμως η Αρχαία Ελλάδα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.
Κορυφαίοι οίκοι και brands βάζουν στο μικροσκόπιο το στυλ της θεάς Αθηνάς και της Αφροδίτης, εμπνέονται από τη διαχρονική ομορφιά τους, κάτι που βλέπουμε στις πτυχώσεις των φορεμάτων, στα gladiator πέδιλα, στα αέρινα καφτάνια με τις κεντημένες λεπτομέρειες, στα χρυσά κοσμήματα που θυμίζουν ψηφιδωτά, και κάνουν το grecian chic το πιο πολυπόθητο trend.
Το Grand Palais του Παρισιού γέμισε κίονες για τη resort 2018 συλλογή του οίκου Chanel, ανάμεσά τους ελαιόδεντρα, δεντρολίβανο και τα καταγάλανα νερά να δεσπόζουν στον ορίζοντα.
Θα μπορούσε να είναι ο Παρθενώνας, η Αρχαία Ολυμπία ή οι Δελφοί, πίσω από αυτή την εικόνα που
σε λίγα λεπτά έκανε την Ελλάδα και την ιστορία της viral σε όλο τον πλανήτη.
«Τα πρότυπα ομορφιάς της αρχαίας και κλασικής Ελλάδας παραμένουν επίκαιρα.
Δεν υπήρξε ποτέ πιο ωραία απεικόνιση της γυναίκας ή ωραιότεροι στύλοι.
 Όλη η Αναγέννηση στηρίχθηκε στην Αρχαιότητα», σχολίασε ο creative director της Chanel Karl Lagerfeld και οι δημιουργίες του έχουν κάθε λόγο να το επιβεβαιώνουν.
Πράγματι, ποια μπορεί να αντισταθεί στα μάξι λευκά φορέματα, τα gladiator πέδιλα και τα χρυσά δάφνινα στεφάνια που στόλισαν τα μαλλιά των μοντέλων τα οποία θύμιζαν τη θεά Αθηνά και τις Σπαρτιάτισσες;
Αυτό το καλοκαίρι η Ελλάδα εμπνέει, γοητεύει, ταράζει τα νερά και μπαίνει δυναμικά στο χάρτη της μόδας.
Την ίδια ώρα τα ελληνικά brands που αξιοποιούν τα πιο δυνατά χαρτιά της χώρας μας, την πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορία, σημειώνουν έκρηξη στο εξωτερικό. Τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια Ancient Greek Sandals με τα χαρακτηριστικά φτερά του Ερμή, φοριούνται από τις μεγαλύτερες σταρ και βρίσκονται στις luxury boutiques του Λος Άντζελες, του Παρισιού και της Σαγκάης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια