Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΓΑΜΟΣ: Σάκη Ρουβά & Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επιτέλους παντρεύτηκαν σε ένα γάμο που αναμένεται να γραφτεί στην ιστορία της εγχώριας showbiz.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η γυναίκα της ζωής του αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, το βράδυ της Δευτέρας, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 30μελής ορχήστρα υποδεχόταν τους καλεσμένους στον χώρο της τελετής παίζοντας Χατζηδάκι και Θεοδωράκη, ενώ παραδοσιακά ο Σάκης Ρουβάς έφτασε νωρίτερα από τη νύφη εκεί.

Ο διάσημος τραγουδιστής υποδέχθηκε την Κάτια Ζυγούλη έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό Απόλλωνα ενώ στο πλευρό του ήταν και όλα τα παιδιά τους, Αναστασία, Αριάδνη και Αλέξανδρος.
Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της ενώ συνοδευόταν από τέσσερις κοπέλες που
φορούσαν λευκά, τρεις που έπαιζαν σε βιολιά και μία που έπαιζε στο φλάουτο συνθέσεις του Μπαχ.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στην έπαυλη Βαρδινογιάννη τα αδέρφια του Σάκη Ρουβά και τον μπαμπά του, Κώστα Ρουβά. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Βασίλη Ρουβά με την σύντροφό του να κρατάει από το χέρι το γιο τους, τον Νίκο Ρουβά. Στο βάθος διακρίνεται η μητέρα του Σάκη, Άννα Μαρία Πανάρετου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια