Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σοβαρή σχέση ή περιπέτεια

Ας δούμε 10 σημάδια που δείχνουν ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, το αντικείμενο του πόθου σου βλέπει τη σχέση σας σαν κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

1. Στο σπίτι του υπάρχει ΜΟΝΟ η οδοντόβουρτσά σου...
απαραίτητη μεν για να φρεσκάρεις την αναπνοή σου πριν το κρεβάτι, όχι αρκετή όμως για να δώσει σε κάθε άλλον επισκέπτη το μήνυμα ότι υπάρχει κοπέλα στη ζωή και το σπίτι του. Αν δεν σου έχει προτείνει να αφήσεις στο σπίτι του ένα έξτρα ζευγάρι εσώρουχα, ένα μπλουζάκι, φορτιστή για το κινητό σου και διάφορα άλλα που θα σου ήταν χρήσιμα όταν θα μένεις μαζί του και θα χρειαστεί την επόμενη να πας κατευθείαν στη δουλειά τότε - λυπάμαι αλλά - 1ον ενδιαφέρεται πολύ λίγο για εσένα και 2ον δεν θέλει με τίποτα να «βάλεις την υπογραφή σου» στο χώρο του.

2. Κάνετε ΠΑΝΤΑ σεξ
Συναντιέστε σχεδόν καθημερινά και πάντα καταλήγετε στο κρεβάτι. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα, είτε ο ερωτικός ηλεκτρισμός μεταξύ σας είναι ανεξέλεγκτος, είτε... δεν σας ενώνει τίποτε άλλο. Αν μεταξύ σας δεν υπάρχει κανένα άλλο κοινό παρά μόνο το σεξ (όσο καλό κι αν είναι) τότε το πιθανότερο είναι αυτή η σχέση να σβήσει μαζί με την εκτόνωση του ερωτικού ηλεκτρισμού.

3. Δεν βγαίνετε ΠΟΤΕ
Το να βγείτε για φαγητό ή για ποτό είναι για εσάς χάσιμο πολύτιμου «σεξουαλικού» χρόνου; Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ζευγαριών που ζουν μια εφήμερη σχέση είναι ότι «δεν βλέπουν το φως της μέρας» ποτέ μαζί. Το κανονικό ραντεβού, δημιουργεί στα ζευγάρια δεσμούς και σημεία επαφής εκτός από το σεξ. Αν για εσάς δεν υπάρχει διάθεση για εξόδους, τότε δεν υπάρχει πρόθεση - τουλάχιστον εκ μέρους του - για να δημιουργηθούν αυτοί οι περαιτέρω δεσμοί.


4. Ασχολείται ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το κινητό του
Όταν ένας άντρας είναι μαζί με μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει μπορεί να αδιαφορεί για τα sms του ή τα notifications του facebook. Αν θεωρεί αδιανόητο να χάσει μια κλήση, ένα μήνυμα ή μια ειδοποίηση στο smartphone του παρόλο που έχει να σε δει μέρες τότε οι πιθανότητες να βλέπει σοβαρά τη σχέση σας είναι μάλλον απειροελάχιστες.

5. Οι φίλοι σας ΔΕΝ γνωρίζονται
Η ανταλλαγή φίλων, το να σε γνωρίσει στην παρέα του και να γνωρίσει την δική σου είναι ένδειξη ότι υπάρχει μεταξύ σας κάτι ισχυρό που αξίζει τον κόπο να το μάθουν και οι φίλοι σας. Οι εφήμερες σχέσεις και οι φιλίες που έχουν χτιστεί και υπάρχουν εδώ και χρόνια είναι μάλλον ασύμβατες έννοιες. Αν οι παρέες σας παραμένουν προσωπική υπόθεση του καθενός τότε μάλλον και η σχέση σας είναι αρκετά επιφανειακή.

6. Δεν σου έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑ δώρο
Τα γενέθλιά σου πέρασαν, το ίδιο και τα Χριστούγεννα, του Αγ. Βαλεντίνου κι εκείνος δεν σου προσέφερε ούτε ένα πράσινο φύλλο, ούτε μια κάρτα. Το μήνυμα είναι σαφές: δεν προτίθεται να επενδύσει σ' αυτή τη σχέση ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα συναίσθημα. Δες το κι απ' τη θετική του πλευρά... δεν χρειάζεται να βγάζεις την υποχρέωση άρα, περισσότερα χρήματα για ψώνια!

7. Βλέπεστε ΜΟΝΟ τις καθημερινές
Τα ζευγάρια συνήθως συναντιούνται μέσα στη βδομάδα και περνούν μαζί και τα περισσότερα σαββατοκύριακα. Αν ο καλός σου θέλει να συναντιέστε μόνο καθημερινές προφανώς φυλάει τα σαββατοκύριακα για τους φίλους του - που είναι σημαντικότεροι, για μια άλλη γυναίκα που η σχέση τους είναι σοβαρότερη, ή για να έχει το πεδίο ελεύθερο για κάποια άλλη γνωριμία. Ό,τι από τα τρία κι αν συμβαίνει το σίγουρο είναι ότι δεν βλέπει κάποιο μέλλον στη μεταξύ σας σχέση.

8. Δεν σου ΔΙΝΕΙ προσωπικές πληροφορίες
Το πιο προσωπικό δεδομένο που γνωρίζεις γι' αυτόν είναι το όνομα του πατέρα του κι αυτό επειδή έτυχε να δεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ στο σπίτι του. Στις εφήμερες σχέσεις η ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών είναι άσκοπη φλυαρία. Άρα τα μηνύματα λένε «όσα λιγότερα ξέρεις τόσο ευκολότερα θα το διαλύσουμε».

9. Δεν κάνετε μαζί ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τα πραγματικά ζευγάρια αγοράζουν εισιτήρια μήνες πριν την συναυλία, κλείνουν τραπέζι στο εστιατόριο μέρες πριν το ραντεβού, ταξιδεύουν στον χάρτη μήνες πριν το καλοκαίρι. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με εσάς, τότε αυτό σημαίνει ότι κανένας απ' τους δυο σας δεν ξέρει πως θα σας ξημερώσει η αυριανή μέρα και το τελευταίο που είσαστε σίγουροι είναι ότι θα εξακολουθείτε να είστε μαζί για να βάλετε κάποιο πρόγραμμα.

10. Σου λέει «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» μετά το σεξ
Μια καθαρά σεξουαλική σχέση - σε αντίθεση με έναν συναισθηματικό δεσμό - συνήθως χαρακτηρίζεται από φράσεις «Σ' ευχαριστώ», «Καληνύχτα», «Θα τα ξαναπούμε» λίγο μετά την σεξουαλική επαφή. Μην το μεταφράζεις σαν εκδήλωση ευγένειας αλλά περισσότερο σαν μήνυμα ότι «ναι θα υπάρξει τουλάχιστον άλλη ΜΙΑ φορά». Αν αυτό σου αρκεί... εμείς πάμε πάσο!
lovepoint.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια