Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εκπλήξεις στην 7η σεζόν του Game of Thrones

«Game of Thrones VII»: Έρχεται στις 16.7.2017
Στον έβδομο κύκλο της σειράς η δράση και ο πόλεμος συνεχίζεται. Οι Σταρκ δικαιώνονται μετά από πολύ καιρό. Η Ντενέρις έχοντας αρκετούς συμμάχους πηγαίνει προς το Γουέστερος. Η Άρια έχει επιστρέψει στο Γούεστερος πιο εκδικητική από ποτέ. Η Σέρσεϊ Λάννιστερ βασιλεύει πλέον στα επτά βασίλεια. Τα πράγματα όμως δεν δείχνουν έτσι καθώς οι Ταϊρελ και το Ντορν έχουν κηρύξει πόλεμο ενάντια στον σιδερένιο θρόνο.

Έρχεται η μεγάλη μάχη μεταξύ Daenarys και Cersei
Οι δυνάμεις των Ντοθράκι και Λάνιστερ είναι έτοιμοι να πολεμήσουν και στη μάχη μπαίνει και ο Drogon, όπως βλέπουμε στο πιο εντυπωσιακό ίσως σημείο του τρέιλερ. Απ’ ό,τι όλα δείχνουν, η μεγαλειώδης μάχη δίνεται σε ανοιχτό πεδίο, ενώ ο στρατός των Unsullied κατακτά σημαντικό προπύργιο των Λάνιστερ, είτε το King’s Landing, είτε το Casterly Rock.

Η Cersei κάνει λόγο για εχθρούς «παντού γύρω της»
Προφανώς, οι «εχθροί εξ ανατολής» είναι οι δυνάμεις της Daenerys. Από τα άλλα σημεία του ορίζοντα, μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα: Από τη δύση, η απειλή έρχεται από τον Euron Greyjoy και τον στόλο του που βρίσκεται στα Iron Islands, δυτικά του Westeros. Από τα βόρεια, γνωρίζουμε ότι στο τέλος του 6ου κύκλου στάλθηκε η Μελισάντρα, ενώ από το Νότο, στο τρέιλερ βλέπουμε μόνο ένα σπαθί να ακονίζεται, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπονοείται η απειλή της Dorne και των Φιδιών του Sand.

Τα μυστικά του making of
Οι φαν της σειράς ξεψάχνισαν ακόμα και το making of video για το ενδυματολογικό κομμάτι του Game of Thrones, βρίσκοντας μικρά σημάδια για τη συνέχεια: Θα δούμε μια αντιπαράθεση μεταξύ Cersei και Ellaria, μια συνάντηση μεταξύ Brienne και Lyanna – ίσως για να συμμαχήσουν; - ενώ ένα σπαθί που εντοπίστηκε στο ίδιο σκηνικό με τη Sansa, μπορεί να είναι αυτό της Arya, και να μαρτυρά επανένωση των δύο αδερφών Stark.

Η Daenerys ίσως μάθει τα νέα του Βορρά
Από τα χείλη του Davos ακούμε στο τρέιλερ πως «αν δεν μπουν στην άκρη οι έχθρες μας, θα πεθάνουμε. Και δε θα έχει σημασία ποιανού ο σκελετός θα κάθεται στον Θρόνο». Δεν βλέπουμε σε ποιον μιλά, αλλά γίνεται όλο και πιο πιθανό η Daenerys να ακούσει κάτι για την υπερφυσική απειλή του Βορρά.

Η Daenerys επιστρέφει στη γενέτειρά της
Το Dragonstone υποδέχεται ξανά την «κόρη» του και η Daenerys, απ’ ό,τι φαίνεται στο trailer, νιώθει μια βαριά σύνδεση και φόρτιση για το μέρος αυτό. Εν τω μεταξύ, η Μελισάντρα γίνεται μάρτυρας της άφιξής της, καθώς φτάνει κι αυτή στο Dragonstone.

Ο Jon Snow έχει επισκέπτη-έκπληξη
Ο Jon θα μας «υποδεχτεί» και πάλι στο Winterfell τη νέα σεζόν, με την παρέα που τον αφήσαμε, αλλά αν κρίνουμε από το βλέμμα του στο τρέιλερ, η παρουσία κάποιου τον ταράζει.

Ο Littlefinger «προετοιμάζει» την Sansa
Ο Littlefinger θα συνεχίσει να μουρμουρίζει στη Sansa πως πρέπει να αναλάβει ηγετική δράση. Είναι άλλωστε «η τελευταία, καλύτερη ελπίδα απέναντι στην καταιγίδα που έρχεται».

Θα μάθει την αλήθεια ο Jon Snow;
Στην οικογενειακή κρύπτη των Stark, ο Snow θα έχει μια όχι και τόσο φιλική συζήτηση με τον Littlefinger, ο οποίος ωστόσο γνωρίζει πράγματα για την Lyanna Stark. Λέτε επιτέλους η μητρική αλήθεια να φτάσει στα αυτιά του Jon;

Τα ζευγαρώματα

Οι πόλεμοι, πόλεμοι, αλλά και το σεξ… σεξ – και φυσικά θα υπάρχει άφθονο και αυτή τη σεζόν. Από το τρέιλερ ήδη βλέπουμε καυτές στιγμές μεταξύ των Missandei και Grey Worm και των Yara και Ellaria Sand.
Ο Eddison "Dolorous Edd" Tollett έχει κινηθεί στο προσκήνιο στις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones.
Στην 6η σεζόν, με τη βοήθεια των wildlings κατέλαβε το Castle Black από τον Alliser Thorne και τους συναδέλφους του, τους στασιαστές. Ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που είδε τον Jon Snow, όταν ο τελευταίος επέστρεψε από τους νεκρούς, και έγινε ο Κύριος Διοικητής της νυχτερινής φρουράς όταν ο Jon έφυγε για το Winterfell.
Ο Ben Crompton, ο οποίος παίζει τον Edd από την 2η σεζόν, μίλησε πρόσφατα στα Sunderland Echo Portfolio Business Awards για την επιστροφή του στην 7η σεζόν. "Είμαστε πίσω στην 7η σεζόν και είναι πολύ διασκεδαστικό", είπε. Φυσικά, ο Crompton κινηματογραφεί υλικό για το Castle Black, το οποίο του αρέσει πολύ.
Ως βετεράνος του Game of Thrones, ο Crompton δεν ήταν αρκετά απρόσεκτος για να αποκαλύψει κάτι συγκεκριμένο για το τι έρχεται στην 7η σεζόν. Ακόμα, και ο ίδιος αντιλαμβάνεται την ανάγκη να ρωτήσει. "Είμαι σαν μια παρτίδα των φαν, είμαι πάντα εδώ για να μάθετε τι θα συμβεί στη συνέχεια", είπε. "Είναι συναρπαστικό όταν τα σενάρια έρχονται και μαθαίνουμε τι θα γίνει"
"Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, ειδικά προς το τέλος. Ο καθένας αναλαμβάνει κάποια πράγματα που θα συμβούν. Θα εκπλαγείτε πολύ."

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια