Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση Ελλάδος μηνός Ιουλίου 2017

«Αν κατέληξες να έχεις μια βαρετή και μίζερη ζωή επειδή άκουσες τη μαμά σου, το μπαμπά σου, το δάσκαλό σου, τον παπά ή κάποιον τύπο στην τηλεόραση που σου είπαν τι να κάνεις, τότε ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.» Frank Zappa
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Ιούλιος πλέον και η θερμοκρασία σε κλιματικό και πολιτικό επίπεδο χτυπά...κόκκινο. Η κυβέρνηση έχει μπροστά της πλέον ένα «καυτό καλοκαίρι» αφού πάνε να παίξουν πολλά που θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα προκαλέσουν σάλο.
Εμείς σαν ιστότοπος είχαμε υποδείξει στις ετήσιες πολιτικές προβλέψεις για το έτος 2017 πως στους ΑΝΕΛ θα υπάρξουν μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες.
Και τον μήνα Ιούνιο είπαμε πως η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σκάνδαλο…
Άσχετα με το τι και πως θέλουν να τα παρουσιάσουν οι φυλλάδες και τα τελεβίζια ΕΜΕΙΣ έχουμε άποψη γιατί πολύ απλά το έχουμε «δει» πολύ πριν αυτό συμβεί….
Η κυβέρνηση είναι σε ελεύθερη πτώση και μέρα με την ημέρα κατρακυλά.
Στην ΕΡΤ επικρατεί πανικός αφού στις εκπομπές των αριστεριζόντων διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις και φαίνεται πως η Χ.Α ανεβαίνει ραγδαία….
Μέσα σε όλα αυτά ο Χουλιαράκης ομολόγησε πως δεν υπήρχε σχέδιο να ελαφρυνθεί τώρα το χρέος ενώ ο Βέρμπερ του ΕΛΚ είπε πως θα μπορούσαμε να δώσουμε ελάφρυνση αλλά σε άλλη κυβέρνηση.
Κοινώς ειπώθηκε πως «έχετε λήξει» και η κυβέρνηση με συνέπεια εκτελεί τα κελεύσματα των δανειστών.
Ήδη ακόμα και η πρώτη κατοικία είναι εξαιρετικά επισφαλή. Η κυβέρνηση πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη με αυτούς που την εξέλεξαν…..

Οι πρόοδοι προειδοποιούν και υποδεικνύουν: «Αλίμονο στον αυτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών.» Κ.Βάρναλης
Ο προοδευμένος Άρης συναντά τον Hades και μιλά για μια παρατεταμένη κόπωση μα και για κακές και μοχθηρές πράξεις. Μιλά για αυξημένα μέτρα προστασίας σε κάποια πρόσωπα. Από την άλλη όμως καραδοκεί ο Ποσειδώνας που μιλά για κυβερνητικές κινήσεις που στερούνται λογικής και πλάνου. Μιλά όμως και για μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξαπάτησης. Ζητήματα με κυβερνητικά πρόσωπα από μη δηλωμένες εταιρίες ή δραστηριότητες…
Ο SARC KRONOS ισούται με τον γενέθλιο Ποσειδώνα και μιλά για σοβαρή εμπλοκή σε διατάγματα και νόμους λόγω αδυναμίας εφαρμογής και κωλύματα συνταγματικά.
Παράλληλα προβλήματα θα υπάρξουν από αλληλογραφία (**email, sms, mp-3 , ηχογραφήσεις κλπ) μεταξύ ανώτερων και πολιτικών . Μεγάλη αμέλεια ίσως δώσει τεράστιο-προβάδισμα & ευκαιρία στους αντιπάλους μας.
Ιδιαίτερα όμως προβληματίζει ο Ζευς από πρόοδο αφού μιλά για διανοητική υποβολή και καταστολή. Κοινώς χούντα με αριστερό και προοδευτικό μανδύα. 
Μέτρα για συγκεντρώσεις και ειδήσεων δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δείχνει καταστολή της πνευματικής ελευθερίας.
Η συμμετοχή και εμπλοκή των αξόνων WI/PL,WI/MO & UR/KR σηματοδοτούν ζητήματα που θα φθείρουν ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση αλλά και που θα βγει η επιτακτική ανάγκη για έναν μεγάλο εξοπλισμό. Επικοινωνιακός πόλεμος αλλά και δηλώσεις τρίτων δείχνουν πως η κυβέρνηση πλέον δεν τυγχάνει καμίας εμπιστοσύνης. Ρεπορτάζ πως οι Έλληνες ζουν από παράνομες δραστηριότητες και πως κάνουν αλόγιστες σπατάλες σε γυναίκες και ποτά (**που ως γνωστόν έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια) θα επιχειρήσουν να αμαυρώσουν την εικόνα της χώρας μας. 
Ο Βόρειος Δεσμός μιλά για την απειλή διαγραφής ενός μέλους από την πολιτική ζωή ενώ δεν αποκλείεται το ελληνικό δαιμόνιο μυαλό να διακριθεί στο εξωτερικό....
Το προοδευμένο MC σηματοδοτεί τιμές και προνόμια (*για κάποιους) αλλά και μια στάση που δείχνει πως οι κυβερνώντες είναι απαθείς....

Το σημείο WI από πρόοδο μιλά για «χτυπήματα κάτω από την ζώνη» ενώ θα βγουν επιπρόσθετες «βρώμικες» ενέργειες επηρεασμού στον χώρο της Δικαιοσύνης.
Απεργίες για το ότι η κυβέρνηση αδυνατεί στο ελάχιστο να πετύχει αυτά που ξεστομίζει πολύ απλά γιατί δεν έχει πόρους και κυρίως δεν είναι κυβέρνηση αλλά απλοί διαχειριστές....
Ο Apollon μιλά για δόξα και επιτυχίες στον χώρο του τουρισμού και αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση. Κρίση σε χώρους μη τουριστικούς.
Ο προοδευμένος Hades μιλά για διαζύγια για λόγους φτώχειας, αλλά και για ένα χτύπημα της μοίρας. Μέσα σε όλα αυτά ο λαός θα εκφράζει δημόσια την δυσαρέσκεια του.
Ο Admetos απλά συνομολογεί αυτό που ελπίζει μα μεγάλη μερίδα του λαού....
Το τέλος μιας «τυχερής» περιόδου για την κυβέρνηση. 
Ο προοδευμένος Ήλιος μιλά για άτομα που έχουν την ανάγκη να δράσουν και να αντιδράσουν. Προβλήματα και ζητήματα με τον Στρατό αλλά και με ορυχεία και άτομα που δουλεύουν εντός αλλά και πέριξ αυτών. Προσοχή στους παίχτες του Χρηματιστηρίου γιατί «βρωμάει» η δουλειά.
Ο πλανήτης του απροσδόκητου ο Ουρανός από πρόοδο μιλά για προβλήματα που έχουν να κάνουν από την εξαιρετικά μεγάλη πίεση μέσω ειδήσεων προκειμένου να σχεδιαστεί η λήψη νέων μέτρων. Η χώρα θα υποστεί έναν ξαφνικό έλεγχο.
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος μιλά για θέματα που θα προκύψουν με ιερείς ενώ οι κυβερνητικοί σχηματισμοί θα φανούν πως έχουν πρόβλημα. Παράλληλα τα άτομα που βρίσκονται στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα θα επαναστατούν.
Ο Προοδευμένος Κρόνος σηματοδοτεί προβλήματα με άτομα χαμηλού προφίλ που παίζουν το ρόλο του κατασκόπου.Έτσι η χώρα μας δεν είναι καθόλου απίθανο να ζήσει ένα κατασκοπευτικό θρίλερ. Προβλήματα θα προκύψουν από ανακοινώσεις του Υπουργείου της Παιδείας. Ζητήματα με διευκρινήσεις και παρανοήσεις επάνω σε δηλώσεις του Υπουργείου Τύπου. Προσοχή σε ζητήματα πυρκαγιών σε κατοικημένες περιοχές. Καλλιτέχνες που στέκονται απέναντι στις κυβερνητικές πρακτικές.
Ο Vulcanus δείχνει επίδειξη δύναμης αλλά και προβλήματα με την ίδια την κυβέρνηση ή στελέχη αυτής. Ο πλανήτης της μεταμόρφωσης ο Πλούτωνας μιλά μιλά για προβλήματα με άτομα που έχουν πρόβλημα ή αδυναμίας κίνησης αλλά και με οδηγούς ΜΜΜ. Και ενώ η κυβέρνηση ασφαλώς και θα πανηγυρίζει θα καταλάβει πως όλα πάνε στραβά.

Οι διελεύσεις πυροδοτούν...χωρίς να προειδοποιούν:
«Κάθε σχέδιο που καταστρώθηκε σε περίοδο ηρεμίας θα αποτύχει όταν οι συνθήκες γίνουν ακραίες.» Φον Μέτερνιχ
Ο διελαύνων Hades δυστυχώς μιλά για επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης. Μιλά για μυστικές έρευνες , χρήματα από ανακύκλωση αλλά και σκάνδαλα και παρατυπίες στους χώρους αυτούς.
Ο διελαύνων KRONOS μιλά για μια νέα μεγάλη εξαπάτηση. Μιλά για κινήσεις χωρίς αποτελέσματα μα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Οι ξένες δυνάμεις έχουν στην Ελλάδα ένα ιδιότυπο καθεστώς. Η προστασία από κάποιους «αποσύρεται». Ο Δίας σηματοδοτεί ζητήματα μέσα από τα παράγωγα και την αξιοποίηση κάποιων αξιογράφων. Μέσα από τρίτους οικονομική χασούρα.
Ο Ζευς από διέλευση σηματοδοτεί δυνατές εκρήξεις αλλά και πολεμικές αψιμαχίες. Δυσκολία στην εργασία ενώ προβλήματα θα έχουν οικογένειες που είναι πολύτεκνες ή μονογονικές.
Ο Πλούτωνας ισούται ME/KR,MA/UR αλλά και SA/KR και σηματοδοτεί μια αιφνιδιαστική επίθεση η οποία άσχετα με το ότι ίσως να παίξει αψιμαχία με τίποτα γειτόνους εντούτοις δεν αποκλείεται να γίνει κανένα πολιτικό γραφείο παρανάλωμα του πυρός. Προβλήματα εντός της κυβέρνησης αφού οι φήμες για «παραίτηση» ή απομάκρυνση από την πρώτη γραμμή θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.
Ο Κρόνος ισούται με τον Ωροσκόπο και κέρδη θα μπορούσαμε να πούμε πως θα έχουν όσοι ασχολούνται με φρούτα και οπωροκηπευτικά. Μια είδηση για την απομάκρυνση ή την πτώχευση μιας μεγάλης εταιρίας θα δημιουργήσει έναν σάλο.
Ο Ποσειδώνας δείχνει πως η κυβέρνηση πάει από το κακό στο χειρότερο. Από την άλλη θα υπάρχουν προτάσεις για επενδύσεις αλλά με «ειδικούς όρους» κάτι σαν αποικία. Ψέμματα της κυβέρνησης έρχονται στην επιφάνεια και «προβλέψεις» για το οικονομικό μέλλον της Ελλάδος δεν θα είναι και πολύ αισιόδοξες. 
Όμως ρόλο-κλειδί έρχεται να παίξει ο Βόρειος Δεσμός που μιλά για εξαπατήσεις αλλά και για ψευδείς δηλώσεις, ψευδορκία, ψευδομαρτυρία. Προβλήματα θα υπάρξουν με αγροτεμάχια, οικόπεδα ενώ θα δημιουργηθεί μεγάλο ζήτημα όσον αφορά με τους χειρισμούς σε τέτοιες υποθέσεις.
Ο Vulcanus έχει συμμετοχή εξισώσεων που μιλά για άτομο που θα δώσει μάχη για να ...κατασταλεί η καταστολή. Οι συνεργασίες για την χώρα δεν θα είναι καθόλου εύκολες. Πλέον φαίνεται πως η λαϊκή εντολή δεν υφίσταται και ο ίδιος πρωθυπουργός θα χτυπηθεί με ακριβώς τα ίδια τεχνάσματα όπως έκανε και αυτός στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά.
Ο πλανήτης του ξαφνικού και του απρόοπτου ο Ουρανός σηματοδοτεί μια εξωθεσμική παρέμβαση του Κράτους και των λειτουργών του. Μαντάτα μέσω email, sms και τηλεφωνήματα που θα είναι προϊόν παράνομης καταγραφής και υποκλοπής δημιουργούν μεγάλη πίεση και άγχος. Προβλήματα με την δύναμη και την μανία της φύσης.

Εν κατακλείδι ο μήνας Ιούλιος είναι αρκετά δύσκολος αφού σε επικοινωνιακό επίπεδο η κυβέρνηση θα δώσει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στην εξουσία. Ίσως το Πρεζαφον gate να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια