Πέθανε ο τραγουδιστής, Νίκος Αντωνιάδης

1945-9/6/2017
Έφυγε από τη ζωή στα 72 του, ο τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος «Stangers», Νίκος Αντωνιάδης.
Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας που έγινε ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του '60, άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 72 ετών, σε νοσοκομείο στο Κεντάκυ των Η.Π.Α.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ταλαιπωρούνταν από νόσο των πνευμόνων.
Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο γαμπρός του Νίκου Αντωνιάδη μέσω μιας ανάρτησης το Facebook. "Kαλό ταξίδι Νίκο. Δεν ήσουν απλά ο πεθερός μου αλλά ο καλύτερος φίλος μου. Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον πόνο αλλά είμαι σίγουρος και αυτό με ηρεμεί λίγο ότι θα είσαι τακτοποιημένος και ευτυχισμένος εκεί που πας", έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος Αντωνιάδης ξεχώρισε με τη χαρακτηριστική λεπτή φωνή του και το ταλέντο του στη μουσική. Tη δεκαετία του '60, οι «Strangers» υπήρξαν το πιο εμπορικό γκρουπ της Θεσσαλονίκης μετά τους «Olympians». Μετά τους «Strangers», ο Νίκος Αντωνιάδης συνέχισε αρχικά ως μέλος των «Rascals» και κατόπιν των «Mad». Στα μέσα της δεκαετίας του ΄70 μετανάστευσε στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
"Το Ραντεβού", "Τα δάκρυα", "Επιστροφή", "Μεσ' τη σιωπή", "Στοργή", "Για μιαν ελπίδα", "Τα κλειδιά", "Το αστέρι" αποτελούν μόνο κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες των «Stangers» που θα μείνουν αξέχαστες.
Οι «Strangers» αποτελούνταν από τους: Θωμάς Μπουδουράκης (όργανο), Νίκος Αντωνιάδης (κιθάρα, τραγούδι), Νίκος Μαλαμίδης (μπάσο), Λάζαρος Παπαγεωργίου (τραγούδι) και Νίκος Πέτροβιτς (ντραμς).

Related Posts