Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κολλημένοι με το ...πορνό


Αν ο Διογένης αναζητούσε άνθρωπο με το φανάρι, ο σύγχρονος επιστήμονας, όσα εξελιγμένα μέσα κι αν χρησιμοποιήσει, δεν θα βρει άνδρα που δεν βλέπει πορνό!
Χρειάστηκε να γίνει ολόκληρη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ για να επιβεβαιωθεί αυτό που οι περισσότερο γνωρίζουν - ότι όλοι οι άντρες, δεσμευμένοι ή μη, λατρεύουν το πορνό.
Ο καθηγητής Σάιμον Λουίς Λαζενές, που διενήργησε την έρευνα, δήλωσε ότι όλοι οι ετεροφυλόφιλοι φοιτητές που ρωτήθηκαν απάντησαν ότι άρχισαν να βλέπουν πορνογραφικές ταινίες στην ηλικία των 10 ετών και δεν εγκατέλειψαν τη συνήθεια αυτή όταν ενηλικιώθηκαν.
Το 90% των ερωτηθέντων παρακολουθεί πορνό κυρίως στο Διαδίκτυο, ενώ το 10% προμηθεύεται και υλικό από βιντεοκλάμπ.

Όχι στη διαστροφή
Οι άνδρες χωρίς σχέση παρακολουθούν πορνό για 40 λεπτά τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα ενώ όσοι έχουν μόνιμη ερωτική σχέση βλέπουν πορνό επί τουλάχιστον 20 λεπτά μία έως δύο φορές την εβδομάδα.
Η έρευνα έδειξε ότι η πλειοψηφία των ανδρών προτιμά το πορνό που ταιριάζει με τη δική τους σεξουαλική ζωή και απορρίπτουν ό τι θεωρούν διαστροφικό.
"Δεν υπάρχει τίποτε το παθολογικό στο πορνό, δεν αλλάζει την αντίληψη των αντρών για τη σχέση τους", τονίζει ο επιστήμονας που διενήργησε την έρευνα, καθησυχάζοντας τις γυναίκες που ανησυχούν.
Ε

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια