Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΓΑΜΟΣ: Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μετά από χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για να «μοιραστούν» μαζί τους την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής.
Η νύφη επέλεξε ένα λευκό νυφικό κομψό στη μέση που άνοιγε προς τα κάτω και έμοιαζε με πριγκιπικό, με πέπλο μακρύ δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και ο γαμπρός κοστούμι σε γκρι απόχρωση. Την παρουσιάστρια συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, Νίκος.
Το μυστήριο τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται μέσα στη βίλα του πατέρα του Δημήτρη, του Σάββα Θεοδωρίδη, στον Άγιο Ιωάννη, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει dinner party στον Πάνορμο.
Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά η αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Από τότε είναι αχώριστοι. Η αγάπη τους μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο δυνάμωνε και σήμερα ενώνονται ενώπιον θεού και ανθρώπων!
Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.
Είναι από τους στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη και το Σεμπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά αναβαθμίστηκε σε διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.
Από τον Ιανουάριου του 2014 είναι αντιπρόεδρος της Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat . Διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας
"Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διεθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και
εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το Μάρτιο 2012 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT ενώ το Ιανουάριο του 2014 ορίστηκε Β’Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της."



KΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια