Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου 2017

«Τις επαναστάσεις τις προετοιμάζουν οι μεγαλοφυείς, τις πραγματοποιούν οι φανατικοί, αλλά τις εκμεταλλεύονται τα αποβράσματα της κοινωνίας» 
Οττο Φον Μπίσμαρκ
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ. Καλώς ήρθατε στην ερμηνεία –πρόβλεψη για την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2017.
Η Πανσέληνος αυτή θα λάβει χώρα στην 18η μοίρα (*μοίρα του Κακού) του άξονα Τοξότη-Διδύμων.
Έχουμε εμπλοκή του Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου και αυτό σηματοδοτεί καταστάσεις εμπλοκής με κόλπα και περίεργες «συμπτώσεις».
Η 18η μοίρα είναι άρρητα συνδεδεμένη με κακίες και μνησικακίες του παρελθόντος που αντικατοπτρίζονται στο παρόν και γιατί όχι στο μέλλον.
Έχει να κάνει με εμπλοκές και βία με νέους αλλά και με άτομα οι οποίοι είναι αλλοδαποί ή αλλόθρησκοι (λόγω εμπλοκής του άξονα Δίδυμων- Τοξότη) αλλά και να βγάλει νομικά τερτίπια,διατάξεις και νομοθετήματα που θα
προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων.
Η Πανσέληνος σε παγκόσμιο επίπεδο: «Έχω κάνει όλους τους υπολογισμούς. Η μοίρα θα κάνει τους υπόλοιπους» Ναπολέων Βοναπάρτης
Η Πανσέληνος αυτή ενδεχομένως να φέρει στην επιφάνεια σχέδια που «προετοιμαζόντουσαν» εδώ και καιρό ή που θα εκδηλωθούν με μεγάλη ένταση. Παράλληλα το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα βγάζει μια ιδιαίτερα «πολεμική» ατμόσφαιρα η οποία με την εμπλοκή της όψης Ερμή ενάμιση τετράγωνο με Πλούτωνα βγάζει δυσάρεστες ειδήσεις με μια «essence» μνησικακίας ή ρεβανσισμού.
Χρηματιστηριακά «κρασαρίσματα», νομισματικές ισοτιμίες που ανατρέπονται και ζητήματα με την επάρκεια «πόρων» θα είναι μέσα στα ορντεβρ του «μενού» της Πανσελήνου. Αυτό μπορεί να σημαίνει και αλλαγές στην τεχνοτροπία των επιθέσεων και γενικά των κακών πράξεων..... που μπορεί να σηματοδοτεί «αλλαγές συμμαχιών» και έναρξη «επιθέσεων»......

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Για να τα σώσουμε όλα, πρέπει να τα ρισκάρουμε όλα.» Friedrich Schiller
Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε το Μεσουράνημα να ισούται με τον Ουρανό που προεικονίζει για άμεση λήψη αποφάσεων αλλά και για άτομα που έχουν κατά νου να πράξουν κάτι ενδεχομένως και σοκαριστικό ίσως και ακραίο. Μιλά για άτομα ή χώρες που θέλουν να «νίψουν τας χείρας τους». Πράξεις που κατά το Ταλμουδ παραπέμπουν στο «οφθαλμός αντί οφθαλμού». Άτομα που είναι διατεθειμένα να προβούν σε βίαιες πράξεις. Ο Ωροσκόπος του αυτοτελούς μιλά για έλλειψη κατανόησης και ενσυναίσθησις αλλά και μια προσπάθεια στο να βγούμε «κερδισμένοι» μέσα από τρίτα άτομα. Καταστάσεις και δηλώσεις δείχνουν πως είμαστε «απροσάρμοστοι».
Ο χάρτης της Πανσελήνου συγκρινόμενος με τον χάρτη της Μεταπολίτευσης είναι αρκετά διαφωτιστικός. Όπως λέει και μια εβραϊκή παροιμία «Να μη χαρείς για την πτώση του εχθρού σου, αλλά μην τον βοηθήσεις να σηκωθεί». Ο άξονας ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για ξαφνική μεταστροφή προς την εχθρότητα. Μιλά για έναν κλειστό κύκλο επαφών. Προβλήματα από γυναίκες που έχουν ακραία και άκαμπτη συμπεριφορά. Το Μεσουράνημα για μια άμεση μεταμόρφωση. Σπατάλες και χασούρες σε οικονομικό και χρηματιστηριακό επίπεδο. Προβλήματα με «αντάρτικο» πόλεων και στρατιωτικές ομάδες. Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Ουρανό και μιλά για ξαφνικές επαφές αλλά και απρόσμενα γεγονότα από υπαιτιότητα τρίτων προκαλούν όχληση του κόσμου. Θα υπάρξει μια αίσθηση μη ικανοποίησης και για προβλήματα εντός της διακυβέρνησης. Μιλά για μια πτώση και απώλεια προνομίων αλλά και ζητήματα με άτομα που αντιπροσωπεύουν μια πίστη, ένα δόγμα, την θρησκεία.
Βέβαια ο χάρτης της Πανσελήνου συγκρινόμενος με αυτόν του ηλιακού τόξου της Ελλάδας λέει όπως ο Ambrose Bierse «Η πολιτική είναι μια πάλη συμφερόντων μεταμφιεσμένη σε αγώνα αρχών». Βλέπετε το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για παθήματα που γίνονται μαθήματα. Μιλά για έρευνες για μεγάλες αλλαγές και τι μπορούν να επιφέρουν. Ζητήματα με νομικούς και δικαστές αλλά και περαιτέρω προβλήματα και ζητήματα με στατιστικές υπηρεσίες. Μεγάλες αποφάσεις κάτω από δύσκολες περιστάσεις. Αλλαγή πλεύσης, ρητορείας και πολιτικής. Το Μεσουράνημα μιλά για προσπάθεια να ασπαστεί η χώρα ...το καλό των άλλων. Ζητήματα με βουλευτές και πολιτευτές αφού θα ζητηθούν και περαιτέρω «θυσίες». Η εκλογή, η ανάδειξη και η επιλογή μας κάνουν να είμαστε ξανά «δακτυλοδεικτούμενοι» λόγω συμπεριφοράς. Θα ζητηθεί πράγματα, πράξεις και νομοθετήματα να εφαρμοστούν άμεσα. Τέλος ο Ωροσκόπος μιλά πως θα νοιώσουμε την δύναμη και την επίδειξη ισχύος από άλλους.

Εν κατακλείδι διαφαίνεται μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος που η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για την επιβίωση τόσο της ίδιας όσο και της χώρας.
http://astrolabor.blogspot.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια