Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πολιτική αστρολογική εκτίμηση μηνός Ιουνίου 2017

«Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος: 
το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.» Ν.Καζαντζάκης
Αγαπητοί φίλοι καλώς ήλθατε σε μια ακόμα αστρολογική εκτίμηση. Καλό μήνα να έχετε εσείς και οι οικογένειες σας. Έχουμε μπει σε ένα τρίμηνο ιδιαίτερα κομβικό όπου οι εξισώσεις που υπάρχουν στον χάρτη της Μεταπολίτευσης δεν μπορεί να τις πει κανείς καλές...
Ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά έχει βρεθεί σε μια δεινή θέση σε τέτοιο σημείο που ουσιαστικά μου φαίνεται σαν «ανταποδοτική –συμπαντική δικαιοσύνη». Αυτά που έκανε στην κυβέρνηση Σαμαρά τελικά τα παθαίνει τώρα...
Τα «καμπανάκια» χτυπούν από πολλές μεριές . Από Βερολίνο, από ΔΝΤ αλλά και από καταστάσεις από Αλβανία και από Τουρκία. Τα προβλήματα είναι αρκετά και δυστυχώς το όποιο αφήγημα δεν του αφήνουν να το επικοινωνήσει σωστά αφού μετά από λίγο «τρώει άκυρο». Δεν αποκλείεται να του πουν για ακόμα μια αξιολόγηση και εκεί θα είναι τα «ύστερα» της χώρας.
Θεωρώ πως το τρίμηνο αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της χώρας αλλά και του ίδιου του Τσίπρα ο οποίος έχει γεννηθεί λίγο αργότερα από την Ελλάδα της Μεταπολίτευσης.... Ίσως ο Αλέξης Τσίπρας να μην είναι πλέον χρήσιμος και να θέλουν έναν πιο «τεχνοκράτη» να μπορούν να «συνεννοηθούν» πιο εύκολα..

Το Ηλιακό Τόξο σηματοδοτεί : « Πολιτική και έγκλημα είναι το ίδιο πράγμα.» Michael Corleone (Godfather II)
Ο μήνας αυτός είναι αρκετά δύσκολος αφού ο προοδευμένος Hades σηματοδοτεί βρώμικα παιχνίδια και παρασκηνιακές συζητήσεις.Παράλληλα η συμμετοχή των αξόνων SO/UR & KN/NE σηματοδοτεί παραπτώματα αλλά και κακοτυχία. Οι μάταιες καταστάσεις τελικά δημιουργούν πολλά αδιέξοδα. Ο πλανήτης της δράσης ο Άρης συναντά τον γενέθλιο Hades (ΜΑ/ΗΑ οι δυσάρεστες και κακές πράξεις) και μιλά για βρώμικες πράξεις αλλά και μια δράση (*των άλλων) που προχωρά ακάθεκτη.
Παράλληλα οι κυβερνητικές επιλογές φαντάζουν είτε παράλογες , είτε άνευ ουσίας γιατί ο προοδευμένος Ποσειδώνας μιλά για ένα «πούλημα», για μια προδοσία της χώρας. Μιλά για δικές μας δράσεις οι οποίες κινούνται δυστυχώς προς την λάθος κατεύθυνση. Γενικά, άσχετα με το τι υποστηρίζουν μέχρι τώρα οι της κυβέρνησης θα έχουμε αστοχία της λειτουργίας του κράτους ενώ δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σκάνδαλο.

Ο Ζευς συναντά τον άξονα WI/VE και αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτεί καλή γεωργική σοδειά. Συμμετέχει όμως και ο άξονας AS/KN και αυτό μιλά για ρουκέτες, πυραύλους ή ακόμα και βιολογικά όπλα. Γενικά για όπλα που αποσκοπούν να πλήξουν ομάδα ατόμων και όχι ένα άτομο στοχευμένα. Μήπως έχουμε κάποιο «χτύπημα»; Θα μπορούσα να πω πως ναι. Παράλληλα ο Δίας μιλά για τύχη μέσα από μηχανές και μηχανήματα αλλά και για αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσης. Φήμη και δόξα δια μέσω της τέχνης. Τον προηγούμενο μήνα είχαμε γράψει για ανέλπιστη καλλιτεχνική επιτυχία και ένας δικός μας άνθρωπος, ένα «πατριωτάκι» ο Γιώργος Λάνθιμος σάρωσε στις Κάννες. Τώρα είναι η σειρά της χώρας να αναδείξει τοπία, ιστορία και ομορφιές. Ο Βόρειος Δεσμός μιλά για μια ρήξη, για έναν χωρισμό. Σηματοδοτεί όμως και πυρκαγιά ή ακόμα και πυρκαγιές που είναι ανεξήγητες. Το προοδευμένο Μεσουράνημα σηματοδοτεί την θέληση της κυβέρνησης να κάνει κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Κάτι σαν αυτό που λέμε «το πνεύμα πρόθυμο μα η σάρκα αδύναμη».
Το προοδευμένο WI είναι σε επαφή με τους άξονες HA/ZE, SA/KR και αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Αυτό γιατί το WI σηματοδοτεί κινήσεις που είναι άρρητα συνδεδεμένο με τον μικρόκοσμο μας. Η εμπλοκή αυτών των δυο αξόνων σηματοδοτεί βρόμικες ενέργειες, απεργίες αλλά και χτυπήματα «κάτω από την ζώνη». Προβλήματα με τα έσοδα και τους πόρους του κράτους. Όλα αυτά σηματοδοτούν συνθήκες ρήξης.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής μιλά για έντονες συζητήσεις αλλά και για ξαφνικές «πληροφορίες» που ανατρέπουν (έστω και προσωρινά) το υπάρχον κλίμα. Όμως η εμμονή και η ηλιθιότητα κάποιων εμποδίζουν να πάμε παρακάτω. Και καλύτερα γιατί έτσι θα «αποκαλυφθούν οι φίλοι μας».... Μια κατάσταση υπερβολής και μια επιπρόσθετη εγρήγορση στις Ένοπλες δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας θα χρειαστεί... Ο Κρόνος που ως γνωστόν είναι ο «συμπαντικός κριτής» μιλά για υποσχέσεις που δεν κρατιούνται και μη πραγματοποίηση αυτού που λέμε το ποθούμενο. Το πάθημα γίνεται μάθημα ή θα ζήσουμε ένα νέο καλοκαίρι 2015; That is the Question….
Ομοίως μιλά και ο πλανήτης της ανατροπής, ο Ουρανός, σηματοδοτεί αλλαγές σε όρους συμβολαίων, συμβάσεων ενώ παράλληλα μιλά για μια περαιτέρω δοκιμή, έλεγχο, αξιολόγηση. Μέσα σε όλα αυτά ο πλανήτης της συνεργασίας ο Cupido μιλά για διαλύσεις συνεργασιών αλλά και ασυμφωνία μεταξύ συνεργατών. Η χώρα μας ίσως φανεί πως είναι μέλος ...Β’ κατηγορίας.
Τέλος ο Ήλιος μιλά για τις καταστάσεις που δεν ωφελούν και που τελικά δεν βοηθούν στην χώρα να πετύχει αυτά που θέλει. Ομοίως ο Admetos σηματοδοτεί μεγάλη πίεση και μια κρίσιμη, εκ νέου, δοκιμασία.

Οι διελεύσεις πυροδοτούν: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» Λουκιανός
Ο διελαύνων Hades μιλά για πρόσφυγες & μαζικές απολύσεις εργαζομένων. Σε αυτά τα θέματα υπάρχουν κάποια μη ομολογημένα μυστικά. Οι εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης ίσως επιδείξουν έλλειψη ψυχραιμίας αλλά κυρίως ένδειξη έλλειψης ήθους. Μεγάλες επιχειρήσεις και κορυφαίες προσωπικότητες δημιουργούν αναχώματα και βάζουν εμπόδια. Ο διελαύνων KRONOS μιλά για κινητοποιήσεις για ζητήματα εργασίας. Αποφάσεις που τελικά θα γίνουν αντικείμενο χλευασμού και σάτιρας.Ζητήματα με την Τράπεζα της Ελλάδος και γενικά με το τραπεζικό σύστημα. Ο Ζευς μιλά για εμπλοκές σε πολεμικά ζητήματα. Μιλάμε όμως για κινήσεις που ίσως φέρουν θέματα χρηματοοικονομικής επάρκειας. Το ενδεχόμενο στο Αιγαίο και γενικά στα σύνορα μας να πέσουν «κάτι ψιλές» παίζει πολύ σοβαρά.

Ο Πλούτωνας που σημειοδοτεί τις κρυφές καταστάσεις μιλά για ύπουλα τεχνάσματα που δεν παρατηρούνται εξ αρχής. Εδώ πέρα ίσως και να έχουμε την απόπειρα «διαχείρισης» σε επικοινωνιακό επίπεδο μιας μη τήρησης των συμφωνηθέντων ή μια «υποσχετική» εις το πολύ μακρινό μέλλον. Η συμμετοχή των αξόνων KN/AP & SO/VU μιλά για επιτυχίες σε αθλήματα δύναμης ή σε πολεμικές τέχνες άλλα και αυξανόμενη τάση του ποσοστού που ζητά ελευθερία. Το υπό ίδρυση κόμμα της δραχμής μόνο τυχαία ως κίνηση δεν είναι....

Όμως αυτός ο πλανήτης που πραγματικά με προβληματίζει είναι ο διελαύνων Ουρανός. Εντάξει γνωρίζουμε πως είναι ο πλανήτης του απρόοπτου είναι ο Ουρανός αλλά η εμπλοκή στις εξισώσεις των αξόνων WI/HA, JU/NE αλλά και η «επαφή» με Πλούτωνα και Σελήνη μιλά για νευρικό κλονισμό στο πλήθος και μια πρόκληση βλάβης με ανυπολόγιστες συνέπειες. Μιλούσα για μέρες καλοκαιριού 2015 και το έλεγα όχι γιατί θέλω να τρομάξω τους άλλους αλλά για να προειδοποιήσω. Διότι η εμπλοκή των δυο αξόνων που προανέφερα σηματοδοτεί εξεγέρσεις, καταρρεύσεις και λοιπά άλλα.....Μια ξαφνική ειδοποίηση σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία.... Επιπρόσθετα ο Vulcanus μιλά για επιδείνωση της ήδη υπάρχουσα κατάστασης. Η εμπλοκή του JU/KR και MO/HA ίσως να μας λέει για χτυπήματα και προπηλακισμούς ενάντια σε πολιτικούς στόχους...

Το αισιόδοξο είναι πως ο διελαύνων Apollon είναι επάνω στον Ήλιο σηματοδοτεί ημέρες φήμης και δόξας. Κάποιες επενδύσεις ιδίως σε επίπεδο ερευνητικών κέντρων και υδρογονοανθράκων ίσως να δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας. Συνεργασία σε έναν μικρό κύκλο ή κάτω από ...άκρα μυστικότητα..... Ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί άγχος και προβλήματα συνεννοήσεως στον κυβερνητικό συνασπισμό τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας σε σημείο που μπορεί να υπάρχει αποτράβηγμα, παραιτήσεις ή ακόμα και ρίξεις.

Ο Κρόνος σηματοδοτεί αιτήματα που δεν περνούν, ιδεολογικές αντιστάσεις αλλά και αμετακίνητες θέσεις (*των άλλων).....

Συνεπώς έχουμε ένα μήνα με αρκετές πιθανότητες να συμβούν τα παρακάτω:
§ Θερμό επεισόδιο
§ Παραιτήσεις, ανασχηματισμός
§ Προβλήματα με τα δημόσια έσοδα
§ Αδυναμία συνεννοήσεως με τους Θεσμούς
§ Επιθέσεις ακόμα εναντίων πιο πολιτικών «στόχων»
 astrolabor.blogspot.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια