Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μιανμάρ: Κατέπεσε στρατιωτικό αεροσκάφος με 116 επιβαίνοντες

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Μιανμάρ όταν χάθηκε από το ραντάρ το στίγμα ενός στρατιωτικού αεροπλάνου με 116 επιβαίνοντες το μεσημέρι της Τετάρτης (7/6).
Το αεροσκάφος εκτελούσε τη διαδρομή από τη νότια πόλη Μιγέικ προς τη Γιανγκόν όταν ξαφνικά το στίγμα τους αεροπλάνου χάθηκε λίγο μετά την απογείωσή του.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, λίγο ώρα αργότερα βρέθηκαν κομμάτια από το αεροπλάνο που αγνοείται στη θάλασσα Ανταμάν.
Στο σημείο έχουν σπεύσει τόσο αεροπλάνα καθώς και πλοία που επιχειρούν για τον εντοπισμό του ενώ υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για επιζώντες χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται.
Όπως δήλωσε ο αξιωματούχος τουρισμού στην πόλη Myeik Naing Lin Zaw: «Βρήκαν κομμάτια του κατεστραμμένου αεροπλάνου στη θάλασσα 136 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Dawei».
Σύμφωνα με πηγή του αεροδρομίου στο στρατιωτικό αεροπλάνο επέβαιναν 105 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος.
Δείτε το σημείο που βρέθηκαν τα κομμάτια του αεροπλάνου που κατέπεσε:
Στο αεροπλάνο, το οποίο είναι ένα κινέζικο Shaanxi Y-8, επέβαιναν 116 άτομα, τα οποία είναι στρατιωτικοί αλλά και μέλη των οικογενειών τους.
Όπως ανέφερε τοπικός αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Πιστευουμε ότι σημειώθηκε τεχνικό πρόβλημα γιατί ο καιρός στην περιοχή είναι πολύ καλός».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια