Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι συμμαθητές του ΑΝΤ1 έφτασαν στο τέλος

Έπειτα από τρία χρόνια πετυχημένης παρουσίας στη μικρή οθόνη, έφτασε η στιγμή που «Οι συμμαθητές» του ΑΝΤ1 θα μας ευχηθούν «καλό καλοκαίρι» αλλά και θα μας αποχαιρετήσουν! Το TV24 έψαξε κι έμαθε πώς θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της σειράς.
«Οι συμμαθητές» μας συστήθηκαν για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια και κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα αγαπητοί. Επειδή, όμως, όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν, έτσι θα γίνει και με την καθημερινή κωμική σειρά η οποία μέσα στις επόμενες εβδομάδες ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα, με τους συντελεστές να έχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια χαρά, καθώς σχεδόν όλες οι ιστορίες έχουν… ευτυχισμένο τέλος και από την άλλη γιατί αυτή η «οικογένεια» δεν είναι πια μαζί, ακολουθώντας χωριστούς δρόμους. Ας δούμε, όμως, ποιο είναι το φινάλε της σειράς…
Φυλακή και δύο… γάμοι!
Η Γκέλυ και ο Αλέξανδρος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως και θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον, παρά τα συνεχή εμπόδια που τους έβαζε η Αλίκη. Και αυτό γιατί η τελευταία ποτέ δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι ο γιος της θα κοίταζε μια κοπέλα που είναι από άλλη κοινωνική τάξη. Ανάμεσα στα εμπόδια που έβαλε, όπως έχουμε δει, ήταν η κλοπή μιας βαλίτσας με λεφτά στην οποία φάνηκε ως κατηγορούμενη η Γκέλυ. Τότε ο Αλέξανδρος τη διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να μπει στη φυλακή. Απ’ ό,τι θα αποδειχτεί στην πορεία, όμως, αυτό δεν θα είναι και τόσο εφικτό αφού η Γκέλυ φυλακίζεται. Ωστόσο, η αγάπη του νεαρού ζευγαριού αποδεικνύεται πιο δυνατή, εκείνη αθωώνεται κι έτσι σχεδιάζουν αμέσως το γάμο τους και ζουν ευτυχισμένοι μαζί!
Στην ίδια τροχιά κινούνται και η Μαριλένα με τον Ανδρέα, οι οποίοι μετά από όσα έζησαν τρία χρόνια τώρα -και ειδικότερα με τα τελευταία γεγονότα που αφορούσαν την υγεία της πρώτης αλλά και κάποια μυστικά του δεύτερου που βγήκαν στα… ξαφνικά στο προσκήνιο- ανέβαλαν τον αρραβώνα τους. Σιγά-σιγά, όμως, το αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να αφήσει πίσω τον εγωισμό και να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους η οποία είναι και η τελευταία. Κι αυτό γιατί ο Ανδρέας είναι αποφασισμένος να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά όσο τίποτε άλλο. Της ξανακάνει λοιπόν πρόταση γάμου κι εκείνη με χαρά δέχεται. Έτσι στο μεγάλο φινάλε θα τους δούμε να ενώνονται επιτέλους με τα ιερά δεσμά του γάμου και να υπόσχονται ο ένας στον άλλον να είναι μαζί μέχρι το θάνατο!
tv-24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια