Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

World Senior Games 2017 | Greece

Ένα εξαιρετικά όμορφο Διεθνές Αθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσει η χώρα μας για πρώτη φορά!
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άθλησης για Όλους (UESpT), διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας τους Παγκόσμιους Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+.
Οι αγώνες προβάλλουν το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός δεν γνωρίζει ηλικιακά σύνορα, και ότι όσοι εμπνέονται από τον αθλητισμό και αγωνίζονται με την καρδιά και την ψυχή είναι πάντα Πρωταθλητές. Οι παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+ είναι μια αθλητική διοργάνωση με έντονο κοινωνικό και περιβαλλοντικό προσανατολισμό. Δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 50 ετών να συμμετάσχουν σε αθλήματα και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου, να εμπλουτίσουν την καθημερινότητά τους και να διατηρηθούν σωματικά και πνευματικά δραστήριοι.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2017 και το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αγωνιστικά αθλήματα όπως Αγώνες Δρόμου και Nording Walking (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., 5 χλμ. Αγώνας οικογένειας, 1 χλμ. Αγώνας παίδων), Αντισφαίριση, Βελάκια, Πετοσφαίριση Άμμου, Γκολφ, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Κολύμβηση, Μπάσκετ 3x3, Μπόουλινγκ, Μπριτζ, Ποδόσφαιρο όσφαιρο 5x5, Σκάκι, Τοξοβολία.

World Senior Games 2017 | Greece Εδώ οι λεπτομέρειες

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια