Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διάσημοι που έχουν επισκεφθεί…κλινικές αποτοξίνωσης από το sex

Μήπως έχετε ακουστά τον σεξουαλικό εθισμό;
Πρόκειται για μια υπερσεξουαλική «διαταραχή», η οποία χαρακτηρίζεται από παθολογικές σκέψεις και πράξεις και οι άνθρωποι που «πάσχουν» από αυτήν διακρίνονται από ανικανότητα να ελέγξουν τη σεξουαλική τους επιθυμία και συμπεριφορά με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτή να είναι επικίνδυνη και επιβλαβής. Ποιοι stars του Hollywood είναι σεξομανείς;

1. David Duchovny: Ο αποκαλυπτικός;
 Ο Duchovny είναι παντρεμένος με την Tea Leoni από το1997 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό να δώσει τέλος στις φήμες ότι ο γλυκός  David έχει καταπατήσει πολλάκις τους όρκους αιώνιας πίστης που αντάλλαξε με την αγαπημένη του. Και μπορεί το 1997 να δήλωσε στο περιοδικό Playgirl  ότι δεν είναι εθισμένος στο σεξ, εντούτοις 11 σχεδόν χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2008, παραδέχτηκε την αδυναμία του και μάλιστα μπήκε σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης για θεραπεία.

2. Eric Benet: Ο αναποφάσιστος
 Ο Benet είναι τραγουδιστής της R&B μουσικής που η καριέρα του εκτοξεύτηκε μετά το γάμο του με την Halle Berry. Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2003 οι κακές γλώσσες άρχισαν να λένε ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία για  το σεξουαλικό του εθισμό. Τι και αν το 2008 παραδέχτηκε ότι δέχεται ιατρική βοήθεια, αρνήθηκε εντούτοις ότι είναι «θύμα» του σεξ.

3. Michael Douglas: Ο καλοπληρωτής
Φαίνεται πως ο Michael Douglas όταν κλήθηκε να υποδυθεί δύο άκρως σεξουαλικούς ρόλους στις ταινίες Basic Instinct και Fatal Attraction δε δυσκολεύτηκε καθόλου, αφού στην κυριολεξία ήταν κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα του, καθώς το 1993 υπήρξε πλήθος δημοσιευμάτων που ήθελαν τον πασίγνωστο ηθοποιό να έχει εισαχθεί σε κλινική για τον εθισμό του στο σεξ. Πάραυτα, ο ίδιος, δήλωσε στο Star-News  τον Δεκέμβριο του 1994 ότι μπήκε στην κλινική Sierra Tucson για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι φήμες, πάντως, θέλουν στο προγαμιαίο του συμβόλαιο με την σέξι και κατά πολύ νεότερή του, Catherine Zeta-Jones, να υπάρχει όρος που για κάθε απιστία του θα πρέπει να της καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων!

4. Tiger Woods: Ο νεοσύλλεκτος
Ο Woods είναι ο νεοσύλλεκτος διάσημος εθισμένος στο σεξ. Πώς το μάθαμε; Όταν στα τέλη Νοεμβρίου του 2009 έκανε κανονικό σαράβαλο το πανάκριβο Escalade αυτοκίνητό του, χάνοντας τον έλεγχο και πέφτοντας επάνω σε έναν πυροσβεστικό κρουνό και σε ένα δέντρο. Ο λόγος; Ένας μεγάλος καβγάς εν κινήσει με τη σύζυγό του που τον κατηγορούσε για απιστία. Ο Woods -ο πιο καλοπληρωμένος επαγγελματίας αθλητής του κόσμου αυτή τη στιγμή με 90,5 εκατομμύρια δολάρια απολογισμό για τις επιτυχίες του το 2010- τότε βγήκε και μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για την «υποτιθέμενη» ερωμένη του και πόσταρε τα εξής στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Έχω απόλυτη επίγνωση της απογοήτευσης και του πόνου που η απιστία μου προκάλεσε σε πολλούς ανθρώπους και πάνω από όλους στη γυναίκα και τα παιδιά μου». Και ο διάσημος γκόλφερ φημολογείται ότι πέρασε την πόρτα της κλινικής του σεξ!

5. Russell Brand: Ο κύριος Guinness
Διάσημος για το ρόλο του στην ταινία Forgetting Sarah Marshall (2008),τη σύζυγό του Katy Perry, αλλά και για τη μεγάλη του αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Μάλιστα έχει κερδίσει το βραβείο "Shagger of the Year (Ο γυναικάς της χρονιάς)" της Sun τρεις συνεχόμενες χρονιές, ενώ σίγουρα πολλοί τον ζηλεύουν για τη φήμη που τον θέλει να έχουν περάσει από το κρεβάτι του 80 γυναίκες μέσα σε ένα μήνα! Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «My Booky Wook», ο Russell παραδέχεται όχι υποφέρει από εθισμό στο σεξ, αλλά και στην ηρωίνη, όπως και το γεγονός ότι επισκέφθηκε μια ειδική κλινική για… γυναικάδες στη Φιλαδέλφεια. Μάλλον δεν πέτυχε, αφού η Katy προσφάτως δήλωσε ότι ο πολυαγαπημένος της αντρούλης, για τον οποίο έκανε αίτηση αλλαγής του επιθέτου της από Perry σε Brand,  δε μπορεί να «κόψει» το φλερτ και κυρίως με τη μαμά της. Αυτή, όπως λέει, είναι η μόνη κακιά συνήθεια του συζύγου της. Πάντως, το Perry είναι πολύ ωραίο επίθετο. Μήπως να το ξανασκεφτεί;

6. Kanye West: Ο έφηβος
Αυτός ο τόσο ταλαντούχος και πολλές φορές αλαζονικός ράπερ/ τραγουδιστής/ παραγωγός ποτέ μα ποτέ δεν έχει εμφανιστεί χωρίς μια γυναίκα να αγκαλιάζει το μπράτσο του. Το 2006, δήλωσε στο Rolling Stone  ότι φτιάχνεται με πορνογραφικές ταινίες, μια αποκάλυψη που πήρε πίσω και επέμενε ότι ο δημοσιογράφος παραποίησε τα λόγια του.
Τρία χρόνια αργότερα (το 2009), όμως, θα σοκάρει το αναγνωστικό κοινό, όταν θα αποκαλύψει στο περιοδικό  Details  ότι είναι σεξουαλικώς εθισμένος. «Ο κόσμος με ρωτά πολλά για τις σεξουαλικές μου επιλογές», λέει και προσθέτει: «Πιστεύω ότι η σχέση μου με το σεξ είναι σα να είσαι σε πολύ νεαρή ηλικία, όπου έχεις μανία με αυτό». Ωστόσο, ο ίδιος ποτέ δεν έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι η συμπεριφορά του είναι προβληματική ή ότι έχει δεχθεί θεραπεία για αυτό του τον εθισμό.

7. Bill Murray: Ο αναπάντεχος
Ο κωμικός ηθοποιός, Bill Murray, είναι ένα πρόσωπο που προτιμά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με την ερωτική του ζωή. Η είδηση ότι ο γάμος του διάρκειας 15 χρόνων με την Margaret Kelly διαλύθηκε, εξαιτίας του δεσμού του με την Jennifer Butler, σόκαρε και στενοχώρησε το κοινό του. Η Jennifer, εντούτοις, δε θα μείνει στην ιστορία ως το «τρίτο πρόσωπο», αφού θα παντρευτεί με τον Murray και θα μοιραστούν το συζυγικό βίο για παραπάνω από 10 χρόνια. Πρόκειται για ένα χωρισμό που θα την πληγώσει τόσο, ώστε θα την κάνει να βγει και να μιλήσει για τον τέως σύζυγό της, τον οποίο θα κατηγορήσει για εθισμό στη μαριχουάνα, στο αλκοόλ, στο σεξ, όπως και για συχνή εγκατάλειψη της συζυγικής τους κλίνης. Ο Murray πάλι, συνέχισε να διατηρεί το χαμηλό του προφίλ και δε θέλησε ποτέ να κάνει το παραμικρό σχόλιο στις κατηγορίες της πάλαι πότε ερωμένης του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια