Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπορεί ένας...άγγελος να σας σώσει τη ζωή;;;


Η τροχαία της Ελβετίας ελπίζει πως μπορεί!!!
Η αστυνομία του κρατιδίου του Fribourg προσέλαβε έναν άντρα τον οποίο μεταμφίεσε σε φτερωτό άγγελο ντυμένο στα άσπρα του παραδείσου...
Τι δουλειά έχει θα σκεφτείτε στην αστυνομία ένας άγγελος;;;
Η τροχαία λοιπόν είχε την ιδέα να τον τοποθετήσει στην άκρη του δρόμου να χαιρετά και να προτρέπει τους πιο...άτακτους οδηγούς που τρέχουν πάνω από το όριο να ελαττώσουν ταχύτητα!!!
Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο μιας μεγάλης κρατικής εκστρατείας κατά της οδήγησης με μεγάλη ταχύτητα, που έχει αρχίσει από τα μέσα Απριλίου και προωθείται επίσης με πολλά και διάφορα μπάνερ,αυτοκόλλητα αυτοκινήτων,διαφημιστικά σποτάκια στην τηλεόραση καθώς και μια "πιασάρικη" μελωδία με τίτλο "Πήγαινε πιο σιγά.Χαλάρωσε"("Slow Down. Take It Easy.").
"Η ιδέα είναι να προσφέρουμε ένα είδος συμπαγούς προστασίας,με το να έχουμε έναν 'αληθινό άγγελο' να υπενθυμίζει στους οδηγούς να είναι πιο υπεύθυνοι.
To να έχεις μια φυσική παρουσία κάνει το μήνυμα πιο ορατό, και είναι κάτι έξω από τα συνηθισμένα." τόνισε ο Benoît Dumas, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας και συνέχισε:
"Η εκστρατεία θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τέλος Οκτωβρίου και ίσως παραταθεί.
Άλλωστε όπως όλοι ξέρουμε οι άγγελοι είναι αιώνιοι" είπε αστειευόμενος.Η ταυτότητα του αγγέλου του Fribourg-ενός επαγγελματία ηθοποιού-δεν αποκαλύφθηκε για λόγους προσωπικών δεδομένων.
Πάντως στο συμβόλαιο που υπέγραψε προβλέπεται να δουλεύει 20 ώρες την εβδομάδα και θα πρέπει με τις "εμφανίσεις" του σε διάφορα σημεία να καλύπτει περιοχή 1080τ.χλμ.(670 square miles)
Καθώς ο αριθμός των κλήσεων για υπερβολική ταχύτητα είχε αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό στην περιοχή του κρατιδίου του Fribourg, η τοπική αστυνομία αποφάσισε να προσλάβει τον άγγελο και να χρηματοδοτήσει την διαφημιστική εκστρατεία.
Μάλιστα οι οδηγοί ενθαρρύνονται να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην αστυνομία και να δηλώσουν που έχουν εντοπίσει τον άγγελο!!!,ιδιαίτερα δε οι μοτοσυκλετιστές , στέλνοντας αναλυτικότερες λεπτομέρειες για τα σημεία εμφάνισής του, μπαίνουν σε κλήρωση για δωρεάν μαθήματα οδήγησης αυτοκινήτου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια