Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρουβάς – Ζυγούλη: το προσκλητήριο γάμου τους


Το ιδιόχειρο ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ γάμου του Σάκη και της Κάτιας
Το κάλεσμα υπογράφει τόσο το ζεύγος, όσο και τα τέσσερα αγγελούδια τους, Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη, Απόλλωνας.
Ένας μήνας απομένει για τον γάμο της δεκαετίας… δηλαδή μέχρι που ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, μετά από 13 χρόνια θα επισφραγίσουν την ευτυχία τους και στην εκκλησία!
Ο γάμος θα γίνει στις 3 Ιουλίου στην Εκάλη, με κουμπάρους τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη και την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία μάλιστα έχει βαφτίσει και την μικρή κόρη του Σάκη και της Κάτιας, την Αριάδνη.
Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να αποστέλλει τα προσκλητήρια και η Real Life αποκαλύπτει σήμερα το ιδιόχειρο προσκλητήριο του γάμου τους!
Το κάλεσμα που έστειλαν οι δύο ερωτευμένοι είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα και το υπογράφει τόσο το ζεύγος, όσο και τα τέσσερα αγγελούδια τους, Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη, Απόλλωνας. Στο πάνω μέρος του προσκλητηρίου υπάρχει μια καρδιά, η οποία εμπερικλείει τα αρχικά τους, “SK”.
Μια ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι ότι το email επικοινωνίας που δημιουργήθηκε ειδικά για τους προσκεκλημένους είναι το sakiskatia@miazoimazi.gr.
Tέλος, στο συνοδευτικό σημείωμα που ακολουθεί το προσκλητήριο, ο Σάκης και η Κάτια ζητούν από τους προσκεκλημένους τους, όποιος επιθυμεί, αντί δώρου να κάνει μια δωρεά για στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας», της οποίας αγγελιοφόρος είναι ο Σάκης Ρουβάς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια