Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θεοδοσία χρόνια πολλά

Θεοδοσία:

Είσαι μία γυναίκα δύσπιστη, καχύποπτη και αρκετά προσεκτική στις επιλογές σου! μπορεί να έχεις αρκετές γνωριμίες, όμως σπάνια ανοίγεις όλα τα «χαρτιά» σου στους δικούς σου ανθρώπους, πάντα κρατάς κάτι για τον εαυτό σου! Είσαι παρατηρητική και έχεις την τάση να κριτικάρεις τα πάντα ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 8 και έτσι δικαιολογείται η μεγάλη αγάπη που έχεις για τη δουλειά σου! Είσαι γυναίκα καριερίστα, στέκεσαι γερά στα πόδια σου, είσαι δυναμική και αποφασιστική! Στη ζωή σου θα καταφέρεις να έχεις καλή οικονομική εξέλιξη, πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι με τα λίγα, θέλεις να μπορείς να απολαμβάνεις τις ανέσεις! Το σεξ είναι βασικό για τη ζωή σου και αρκετές στιγμές δεν το συνδέεις με το συναίσθημα, αλλά το θεωρείς σαν μία σωματική σου ανάγκη που πάντα πρέπει να ικανοποιείς!
Θεοδοσία:
Το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις θεό+δόσιος που σημαίνει ότι έχεις δοθεί από το Θεό! Μπορεί να ήρθες στη ζωή των γονιών σου σαν θεόσταλτο δώρο, τη στιγμή που δεν το περίμεναν ή δεν το προγραμμάτιζαν! Είσαι μία γυναίκα με αθώα ψυχή, συζητήσιμη, με όνειρα και ιδανικά! Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία σύγχρονη μοντέρνα γυναίκα, που λατρεύεις την τεχνολογία, την επικοινωνία και τις νέες τάσεις της μόδας. Χειρίζεσαι έξυπνα και ευέλικτα τόσο τον γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο και έχεις την ικανότητα να πείθεις με τα λόγια σου και να δημιουργείς μοναδικές συγκινήσεις!
Θεοδοσία:
Έχει ιδιαίτερα κριτική πνεύμα κι είναι συχνά δύσπιστος με τους ανθρώπους. Ερωτεύεται δύσκολα, αλλά όταν του συμβεί οι επιφυλάξεις του πάνε περίπατο. Η Θεοδοσία δίνει συνήθως περισσότερα απ' όσα παίρνει. Είναι πολύ καλή μητέρα και θαυμάσια οικοδέσποινα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια