Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ΣΚΛΗΡΑ ΤΕΣΤ που πρέπει να ΠΕΡΑΣΕΙΣ για να πας στο SURVIVOR

Ορισμένοι νομίζουν ότι θα μπορούσαν να πάνε στο Survivor απλώς συμπληρώνοντας μια φόρμα με τα στοιχεία τους, και με λίγη τύχη. Κι όμως, μόνο εύκολο δεν είναι να καταφέρεις να παίξεις στο τηλεοπτικό show που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στη χώρα μας.
Τις προϋποθέσεις και τα τεστ που χρειάζεται να περάσεις ώστε να σε δεχτούν, είχε βάλει το Αυστραλιανό αντίστοιχο παιχνίδι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, χρειάζεται να αξιολογηθεί ο κάθε υποψήφιος στην συνολική υγεία και φυσικά στην φυσική κατάσταση.
Για να αξιολογηθεί ο υποψήφιος σε αυτά τα δύο, έπρεπε να περάσει τα εξής 6 τεστ:
1) Η αντοχή στο βάδισμα/τρέξιμο. Οι ειδικοί βλέπουν σε τι κατάσταση είναι οι αστράγαλοι, τα γόνατα, η μέση και φυσικά η αντοχή του υποψηφίου.
2) Ο υποψήφιος πρέπει να κάνει 10 push ups μέσα σε ένα λεπτό, στη σωστή στάση. Έτσι οι ειδικοί βλέπουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ώμοι, οι αγκώνες και ο κορμός.
3) Το τρίτο τεστ είναι τα βαθιά καθίσματα, όπου αξιολογούν τα γόνατα, το ισχίο, τους αστραγάλους και τον κορμό του σώματος. Το ισχίο του υποψηφίου πρέπει να φτάνει κάτω από το ύψος του γόνατου.
4) Μετά είναι η άρση βαρών, όπου πρέπει να σηκώσεις με το ένα χέρι βαράκι 10 κιλών, να το φτάσεις στον ώμο και να το ξανά αφήσεις κάτω, Το ίδιο κάνεις και με το ίδιο χέρι. Έτσι οι ειδικοί βλέπουν την κατάσταση στο κάτω μέρος της πλάτης, τους ώμους και την γενική δύναμη των μυών σου.
5) Στο πέμπτο στάδιο, ο υποψήφιος πρέπει να μεταφέρει 10 κιλά για 20 μέτρα χωρίς στάση. Κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο για την επιβίωση σε ένα ερημικό μέρος, καθώς θα χρειαστεί η μεταφορά ξύλων, νερού κ.α.
6) Τέλος, οι ειδικοί ελέγχουν την υγιή κίνηση του σώματος. Ο υποψήφιος πρέπει να σηκωθεί από το έδαφος χωρίς να χρησιμοποιήσει χέρια ή κάτι άλλο.
Τα καταφέρατε όλα; Φύγατε για τον Άγιο Δομίνικο!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια