Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Quaoar: το κάρμα των ίντιγκο

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες, ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί για τον εντοπισμό και την κατανόηση των επιρροών γενεών, ιδιαίτερα για τα παιδιά Indigo για τους οποίους Quaoar αποτελεί βασικό ορισμό από αστρολογική άποψη. Πρόκειται για εξωτερικό πλανήτη που έχει αφήσει άφωνους τους αστρρολόγους.
Όπως και τα άλλα πεδία των εξωτερικών πλανητών (Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας), η αστρολογική ερμηνεία της Quaoar σε κάθε ζώδιο θα είναι ένας δείκτης γενεών παρά μια προσωπική ενέργεια στο γενέθλιο χάρτη. Με τον τρόπο αυτό, ο Quaoar αρχίζει να μας ενδιαφέρει παρέχοντας ένα συναρπαστικό κάτοπτρο να κοιτάξουμε γενιές του 20ού αιώνα.

Διελαύνοντας μέσα από κάθε ζώδιο σε περίοδο περίπου 23 ετών, ο Quaoar είχε μια μοναδική διαμόρφωση συνόδου με τις τροχιές των άλλων τριών γνωστών εξωτερικών πλανητών κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα δίνοντας μας μια μοναδική αναδρομική έκθεση των δημογραφικών στοιχείων του περασμένου αιώνα. Θα περάσουν εκατοντάδες χρόνια προτού να δούμε ξανά αυτό το τριπλό συνδυασμό.

Ο Quaoar έκανε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (με ανοχή 6 °) από τον Δεκέμβριο του 1933 έως τον Ιούνιο του 1948, σε μια εξαιρετικά μακρά συνεργασία που χωρίζεται σε τρεις διακριτές περιόδους. Το πρώτο τμήμα ήταν όταν η σύνοδος ήταν στα τέλη της Παρθένου από τον Δεκέμβριο 1933 έως τον Απρίλιο του 1942. Αυτό σηματοδοτεί τη νεότερη ομάδα της γενιάς του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, εκείνοι που, ενώ δεν είναι μαχητές, μπορεί συχνά να θυμηθούν συγκεκριμένη παιδική ηλικία που σχετίζεται με τα γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον πόλεμο .

Κατά το δεύτερο τμήμα του Quaoar σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, από τον Μάιο του 1942 μέχρι τον Αύγουστο του 1945, τόσο Quaoar όσο και ο Ποσειδώνας άλλαζαν ζώδια . Και οι δύο πλανήτες περνούσαν πέρα δώθε πάνω από την ακμή Ζυγός-Παρθένος και συχνά ο ένας πλανήτης ήταν στη μία πλευρά της ακμής, ενώ το άλλο πλανήτης ήταν στην αντίθετη πλευρά, δίνοντας έτσι ένα κλασικό συνδυασμό διαχωρισμού. Αυτά τα άτομα ήταν που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της μέσης και ύστερης περιόδου του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, και ενώ δεν έχουν καμία συνειδητή ανάμνηση του πολέμου ως επί το πλείστον, η δυσκολία των καιρών άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του πάνω τους σε ένα βαθύ επίπεδο, αλλά η σύγχυση συχνά συνδέεται με την αδυναμία τους να αρθρώσουν τον αντίκτυπο αυτού του αποτυπώματος για τη ζωή τους.

Η σύνοδος έληξε τον Σεπτέμβριο του 1945 όταν και οι δύο πλανήτες, Quaoar και Ποσειδώνας εισήλθαν στον Ζυγό και παρέμειναν σε συνδυασμό με το ζώδιο αυτό έως τον Ιούνιο του 1948. Αυτά είναι τα πρώτα παιδιά που ανήκουν στις γενιές του baby boom, αλλά εκείνα που έχουν γεννηθεί από Σεπτέμβριος 1946 - Ιούνιος 1948, επίσης, χρωματισμένα από το συνδυασμό του Κρόνου-Πλούτωνα στον Λέοντα καθώς και το συνδυασμό Quaoar-Ποσειδώνα στο Ζυγό. Επειδή ο συνδυασμός του Κρόνου-Πλούτωνα είναι τόσο έντονα εσωστρεφής, και του Quaoar-Ποσειδώνα στο Ζυγό είναι τόσο αιθέρια κοσμικός αυτό είναι ένα ήσυχο πλαίσιο ανθρώπων που δεν κάνουν πολλά για την φήμη τους.

Ο Quaoar συνέχισε τις υπογραφές γενεών στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όταν από Νοέμβριος1974 - Νοέμβριο 1978 ήταν σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Σκορπιό (και πάλι χρησιμοποιώντας ένα 6 ° διάστημα). Εδώ έχουμε την αστρολογική υπογραφή της λεγόμενης Generation Y με τον ίδιο τρόπο που με το συνδυασμό Ουρανός-Πλούτωνας στην Παρθένο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 ήταν η Generation X. Αυτά τα άτομα της περιόδου 1974-1978 θα έχουν τις πιο αξιόλογες συμμετοχές σε μέση ηλικία περίπου 40 ετών, όταν ο Ουρανός αντιτίθεται στον γενέθλιο συνδυασμό τους Quaoar και Ουρανού. Ψάξτε για κάποια εντυπωσιακή καριέρα που αλλάζει από μπανάλ συνηθισμένη δουλειά σε πιο δημιουργικά πεδία της προσπάθειας. Αυτοί θα είναι
οι προφήτες που προαναγγέλλουν τον ερχομό της γενιάς ακριβώς πίσω τους.
Quaoar, ένας δείκτης Indigo
Σε αστρολογία γενεών (την αστρολογία των εξωτερικών πλανητών), ο Quaoar φαίνεται καλύτερα στην ικανότητά του να καθορίσει τη γενιά που λαϊκή κουλτούρα καλεί τώρα την Indigo παιδιά. Η λεγόμενη Indigo γενιά με παιδιά άρχισε να ενσαρκώνεται σε μικρούς αριθμούς κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και σε μεγάλους αριθμούς κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Μερικές παράξενες ακόμη ψυχές ενσαρκώνονται τώρα στα τέλη του 2002. Κατανοούμε ότι δεν είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1980 και του 1990 Ίντιγκο . Πράγματι, ίσως μόνο μια μειοψηφία είναι Ίντιγκο.

Αλλά είναι μοναδική. Αυτά είναι τα παιδιά που έχουν την ετικέτα "διαφορετικό" από τους γονείς τους, τους δασκάλους και τους συμμαθητές. Και ως άτομα, ξέρουν ότι είναι "διαφορετικά", αν και ως επί το πλείστον είναι ακόμα πολύ νέα για να αρθρώσουν τον ξεχωριστό λόγο και να μας πουν ποια είναι η διαφορά τους. Αλλά η διαφορά, μεταφυσικά μιλώντας, είναι απλή. Έχουν δόνηση με μια νέα υψηλότερη ενέργεια, που όμοιά της αυτός ο κόσμος δεν έχει δει σε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ οι πολύπλοκες αστρολογικές υπογραφές για αυτή τη γενιά να περιλαμβάνουν όλες τις πλέον γνωστές επιδράσεις εξωτερικών πλανητών (Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Quaoar), ο Πλούτωνας και ο Quaoar είναι οι bookends για αυτήν την μοναδική γενιά.

Η αστρολογική υπογραφή για τη γενιά Indigo ξεκίνησε το 1983, οπότε και οι δύο Quaoar και Πλούτωνας είχε τεθεί στον Σκορπιό. Αυτή είναι για την ώρα η πρώτη γενιά Ίντιγκο που άρχισε να ενσαρκώνεται. Είναι ενδιαφέρον ότι το 1983 σηματοδότησε επίσης τον πρώτο συνδυασμό Πλούτωνα-Κρόνου από τα τέλη της δεκαετίας του 1940, οπότε και πάλι έχουμε μια έντονη αλλά ήσυχη αρχή για μια βαρυσήμαντη γενιά. Ωστόσο, ήδη αυτά τα παιδιά λέγονται Indigo. Έκπληκτοι σύγχρονοι συγγραφείς (κυρίως γονείς) έχουν επισημάνει ότι είναι έτοιμα να κάνουν ένα τεράστιο www.oroskopos.tv

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια