Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μακελειό στο Λονδίνο!

4 νεκροί -Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο - Φωτογραφίες του τρομοκράτη κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο, μετά τις δύο επιθέσεις έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο και στη γέφυρα του Westminster,.
Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό, έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο και έπεσαν πυροβολισμοί για την εξουδετέρωσή του, ενώ στη γέφυρα του Westminster φορτηγό παρέσυρε πεζούς.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί ο αριθμός των τραυματιών από την επίθεση στη γέφυρα, ωστόσο συνολικά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 τραυματίες, ενώ μέχρι στιγμής δύο άνθρωποι είναι νεκροί, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις.
Τα δύο περιστατικά αντιμετωπίζονται από την αστυνομία ως τρομοκρατική επίθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση στη γέφυρα του Westminster "ξυπνά" εφιαλτικές μνήμες από τα αιματηρά
"χτυπήματα" τζιχαντιστών στη Νίκαια της Γαλλίας, καθώς και στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.
Νεκρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αποδίδονται στη βρετανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία, φέρεται να είναι και ο δράστης της επίθεσης, του οποίου τα ακριβή στοιχεία εξακολουθούν να είναι άγνωστα.
Ωστόσο νεότερες αναφορές επέμεναν νωρίς το βράδυ πως ο δράστης τραυματίστηκε, αλλά είναι ζωντανός και πως είναι ασιατικής καταγωγής, ηλικίας 40 ετών.
Επιπρόσθετα, ορισμένοι ρεπόρτερ βρετανικών μέσων ενημέρωσης επιμένουν πως στο όχημα τύπου SUV επέβαιναν δύο άτομα και όχι μόνον ο δράστης. Αυτή η τελευταία πληροφορία παραμένει ανεπιβεβαίωτη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια