Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΛΛΑΔΑ: σεληνιακά φαινόμενα τον Μάρτιο 2017

«Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, τότε είσαι μέρος του προβλήματος.» 
Eldridge Cleaver – Αμερικανός ακτιβιστης
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com & regium-radio.blogspot.com σας χαιρετώ και σας καλωσορίζω στα Σεληνιακά φαινόμενα του μηνός Μαρτίου…
Αυτό τον μήνα θα ξεκινήσουμε με μια Πανσέληνο στις 12/3 και με μια Νέα Σελήνη στις 27/3. Άσχετα με το τι θα διαβάσετε ο σκοπός δεν είναι να σας τρομάξω μα ούτε να σας καθησυχάσω- να σας ψυχαγωγήσω.
Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 12/3 στην 22η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων ενώ η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 στην 7η μοίρα του Κριού....

Η Πανσέληνος και επιρροή της στην Ελλάδα: «Εκείνος που έχει παλέψει στον αγώνα του καθήκοντος, πρέπει να έχει κάνει εχθρούς. Αν δεν έχεις κανέναν εχθρό, η δουλειά σου δεν ήταν πολύ σπουδαία» Charles Mackay
Η Πανσέληνος και συγκεκριμένα ο Ήλιος είναι σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που σηματοδοτεί καταστάσεις επιβολής και περιορισμού με το «έτσι θέλω» ενώ η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Χείρωνα (συναισθηματικός πόνος), σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ερμή σηματοδοτώντας λεκτικές παρανοήσεις. Από αριθμητική τιμή της Πανσελήνου θα βγάλει αποτρόπαιες καταστάσεις και ιατρικά λάθη ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια διάφορα οικονομικό-πολιτικά σκάνδαλα.
Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθήνας βλέπουμε πως θα είναι μια περίοδος αρκετά σκληρή. Δείχνει κατ’ αρχήν σφοδρές συγκρούσεις σε πολιτικό επίπεδο αφού θα διαπιστωθεί πως υπάρχουν στην «άλλη πλευρά» άτομα τα οποία είναι ανένδοτα. Σηματοδοτεί θανάτους ή νοσηλείες ατόμων που είναι αυτό που λέμε «πρόσωπα δημοσίου ενδιαφέροντος». Στον πολιτικό στίβο προβλήματα θα υπάρξουν από διάφορες γυναίκες.
Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Ζευς και αυτό δείχνει την ισχυρή πίεση από τρίτους. Η κυβέρνηση αλλά κι λοιποί θα ζητήσουν μια «ευρεία συναίνεση» και εδώ θα πρέπει να προσεχθεί διότι ίσως αυτό να αποκοπεί στο να βρεθούν οι «απέναντι» και εννοώ πάσης φύσεως εχθροί μας σε θέση ισχύος. Η χώρα θα καταλάβει πως πρέπει να εξοπλιστεί για να είναι αποτρεπτική δύναμη. 
Το Μεσουράνημα μιλά για πολιτικούς και επιφανείς παράγοντες που θα μιλήσουν για τιμή μα και για ντροπή. Η λεκτική αντιπαράθεση δεν θα λείψει ενώ πολλές «καλές» ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι θα μείνουν στα «χαρτιά». Μια ασθένεια, επίθεση ή ακόμα και το βιολογικό τέλος κάποιου θα συγκλονίσει.

Κοιτώντας τώρα τον χάρτη της Πανσελήνου και συγκρίνοντας τον με αυτόν της Μεταπολίτευσης βλέπουμε το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης να μιλά για ένα τελεσίγραφο για επιβίωση αλλά και κάποιους να μην δίνουν αυτά που έχουν υποσχεθεί. Το κοινό θα νοιώσει πως εξαπατάται…..
Το Μεσουράνημα μιλά για διάφορες πρωτοβουλίες οι οποίες γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή. Προτάσεις και θέσεις πάρα το ότι συζητούνται δεν φαίνεται να γίνονται αποδεκτές.
Ο Ωροσκόπος μιλά για επαφές και έκτακτες συνεδριάσεις με την Ευρώπη και λοιπούς κρατικούς θεσμούς. Οι άλλοι όμως θα επιχειρούν να περάσουν τις δικές τους θέσεις. Μια απειλή (**κάτι σαν αποβολή-Grexit) θα επιστρατευτεί ξανά… Πίεση στην κυβέρνηση από αντιπολίτευση και τράπεζες. Μια καταστροφική πυρκαγιά…

Ο χάρτης της Πανσελήνου αντιπαραβαλλόμενος στον προοδευμένο της Μεταπολίτευσης είναι αρκετά κατατοπιστικός. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για έναν λαό που είναι θλιμμένος εξαιτίας των περιορισμών που βάζει το Κράτος. Ζητήματα με εργαζομένους σε βιομηχανίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Ειδήσεις που έρχονται από το εξωτερικό ίσως προκαλέσουν σάλο.
Ο Ωροσκόπος μια υποχρέωση ή για έναν όρκο που θα ζητηθεί να κρατηθεί. Το Μεσουράνημα μιλά για αλλαγές σε θέματα παιδείας, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να βρει κατανόηση και όχι μόνο….. Ίσως η αντιπολίτευση κάνει … μια κωλοτούμπα…


Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Το δημόσιο έλλειμμα είναι η διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που δαπανά η κυβέρνηση και τα χρήματα που τολμά να εισπράξει.» Sam Ewing
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 στην 7η μοίρα του Κριού και αυτό δίνει αρκετή δύναμη με ορθή σκέψη. Ίσως όμως βγάλει ζητήματα με την απονομή της Δικαιοσύνης.
Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Νέας Σελήνης θα δούμε πως πολλοί θα μιλήσουν πως πλέον ο λαός μπορεί να ευημερεί… 
Το Μεσουράνημα για προσωπικές επιτυχίες μέσα από άτομα που "μετράει"  ο λόγος τους.
Ο Ωροσκόπος μιλά για μια κατάσταση που επιβάλλουν οι ισχυροί. Μια δολοφονία ή ένα οικονομικό έγκλημα θα συζητηθεί αφού θα εμπλέκονται άτομα υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο χάρτης της Νέας Σελήνης συγκρινόμενος με τον γενέθλιο της Μεταπολίτευσης είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικός. Θα υπάρξει κατ’ αρχήν ένα ιδεολογικό κομφούζιο σε δημόσιες τοποθετήσεις στα κόμματα. Συνεδριάσεις ίσως ξεφύγουν και γίνουν κάπως ροντέο. Παράλληλα ο λαός θα αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει τα δόντια του αφού θα καταλάβουν πως πολλοί πολιτικοί είναι θρασύδειλοι και βολεψάκηδες 
Το Μεσουράνημα μιλά για βίαιες αναταραχές οι οποίες η κυβέρνηση από μεριά της θα αφήσει να «ξεφουσκώσουν»….
Ο Ωροσκόπος μιλά για απαίτηση για άμεση λήψη, ψήφιση αλλά κυρίως εφαρμογή μέτρων. Κάποια άτομα θα αρνηθούν να μπουν σε ταμπέλες…. και μνημόνια….

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια