Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ταξίδι του μέλιτος ανάλογα με το ζώδιό σου

Όταν σκεφτόμαστε προορισμούς για τις διακοπές των νεόνυμφων, η απόφαση φαντάζει πάντα δύσκολη. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη στον κόσμο, ενώ τα ειδυλλιακά τοπία είναι αμέτρητα... Παρ’ όλα αυτά, η προετοιμασία δεν πρέπει να αποτελεί μία αγχωτική διαδικασία. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε έναν οδηγό, εμπνευσμένο από τα ζώδια για να βρεις το ταξίδι που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και τον σύντροφό σου.

Παρακάτω θα βρεις από χιονισμένα σαλέ μέχρι τροπικές παραλίες για να επιλέξεις ανάλογα με το γούστο σου!

Κριός-Hawaii
Απόλαυσε τον ήλιο στις παραλίες της Χαβάης
Οι Κριοί είναι γενναίοι χαρακτήρες, γεμάτοι πάθος. Υπάρχει καλύτερο μέρος από τη Χαβάη για να εκφράσουν αυτό το πάθος; Ήρθε η ώρα για διασκέδαση, χαλάρωση, αναζωογόνηση, κολύμπι και ηλιοθεραπεία! Οι τροπικές παραλίες δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για τους περιπετειώδεις νεόνυμφους...

Ταύρος-Bali
Χαλάρωσε κάνοντας yoga στο Μπαλί
Οι Ταύροι είναι πολύ προσγειωμένοι και αγαπούν τις απολαύσεις. Ιδανικό για αυτούς θα ήταν να ανανεωθούν σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία στο Μπαλί, κάνοντας θεραπείες περιποίησης, μασάζ, γιόγκα, διαλογισμό και άλλες δραστηριότητες που θα χαλαρώσουν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τους.

Δίδυμοι-Santorini
Απόλαυσε πρωτότυπα μαθήματα μαγειρικής και σεμινάρια οινογνωσίας στη Σαντορίνη
Οι Δίδυμοι είναι πολύ ενθουσιώδεις και βρίσκουν πάντοτε χρόνο για να διασκεδάσουν. Ο καλύτερος μήνας του μέλιτος είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη. Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα μαγειρικής, να κολυμπήσουν στις θερμές πηγές και να πάνε για πεζοπορία στο ηφαίστειο.

Καρκίνος-Florentia
Εξερεύνησε τα μουσεία και την αρχιτεκτονική στη Φλωρεντία
Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και δημιουργικοί. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τη Φλωρεντία για να εξερευνήσουν τα μουσεία ενώ θα θαυμάζουν την αρχιτεκτονική... Το φαγητό είναι εξαιρετικό, ενώ οι ντόπιοι είναι ιδιαίτερα φιλικοί και πρόθυμοι να αποκαλύψουν τα μυστικά της πόλης.

Λέων-Maroko
Κάνε βόλτα με καμήλες στο Μαρόκο
Οι Λέοντες είναι πολύ ενεργητικοί και σίγουροι για τον εαυτό τους. Το Μαρόκο είναι η καλύτερη πόλη για να ξεκινήσει το ζευγάρι τον κοινό του βίο, καθώς κρύβει πολλές και διαφορετικές περιπέτειες: Μπορούν να πάνε βόλτες με τις καμήλες, να κολυμπήσουν στις μαγευτικές παραλίες και να εξερευνήσουν μεγαλοπρεπή παλάτια στο Μαρακές.

Παρθένος-Monako
Απόλαυσε τον ήλιο σε μία παραλία στο Μονακό
Οι Παρθένοι θα ζήσουν ιδανικά τον έρωτα της ζωής τους στο Μονακό. Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά κάτω από τον ήλιο του Μονακό, στις παραλίες με τα γαλάζια νερά. Μια βόλτα στο Μόντε Κάρλο, το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο που φημίζεται για το καζίνο καθώς και για τους αγώνες Φόρμουλα 1 είναι αρκετή για να μαγέψει κάθε επισκέπτη!

Ζυγός-Alpeis
Κάνε σκι στις γαλλικές Άλπεις
Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί και θα απολάμβαναν τον μήνα του μέλιτος σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στις γαλλικές Άλπεις, όπου μπορούν να εξερευνήσουν το όμορφο χωριό, να κάνουν ψώνια στα μαγαζιά και να απολαύσουν την ιδιαίτερη κουζίνα. Είναι η καλύτερη απόδραση για το ζευγάρι που θέλει να γιορτάσει το νέο του ξεκίνημα!

Σκορπιός-Austria
Ανανεώσου σε ένα πολυτελές SPA στην Αυστρία
Οι Σκορπιοί αγαπούν τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση. Είναι γεγονός πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από την Αυστρία για όποιον επιθυμεί να ηρεμήσει το μυαλό του και να χαλαρώσει το σώμα του. Πολυτελή ξενοδοχεία, κέντρα ευεξίας και πισίνες προσφέρουν σε κάθε άνθρωπο όλα όσα χρειάζεται. Τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μνημεία θα συμπληρώσουν την εμπειρία των νεονύμφων!

Τοξότης-Tayland
Κάνε βόλτες πάνω σε ελέφαντες στην Ταϊλάνδη
Οι Τοξότες αγαπούν τις περιπέτειες! Ο ιδανικός μήνας για αυτούς θα ήταν να ανακαλύψουν ένα καινούργιο μέρος κι είναι γεγονός πως η Ταϊλάνδη προσφέρεται για εξερεύνηση. Υπαίθριες αγορές, πεζοπορίες στα δάση, κολύμπι στις εξωτικές παραλίες και... βόλτες πάνω σε ελέφαντες είναι μόνο μερικές από τις εμπειρίες που προσφέρει μία από τις πιο όμορφες ασιατικές πόλεις.

Αιγόκερως-Kanaria
Χαλάρωσε στα Κανάρια
Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους. Μην μπεις στον δρόμο τους γιατί έχουν τη δυνατότητα να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο. Μία ιδανική τοποθεσία για τον μήνα του μέλιτος είναι τα Κανάρια Νησιά. Το μεγαλύτερο από αυτά, η ρομαντική και ονειρεμένη Τενερίφη, συνιστά ιδανικό σημείο για όσους αγαπούν να κοιτούν τον έναστρο ουρανό...

Υδροχόος-California
Εξερεύνησε τους όμορφους αμπελώνες στην κοιλάδα της Νάπα στην Καλιφόρνια
Κάθε Υδροχόος αγαπά τις κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι δημιουργικός και του αρέσει να βρίσκεται με φίλους και συγγενείς. Η Καλιφόρνια είναι ιδανικός προορισμός για μήνα του μέλιτος, καθώς το ευτυχισμένο ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στους όμορφους αμπελώνες της περιοχής, να πιεί μοναδικές ποικιλίες κρασιού και να απολαύσει γεύματα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Σίγουρα θα κάνουν πολλές γνωριμίες και νέους φίλους στις εκδρομές και στις ξεναγήσεις στους αμπελώνες.

Ιχθύες-Dubai
Μείνε στο νησί που μοιάζει με φοίνικα στο Ντουμπάι
Είναι γνωστό ότι οι Ιχθύες έχουν απίστευτη φαντασία. Το Ντουμπάι είναι ένας προορισμός που θα κόψει την ανάσα τόσο στη νύφη όσο και στον σύζυγό της! Το ζευγάρι θα κάνει αξέχαστες διακοπές στο Palm Jumeirah, το δημοφιλές νησί στο Ντουμπάι που μοιάζει με φοίνικα και θα δοκιμάσει διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως θαλάσσια σπορ ή ένα ρομαντικό δείπνο στο υποβρύχιο εστιατόριο του νησιού.
 astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια