Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση μηνός Φεβρουαρίου 2017 για την Ελλάδα

«Όστις καταθλίβει τον πτωχόν διά να αυξήση τα πλούτη αυτού, και όστις δίδει εις τον πλούσιον, θέλει ελθεί βεβαίως εις ένδειαν.» Παλαιά Διαθήκη - Παροιμίαι ΚΒ’ 16
Ο μήνας Φεβρουάριος διαφαίνεται πως είναι ένας δύσκολος μήνας αλλά και με ιδιαίτερη επιβάρυνση αφού θα έχει κι ένα σετ εκλείψεων.
Ένας μήνας που ακολουθεί το φιάσκο της διαπραγμάτευσης για το «κλείσιμο της αξιολόγησης» του Ιανουαρίου και που οι «θεσμοί» ζητούσαν … την Άρτα και τα Γιάννενα που λέει και ο λαός. Διότι από την άνοιξη του 2016 προειδοποίησα για επανάληψη του καλοκαιριού του 2015 αλλά σε μια πιο hard Version.
Οι Γερμανοί έχουν μια κόντρα με το ΔΝΤ αλλά δεν θέλω να «μασάτε» διότι μιλάμε για την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
Διότι το ΔΝΤ είναι παράνομο αφού βάσει του καταστατικού του απαγορεύεται να συμμετάσχει σε «πρόγραμμα» που το έχει γνωμοδοτήσει πως δεν βγαίνει που με λίγα λόγια δηλαδή πως το χρέος είναι μη βιώσιμο.
Η πολιτική χρειάζεται ψυχή.
Ήδη το ΔΝΤ τόνισε πως το ελληνικό χρέος θα είναι στο 260% του ΑΕΠ το 2060. Άραγε για ποιο λόγο ξεπουληθήκαμε, χαλάσαμε τις ζωές μας, καταστρέψαμε τα όνειρα των παιδιών μας;
Ας δούμε όμως τι ακριβώς θα συμβεί τον μήνα Φεβρουάριο 2017 για την Ελλάδα.
Οι πρόοδοι σηματοδοτούν: « Υπογράψτε ή θα πέσετε».
Ο προοδευμένος Hades συναντά την γενέθλια Σελήνη και δείχνει μια περίοδο με αρκετές «παραβάσεις καθήκοντος» μα και παραπτώματα. Προβλήματα θα υπάρξουν με άτομα εντός της επικράτειας που έχουν μέσα τους εθνομηδενιστικά στοιχεία. 
Απόπειρες επιβολής ενός άλλου τρόπου ζωής και αλλοίωσης των δικών μας εθίμων θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Θα υπάρξουν ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα με αλλόθρησκους αλλά και εκτεταμένες καταστροφές από χρήση πυρός. Ηθική παρακμή και επιδείνωση διαφαίνεται αυτόν τον μήνα.
Ο προοδευμένος Άρης μιλά για προσπάθειες να «νερώσουν το κρασί» τους οι άλλοι που τελικά δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν κάποιες κινήσεις για προσλήψεις της τελευταίας στιγμής. Δυστυχώς η χώρα διαφαίνεται πως μπαίνει σε μια περίοδο κυβερνητικής ανυποληψίας. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας σηματοδοτεί την απεγνωσμένη εξεύρεση λύσης. Θα
υπάρξουν άτομα με ισχύ που θα θέλουν να βάλουν πλάτη αλλά που κατά την γνώμη μου δεν θα είναι αρκετό.
Ο προοδευμένος Kronos σηματοδοτεί ακύρωση , ανατροπή και μη εφαρμογή κάποιων διατάξεων ή καθ΄ ολοκληρίαν νόμων. Η κυβέρνηση θα θελήσει να κάνει μια επίδειξη ισχύος και να δείξει πως αυτή θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Μια απρόσμενη δήλωση δείχνει πως η Ελλάδα δεν είναι επιθυμητή εντός μιας συμμαχίας. Προσοχή σε κτήρια κρατικού ενδιαφέροντος.
Επιπρόσθετα ο προοδευμένος Ζευς υποδεικνύει πως η χώρα μας θα είναι η αιτία για να ξεσπάσει εντός της Ευρώπης μια δοκιμασία σαν βραδυφλεγής βόμβα. Θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσοχή σε στρατόπεδα και εγκαταστάσεις καθώς επίσης και στον στρατιωτικό εξοπλισμό.
Ο προοδευμένος Δίας ισούται με τον γενέθλιο Ζευς μιλά για μια φούσκα καθώς επίσης και κόλπα και αλχημείες με αμφίβολα αποτελέσματα.
Το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για μια κατάσταση δύσκολη που ισούται με ασθένεια. Επίσης σηματοδοτεί μια σημαντική αθλητική ή καλλιτεχνική διάκριση. Οι προσωπικές επαφές αν και θέλουν να βοηθήσουν στην επίλυση μιας κατάστασης εντούτοις θα φανούν αδύναμες στην παρούσα κατάσταση Η χώρα μετά τις 7/2 θα πάσχει μέσα από χυδαίες πράξεις τρίτων. Και αυτό γιατί το προοδευμένο WI ισούται με έντονη και βρώμικη προπαγάνδα περί επικείμενης χρεωκοπίας και οικονομικής κατάρρευσης.
Μέσα σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και ο προοδευμένος Apollon που ισούται με WI & Ποσειδώνα δείχνοντας εξαπάτηση και δωροδοκία γεγονός που θα φέρει πολλά εμπόδια σε εμπορικές συμφωνίες. Μιλά για μια συμφωνία σχετικά με το φυσικό άεριο!!!! Ο Πλούτωνας από πρόοδο (συλλογικό ασυνείδητο) δείχνει για έναν λαό που είναι στο τσακ να κάνει το Σύνταγμα δεύτερο σπίτι του. Και έτσι παρα το ότι ισούται με τον άξονα UR/NE που μια για παραπλάνηση αλλά και για έλλειψη σαφούς σχεδίου από μεριάς κυβέρνησης φαίνεται πως ο Vulcanus έχει άλλη άποψη. Και αυτό γιατί μια πως οι κυβερνώντες ξέρουν πως μπορούν να χορέψουν την Ευρώπη …πεντοζάλη. Ο λαός όμως θα αντισταθεί και θα επαναστατήσει εάν οι αποφάσεις δεν είναι προς το συμφέρον του και με βάση τα μέχρι τώρα συμφωνηθέντα…
Ιδιαίτερα προβληματίζει ο προοδευμένος Admetos δείχνει πως η κυβέρνηση μπαίνει σε μια κατάσταση να κριθεί. Να βαθμολογηθεί συνάμα δε να υποβληθεί σε μεγάλη πίεση. Μέσα σε όλα αυτά ο Cupido μιλά για την διαδικασία λήξης ενός συμβολαίου αφού θα υπάρχει ασυνεννοησία αλλά και διάσταση απόψεων. Τέλος ο Ουρανός μιλά για έκτακτα διατάγματα, για έκθεση της χώρας σε τρελή πίεση αλλά και για ένα ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ συμβούλιο. Ο Ουρανός μιλά για μια νέα και χειρότερη ρήξη….

Οι διελεύσεις προς τον γενέθλιο χάρτη: «Πως μπορείς να μιλήσεις τίμια και αυτούς που σου έκλεψαν και σε βίασαν;;;»
Ο διελαύνων Ποσειδώνας μιλά για «πρόσωπα» που δεν τα μετρά ο χάρτης και τελικά είναι και δρουν ως κατάσκοποι. Θα πρέπει να προσέξουν οι κυβερνώντες διότι ο Ποσειδώνας είναι άρρητα συνδεδεμένος με την εξαπάτηση. Τα μυαλά των κυβερνώντων δείχνουν πως θα είναι ιδιαίτερα ταραγμένα και μάλιστα σε σύγχυση. Ο Admetos μιλά για καθυστερήσεις και επαναλαμβανόμενες διακοπές. Η εκτίμηση θα είναι μόνο από μερικούς μα όχι από την πλειοψηφία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι προϊστάμενοι να περνούν άσχημα στις υπηρεσίες τους. Ίσως να υπάρχει και ένα έντονο σεισμικό φαινόμενο. Εσωτερική αναδιάταξη κάποιων υπηρεσιών…
Ο διελαύνων Kronos μιλά για την έναρξη μιας Νέας εποχής. Η κυβέρνηση πάει προς ένα plan B. Παράλληλα ο Ζευς προλέγει για την προσπάθεια κάποιων να σφετεριστούν την εξουσία. Ο Ουρανός μιλά για προπαγάνδα και καταστροφολογία. Μιλά για μια ανέλπιστη σύλληψη αλλά και για ένα οικονομικό σκάνδαλο όπου θα υπάρχει εμπλοκή προσώπων πέραν πάσης υποψίας. Μια «ύποπτη» ασθένεια ή θάνατος ενός επιφανούς προσώπου. Ενώ ο Vulcanus μιλά για επιβολή κάποιων πραγμάτων με όρους υποκόσμου. Όλα αυτά θα φέρει την επιδείνωση της κατάστασης. Από την άλλη ο Κρόνος μιλά για ένα δίλημμα αλλά και για κακοδιαχείρισης της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση ΔΕΝ θα κρατήσει την υπόσχεση της… και θα εγκαταλειφθεί από πολλούς….

Οι διελεύσεις προς το Ηλιακό τόξο: Θέμα χρόνου η κυβερνητική αστάθεια
Ο διελαύνων Kronos ισούται με αξιωματούχους που φέρονται δικτατορικά αλλά και που έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Ο Hades από διέλευση μιλά για παράνομο πλουτισμό για κατάχρηση και υπεξαίρεση. Μιλά επίσης για νέους αποκρουστικούς όρους. Υποδεικνύει επίσης και προβλήματα με σωφρονιστικά ιδρύματα, συνθήκες διαμονής αλλά και με νοσοκομεία. Ίσως να υπάρξει η φυλάκιση προσώπου που θα συζητηθεί.
Ο Πλούτωνας μιλά για την μετ΄ επιτάσεως επιθυμία για να μειωθεί και άλλο το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Μιλά για τελεσίγραφα. Επιπρόσθετα ο Ζευς μιλά για επαφές με άτομα από τα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό. Ατυχήματα μέσω πυρκαγιάς από έκρηξη αερίου ή «παγιδευμένου» οχήματος (;). Μια επανάσταση που επεκτείνεται διαρκώς. Ο Vulcanus δείχνει την τάση να δεχτούμε έντονη βία και κριτική σηματοδοτεί όμως μια τεράστια απογοήτευση…. Η ηγεσία θα αποκαλυφθεί πως ψεύδεται ασύστολα και ανερυθρίαστα.

Καλό μήνα να έχουμε....

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια