Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εκπτώσεις- Tips για σωστό shopping!

Οι ψευδαισθήσεις που γεμίζει όλους μας η περίοδος των εκπτώσεων, ότι δήθεν τα χρειάζεσαι όλα, επηρεάζει σίγουρα την ψυχική σου ηρεμία.

Tip No1:
Οι «υπερπροσφορές», αυτά τα τεράστια τραπέζια καλυμμένα με κακά poly-blend μπλουζάκια και παπούτσια που έχουν ξεμείνει, δεν μας καλύπτουν. Η αγορά ενός καλού σχεδιαστή θεωρείται επένδυση - άλλωστε σε αυτή τη περίοδο κρίσης μέχρι και οι πιο ακριβοί οίκοι έχουν κατεβάσει τις προσδοκίες τους για να ντύνουν ακόμα και τους οικονομικά ασταθείς.
Tip No2:
Ρίξε μια ματιά τι παίζει στις τάσεις της μόδας για την επόμενη σεζόν 'Ανοιξη / Καλοκαίρι 2011. Δες τι έδειξαν οι σχεδιαστές στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στο Μιλάνο και στην Νέα Υόρκη. Προτίμησε να αγοράσεις ρούχα τα οποία είναι διαχρονικά και πιο γήινα ή κλασσικά σε χρώμα αφού αυτή η σεζόν επιβάλει την κομψή απλότητα. Αν αρχίσεις να ψωνίζεις απερίσκεπτα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σου βγει σε καλό.
Tip No3:
Re-Cycle! Αν είσαι λάτρης της μόδας ή pin-up για το στερεότυπο fashion victim, θα ήταν προτιμότερο να εστιάσεις σε δύο ή τρία κομμάτια γνωστών σχεδιαστών που θα μπορούσες να τα συνδυάζεις άνετα στο στιλ σου, με basic κομμάτια από την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου. Ακόμη και στην αγορά εκπτώσεων, σχεδιαστή ή μη, ψάξε για κάποια βασικά στοιχεία: • Να προσφέρει το ρούχο καλή έως εξαιρετική ποιότητα• Κολακευτικό fit • Να είναι μέσα στο budget σου
Tip No4:
Είμαι αδιάλλακτος believer ότι τα αξεσουάρ εκφράζουν το δυναμισμό μιας γυναίκας. Λάτρης βέβαια των chunky και ανορθόδοξων κοσμημάτων, η προτίμησή μου οφείλεται σε μια πληθώρα λόγων, κυρίως γιατί τα ιδιαίτερα accessories καταφέρνουν αβίαστα να έχουν τη δική τους προσωπικότητα και ζητούν λιγότερο απαιτητικό ντύσιμο. Σ' αυτές τις εκπτώσεις καλό θα ήταν να ψάξεις για funky accessories αναβαθμίζοντας έτσι τα κλασσικά, παλιά κομμάτια από τη ντουλάπα σου που σε έχουν κουράσει.
Τip No5:
Όποιο και αν είναι το όριο της πιστωτικής σου, πρέπει πρώτα να ρίξεις μια ματιά στην ντουλάπα σου. Πρέπει να καθορίσεις τι χρειάζεσαι πραγματικά κι όχι τι θέλεις απελπισμένα. Δες ποιά κομμάτια μεν σoυ αρέσουν αλλά ήρθε η ώρα να τα ανανεώσεις και ποιά fashion faux-pas κρύβεις κάνοντας την ανήξερης, πως δεν τα είχες αγοράσει ποτέ. Οι πιστοί fashionistas δεν πετάνε ποτέ τίποτα - άλλωστε η μόδα είναι τροχός και γυρίζει.Καλό shopping!
Ανδρέας Μενελάου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια