Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Merriam-Webster 2016 Word-of-the-Year: "Fuuuuuuuuuuck"

Λεξικό Merriam - Webster: "fuuuuuuuuuuuuck" η πιο πολυχρησιμοποιημένη λέξη για το 2016.
Η λέξη ""fuuuuuuuuuuuuck" ήταν η πλέον πολυχρησιμοποιημένη λέξη τη χρονιά που πέρασε, πρώτη στη λίστα του λεξικού Merriam - Webster.
Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, το ""fuck" ήταν η πρώτη λέξη σε αναζήτηση στην ιστοσελίδα της.
Οι συντάκτες στο Merriam-Webster έχουν διαπιστώσει ότι η πλέον χρησιμοποιούμενη λέξη του 2016 ήταν «fuuuuuuuuuuuuck", ακολουθούμενο από το "Fuckfuckfuck" και, φυσικά, απλά η λέξη " FUCK. "
Αυτό το έτος, η χρήση της λέξης" fuuuuuuuuuuuuck "έχει απομακρυνθεί από μια απλή βλαστήμια και έχει έρθει να καθορίσει επίσης τη συλλογική συμπεριφορά του κόσμου που δηλώνουν εξαντλημένοι, εξοργισμένοι με σοκ και ηθική ήττα," δήλωσε ο Peter Sokolowski, editor-at-large για το  Merriam-Webster, σε συνέντευξη τύπου.

Η ετυμολογία του "fuuuuuuuuuuuuck" είναι αβέβαιη, αν και μερικοί γλωσσικοί ιστορικοί πιστεύουν ότι είναι παράγωγο από μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει «η κραυγή της ψυχής φωνάζει όταν όλα είναι μια κόλαση." Άλλοι επισημαίνουν παλαιότερες γερμανικές λέξεις, όπως η παλαιά Γερμανική λέξη "FUCKNO" χωρίς ενδείξεις για την προέλευσή της.
Σύμφωνα με το Merriam-Webster, η λέξη "fuuuuuuuuuuuuck" εμφανίστηκε νωρίς τον Ιανουάριο και συνέχισε να είναι η πλέον χρησιμοποιούμενη λέξη της χρονιάς .
Σε δήλωσή τους, οι συντάκτες το αποδίδουν :"Ακριβώς έτσι, τόσα πολλά πράγματα. Από τον θάνατο με εικόνες των David Bowie , Prince , και Leonard Cohen , στο φαινομενικά ατελείωτο εφιάλτη που ήταν οι εκλογές των ΗΠΑ , και τους αγώνες πείνας που όλοι ζούμε το 2016 εξωτερικεύεται τόσο σκληρά. "

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια