Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σεληνιακά φαινόμενα μηνός Φεβρουαρίου 2017

Σεληνιακά φαινόμενα μηνός Φεβρουαρίου 2017
«Όταν έχεις εξαλείψει το αδύνατο, αυτό που μένει, όσο απίθανο κι αν είναι, πρέπει να είναι η αλήθεια.» Σέρλοκ Χολμς
Τα Σεληνιακά Φαινόμενα αυτού του μήνα είναι αρκετά «πλούσια» και θεωρώ πως έχουν να μας «προσφέρουν» πολλά αφού τα δυο εξ αυτών είναι …εκλείψεις…. Έτσι κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου του έτους 2017 θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μεγάλες αναταραχές & ανατροπές.
Τα Σεληνιακά μας φαινόμενα ;έχουν λάβει χώρα στις 28/1/2017 (Νέα Σελήνη στις 8ο του Υδροχόου), στις 11/2/2017 ( Σεληνιακή έκλειψη στις 22ο του άξονα Υδροχόου-λέοντα) και στις 26/1/2017 (ηλιακή έκλειψη στις 8ο μοίρες των Ιχθύων).
Η Νέα Σελήνη στις 28/1 πραγματοποιήθηκε στις 8 μοίρες του Υδροχόου με εμπλοκή μέσω ημιτετραγώνου με τον Κρόνο.
Ζητήματα που σχετίζονται με εγκλήματα με ερωτικά κίνητρα, ενέργειες παρά φύσιν, οικονομικές ιστορίες έρχονται να βάλουν φωτιά στο παρασκήνιο…

Η Σεληνιακή έκλειψη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αφού και μόνο η 22η μοίρα είναι από μόνη της κάτι εξαιρετικά δυσοίωνο χωρίς να προσθέσουμε και την δυσαρμονική εμπλοκή του Άρη.
Πόλεις που θα επηρεαστούν από την Σεληνιακή Εκλειψη:
Τέλος η Ηλιακή έκλειψη στις 26/2 στην 8η μοίρα των Ιχθύων είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολη και ανατρεπτική αφού από μόνη της έχει εμπλοκή με Άρη, ουρανό μα και Δία….
Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Κάθε μονοπάτι που στενεύει τις μελλοντικές πιθανότητες μπορεί να γίνει θανάσιμη παγίδα.»
Η Νέα Σελήνη αυτή είναι αρκετά ζόρικη και θα πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή.
Και αυτό γιατί σε κάθε περίπτωση ο αυτοτελής χάρτης σηματοδοτεί αρκετές ευκαιρίες οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσεχθούν αφού η κερδοσκοπία που θα επιτευχθεί θα είναι προϊόν αναληθών και «σορταρίσματος». Οι «τρίτοι» και οι «παγκίτες» δηλαδή αυτοί που δεν τους «μετρά» το μάτι μας είναι αυτοί που θα κάνουν την όποια ζημιά.
Παράλληλα η χώρα θα λάβει μια σημαντική διάκριση. 
Σε πολιτικό επίπεδο ίσως τελικά η χώρα δεχθεί μια κίνηση ματ. Όλα αυτά θα συμβούν γιατί η χώρα είναι ανάμεσα σε μια οικονομική διελκυστίνδα μεταξύ Ε.Ε και ΔΝΤ. Αυτά βλέπεται που ζητούν τόσο η Γερμανική πλευρά είναι τρελά. Δηλαδή οι του ΔΝΤ λένε πως το 3.5% πλεόνασμα ανά έτος ΔΕΝ βγαίνει και ζητά για να μείνει αυτό που δεν βγαίνει + 4.5 δις € μέτρα. Δηλαδή η ασιτία σε έναν σκοτώνει και για να το αντιμετωπίσουμε είναι να παρατείνομε την ασιτία. Ο Ωροσκόπος του αυτοτελούς χάρτη μιλά για στέρηση χρημάτων από τρίτους αλλά και μια διαρκώς αυξανόμενη πίεση που με κάνει και δυσαρεστώ….

Η Σύγκριση του αυτοτελούς χάρτη της Νέας Σελήνης της 28ης Ιανουαρίου με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της μεταπολίτευσης μιλά για πολύ δυνατές καταστάσεις δόλου και εξαπάτησης. Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ σηματοδοτεί εξελίξεις που μπορεί για λίγο καιρό κάποιοι να «νερώσουν» το «κρασί» τους. Όμως αυτό θα είναι μια δόλια κατάσταση που αποσκοπεί από την μεριά των αντιπάλων μας (*και όχι των και καλά συνεταίρων μας) να κερδίσουν χρόνο…..

Προβλήματα θα παρουσιαστούν με νεροποντές και πλημμύρες… Το Μεσουράνημα σηματοδοτεί την επίλυση των οποίων προβλημάτων με τρόπο… πρακτικό. Μια ιδέα που σκάει στο τραπέζι και μπορεί να δώσει λύση στην διαφοροποίηση των θέσεων που έχουν οι άλλοι. Ο Ωροσκόπος μιλά για το σινιάλο που δίνει η κυβέρνηση και μέσα από αυτό το σινιάλο-εντολή δημιουργεί κομφούζιο. Μεγάλα γεγονότα αλλά και πολύ παραπληροφόρηση για επαφές μα και υποστήριξη από άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες βαθμίδες. Η εντολή για να έρθουμε σε επαφή με τον λαό…. Μιλώντας για μία ανυπόφορη πίεση.

Η σύγκριση του αυτοτελούς αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης και η αντιπαραβολή του επί του χάρτη του προοδευμένου χάρτη της μεταπολίτευσης δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για διαφορετικές ερμηνείες… ο Ωροσκόπος μιλά για ενδιαφέρον για επενδύσεις (΄?) αλλά μιλά και για την δυσφήμιση της χώρας αλλά και την άσκηση βίας από άτομα που έχουν δύναμη και εξουσία. Το Μεσουράνημα σηματοδοτεί την προσπάθεια επιβολής να αλλάξει μια απόφαση που φαντάζει (*εάν δεν είναι ήδη) ειλημμένη. Η πίεση που ασκούν κάποιοι κάνει τον λαό να εξιτάρεται. Είναι μια περίοδος όπου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον κακότυχη αφού οι κόποι της χώρας δεν θα αναγνωριστούν. Τέλος το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για μια γυναίκα-καριέρας έρχεται να βάλει «φωτιά». 
Προσοχή από μια μεγάλη πυρκαγιά….

Η Σεληνιακή έκλειψη 11/2 και η επιρροή της στην Ελλάδα: « Το μόνο που έχω να σας προσφέρω είναι αίμα, πόνο και δάκρυα» Τσόρτσιλ.
Ο αυτοτελής χάρτης της Σεληνιακής έκλειψης είναι αρκετά αποκαλυπτικός. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης αφού μιλά για άτομα που θα λειτουργούν με κανόνες υποκόσμου αλλά και για κακοτυχία για τους λαούς. Το Μεσουράνημα σηματοδοτεί άτομα που είναι από «τζάκι» και που θέλουν να λειτουργήσουν ως αυτόκλητοι σωτήρες. Και ενώ αυτά που σκεφτόμαστε ως λαός, ως χώρα είναι λογικά μα και δίκαια τελικά οι παράλογες απαιτήσεις θα συνεχιστούν ίσως με ελαφρές διαφοροποιήσεις. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί το τέλος μιας προσπάθειας. Μια εγκατάλειψη. Ένα «πούλημα» μέσα από μια ομάδα που είναι ομοϊδεάτες και συνδαιτυμόνες.

Αν δούμε τον χάρτη της Σεληνιακή έκλειψης και το αντιπαραβάλουμε στον χάρτη της Μεταπολίτευσης ίσως «σοκαριστούμε». Το Μεσουράνημα μιλά πως αν και υπάρχουν οι προοπτικές να πάμε μπροστά εντούτοις υπάρχει μια δοκιμασία σε καρμικό πεπρωμένο. Αυτό σε συνδυασμό με τις δυνάμεις της φύσης που θα ξεσπάσουν και έναν πολεμόχαρη χαρακτήρα που θα κάνει επίδειξη δύναμης συνθέτουν ένα ζόρικο κοκτέιλ… Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Ποσειδώνα αυτό μιλά από μόνο του για εξαπατήσεις από άτομα με «κύρος» αλλά και για μια ανάγκη για καθαρές κουβέντες που δυστυχώς δεν γίνεται ποτέ… Οι κινήσεις δυστυχώς δεν θα στεφθούν από επιτυχία. Οι επιθυμίες για κάποιες συναντήσεις αν και θα υλοποιηθούν τελικώς δεν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο χάρτης της Σεληνιακής έκλειψης σε σχέση με τον προοδευμένο χάρτη της Μεταπολίτευσης βγάζει πως είναι μια δύσκολη περίοδος γεμάτη φιλονικίες, μια τάση για απομόνωση αλλά και μια βίαιη συμπεριφορά. Ο Ωροσκόπος μιλά για την έλλειψη εμπιστοσύνης μα και αποδοχής από τρίτους. Η απαίτηση να γίνει ενδοτικός ο λαός. Απώλειες μέσα από κεραυνούς, αστραπές, βόμβες. Το Μεσουράνημα μιλά για μια πιστοποίηση η οποία είναι ψευδής. Από δόλο η χώρα κινδυνεύει να χάσει ότι της έχει απομείνει.

Η Ηλιακή έκλειψη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Η προδοσία είναι θέμα ημερομηνίας» Καρδινάλιος Ρισελιέ.
Η Ηλιακή έκλειψη είναι κάτι σαν το «κερασάκι» στην τούρτα. Αυτό γιατί ο «κόσμος», ο λαός θα είναι σε μια κατάσταση επανάπαυσης, σε μια κατάσταση όσα πάνε-όσα έρθουν. Μια ασθένεια ίσως σοκάρει τον πολιτικό κόσμο. Ο Ωροσκόπος μιλά για αλλαγή για τους κοινωνικούς όρους. Κοινές επιχειρήσεις μαζί με άλλους και προβλήματα σε ΔΕΚΟ ή με μια αποκρατικοποίηση. Το Μεσουράνημα σηματοδοτεί έναν χωρισμό. Μιλά για την «φυγή» ή την «παραίτηση» ενός συνεργάτη. Ένα project μπορεί να φέρει επενδύσεις…

Ο χάρτης της ηλιακής έκλειψης σε σύγκριση με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης μιλά για μια πολιτιστική επιτυχία. Στον πολιτικό χώρο όμως θα υπάρχει πρόβλημα δημιουργικής ασάφειας. Η πολιτική ζωή αποσκοπεί στην λαϊκή παραπλάνηση… ο Ωροσκόπος υποδεικνύει μια επιχείρηση συλλογικής δέσμευσης έναντι των άλλων. Η πολυπλοκότητα των διάφορων επαφών χρειάζεται καθαρό μυαλό. Το Μεσουράνημα τρομάζει αφού μιλά για μια τυραννική και δικτατορική κυβέρνηση. Η υπεράσπιση του δικαίου έχει κάποιες επώδυνες συνέπειες.

Τέλος ο χάρτης της Ηλιακής έκλειψης ισούται με τον προοδευμένο χάρτη της Μεταπολίτευσης μιλά για την αποφυγή μιας δημόσιας εμφάνισης. Μιλά για κυβερνητικό θεατρινισμό αλλά και για το Στρατιωτικό προσωπικό που είναι έτοιμο να λάβει και να εκτελέσει εντολές. Ο ωροσκόπος μιλά τον δρόμο προς την ηγεσία και την πρωτιά αλλά μέσα από βίαια γεγονότα. Σε σπάνιες περιπτώσεις το να χτυπήσεις ή να χτυπηθείς από άλλους. Το μεσουράνημα μιλά φτώχεια , αναξιοπιστία και ανεντιμότητα. Η πτώση και η παρακμή.

Αυτά ήταν τα Σεληνιακά φαινόμενα. Μην ξεχάσετε, προκειμένου να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη να διαβάσετε και την αστρολογική εκτίμηση του μήνα.

Καλό μήνα , καλά μυαλά και πάνω απ’ όλα υγεία και φώτιση από τον Θεό να έχουμε
 astrolabor.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια