Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις για την ΕΛΛΑΔΑ το 2017

2017: Αστρολογικές προβλέψεις για την Ελλάδα
Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger
Τεχνικός Αναλυτής Πλανητικών εικόνων & Δεδομένων
« Αλυσιδωτή αντίδραση»
Το 2016 ήταν μια χρονιά ιδιαίτερα επώδυνη.
Μια χρονιά όμως που είχε τεράστιες ανατροπές που οι επιδράσεις τους θα φανούν στο μέλλον….
Και θα μετατρέψουν ήδη υφιστάμενες καταστάσεις.
Το έτος 2016 θύμισε αρκετά το αντίστοιχο 1987.
Προβλήματα και σκάνδαλα με τράπεζες, προβλήματα με ΜΜΕ (*τότε εφημερίδες, τώρα κανάλια) και εν συνεχεία ένας Μητσοτάκης στο τιμόνι της χώρας με ένα special court…
Το 2016 είχαμε προβλέψει πως το μείζον πρόβλημα της Ελλάδας δεν θα είναι τόσο το οικονομικό αλλά το λαθρομεταναστευτικό.
Από το 2012 είχα ευθαρσώς πει πως η ανάπτυξη θα φανεί το 2016 και θα ήθελα να σας πω πως δεν σκαμπάζω και πολλά από οικονομικά.
Ήδη η eurostat «είδε» αλλαγή του ρυθμού ανάπτυξης από -0.9% τα α΄ εξάμηνο σε συνολικό θετικό πρόσημο (+) 0.2% .
Δεν θα πρέπει να νομίζετε πως έγινε κανένα μεταφυσικό θαύμα απλά η βαριά βιομηχανία «καρπώθηκε» ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που ήθελαν να πάνε Τουρκία αλλά κάτι το εμπάργκο της Ρωσίας κάτι οι βόμβες των Κούρδων πάθανε ζημιά οι Τούρκοι άνω του 25% του ΑΕΠ. Και όλα αυτά λόγω του ότι η κυβέρνηση υπολειτουργούσε και δεν εξέδιδε βίζες στους Ρώσους…. Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας ξαφνικά «φόρεσε τον μπερέ» ξανά και κάνει κόλπα και είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι η Ευρώπη «φοβάται» όχι εκλογές αλλά δημοψήφισμα. Άλλωστε το ότι η Αγγλία είπε ΟΧΙ στην Ευρώπη, η Ιταλία είπε όχι στην Ευρώπη και η Ουγγαρία είπε ΟΧΙ στους μετανάστες είναι έργο Τσίπρα.
Άσχετα εάν αυτό τον έκανε να το πληρώσει ακριβά και μαζί με αυτόν και εμείς…

Το Ευρωπαϊκό όνειρο δεν είναι τίποτα άλλο από τον εφιάλτη των λοιπών για να ζήσει η Γερμανία. Μια χώρα που έχει ξεκινήσει δυο παγκόσμιους πολέμους, έναν ευρωπαϊκό οικονομικό (στην εποχή που ζούμε) και έχει εξαπατήσει τέσσερις φορές τους δανειστές της. Η πρώτη το 1922 επί Γιόζεφ Βιρτ που δήλωσε αδυναμία πληρωμών γιατί θέτει ως προτεραιότητα το ψωμί του λαού. Έτσι στις 9 Ιουλίου 1932 στην διάσκεψη της Λωζάνης διέγραψαν το τεράστιο χρέος της Γερμανίας. Χαρακτηριστικό είναι πως το 1990 με την επανένωση ο καγκελάριος Kohl κήρυξε στάση πληρωμών για να μην πληρωθούν τα δάνεια και οι επανορθώσεις…. Και αυτά τα λέει ο Γερμανός καθηγητής ιστορίας της οικονομίας Albert Ritschl στο έγκυρο γερμανικό περιοδικό Spiegel. Και παρόλα αυτά μας κουνάνε το δάκτυλο πολύ απλά γιατί έχουμε πολιτικούς νάνους και νενέκους…

Το 2017 είναι μια χρονιά ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ αφού ο Vulcanus & Admetos αντίστοιχα θα έχουν μπές-βγες σε διαφορετικές μπάντες και αυτό σηματοδοτεί κοσμοϊστορικές αλλαγές ενώ θα υπάρξει σε εφαρμογή από τέλη Αυγούστου 2017 η εξίσωση AD/VU=WI που σηματοδοτεί το «σκληρό χτύπημα της μοίρας». Παράλληλα θα «χτυπήσει» τα γενέθλια μεσοδιαστήματα KN/SA=UR/PO=MA/JU=HA/AD=KN/ME που μιλά για αποξένωση της χώρας κι έντονη προπαγάνδα που τελικά θα έχει εντελώς διαφορετικά από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οικονομία και Κοινωνία:
Η ελληνική κοινωνία έχει κάθε λόγο να νοιώθει ταπεινωμένη αφού η ελπίδα του Αλέξη Τσίπρα έγινε εφιάλτης για πολλούς Έλληνες.
Είμαι υποχρεωμένος να τονίσω πως η χρονιά πρέπει να χωριστεί σε δύο φάσεις όχι απαραίτητα ισομεγέθη μεταξύ τους.
Η πρώτη είναι έως και την 13/9 και η δεύτερη από 14/9 έως το τέλος του έτους. 
Η πρώτη περίοδος είναι ιδιαίτερα αγχωτική ιδιαίτερα μέχρι τις 18/5 αλλά τονίζω πως εκεί ο τουρισμός μπορεί να βγάλει ασπροπρόσωπους.
Ιδιαίτερα εάν επιταχυνθούν τα θέματα βίζας με την Ρωσία θα έχουμε πληθώρα τουριστών.
Εκεί όμως είναι που κρύβεται και μια παγίδα.
Το «βούλιαγμα» της Τουρκίας ίσως θελήσει να κάνει ζημιά στέλλοντας καραβιές «απελπισμένων πρακτόρων του Σόρος» ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε αρκετά έκτροπα. Ίσως χρειαστεί σε διάφορα νησιά να έχουμε αποστολή ειδικών κλιμακίων τόσο της ΕΛ.ΑΣ όσο και δυνάμεων του Στρατού. Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν θα είναι τόσο το οικονομικό όσο το πρόβλημα με την αυξημένη «εισαγόμενη» εγκληματικότητα όσο και τα γεγονότα σε hot spot, σύνορα και φυλακές. Τουλάχιστον σε ατό το συμπέρασμα μας οδηγεί ο Annual ΟΥΡΑΝΟΣ που μιλά για εμπλοκές και αναφλέξεις αλλά για ξαφνική διακοπή οικονομικής υποστήριξης. Όλα αυτά θα οδηγήσουν να γίνει μερικώς μια ανασύσταση των δυνάμεων και επανέλεγχος της λειτουργίας των υπηρεσιών του κράτους.

Βέβαια ο Annual KRONOS ισούται με τον Δία και αυτό βγάζει νέους Νόμους και νέες διατάξεις. Σε οικονομικά ζητήματα για το έτος 2017 η χώρα θα αποκτήσει νέους και ισχυρούς εχθρούς (λόγω εμπλοκής των αξόνων ME/HA & SA/HA αντίστοιχα) που θα ζητούν μετ επιτάσεως την αποπομπή της Ελλάδος από την ζώνη του € και γιατί όχι από την Συνθήκη Σέγκεν. Θεωρώ πως ξεκινούν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες χωρίς να αποκλεισθεί και η τέλεση.
Αυτό όμως που θα πρέπει να προσεχθεί και μάλιστα ιδιαιτέρως είναι πως το ευαίσθητο σημείο της κατασκοπίας HA/KR=KN πέφτει μεταξύ άλλων στα γενέθλια μεσοδιαστήματα ZE/VU (Οι δυνατές εκρήξεις), SA/UR ( ακαμψία, φιλονικία ) ,CU/HA (Αποθήκευση. Εργασία σε όχι ευχάριστο περιβάλλον και μάλλον και βρώμικο. Ένα περιβάλλον γεμάτο θλίψη ) που περιγράφει ξεκάθαρα τα hot spot.
Τα μεγάλα ζόρια είναι μεταξύ Απριλίου 2017 και Νοεμβρίου 2017 όπου λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα, Poseidon, WI & MC θα πρέπει να προσέχουν τόσο οι Αρχές όσο και οι κάτοικοι των κατά τόπους περιοχών από την σπορά πλαστών ειδήσεων και από την κατά περίεργο τρόπο «κατοχή όπλων». Ίσως να έχουμε βανδαλισμούς, εκβιασμούς και γενικά ακραία κοινωνικά φαινόμενα που μπορεί να φτάσει και στα όρια της σύρραξης.

Το θέμα είναι πως στην πολιτική ζωή δεν υπάρχει ενότητα αφού οι «επαναστάτες αριστεροί» μας έγιναν φιλελεύθεροι και «σουφραζέτες» των προσφύγων.
Καλώς ή κακώς όμως τα πράγματα αλλάζουν και οι κυβερνήσεις πλέον θα είναι πιο «πατριωτικές».
Παράλληλα δείχνει πως και ο κόσμος θα οργανωθεί καλύτερα ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξουν περιπολίες πολιτών σε κάποιες περιοχές ή ατόμων που απέκτησαν ειδική στρατιωτική εκπαίδευση κατά το παρελθόν (πχ ΛΕΦΕΔ). Ένα νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα θα επιβαρύνει την ελληνική οικονομία αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πως πρέπει να έχουμε μια ισχυρή και αποτρεπτική δύναμη.

Στον τομέα της υγείας τα πράγματα θα είναι χειρότερα από τραγικά αφού ο Admetos επάνω σε άξονες που σχετίζονται με την υγεία σηματοδοτεί εξελίξεις με ελλείψεις σε υλικά και αναλώσιμα που θα καθιστούν ακόμα και την απλή νοσηλεία αρκετά δύσκολη…
Karl-Heinz Ottinger ©2017

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια