Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά Πέμπτη 12/1 και Παρασκευή 13/1

Και αύριο Πέμπτη 12/1 και Παρασκευή 13/1 θα παραμείνουν κλειστά σε πολλές περιοχές αρκετά σχολεία, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών του παγετού και τον χιονιά που πλήττει τη χώρα. Η λίστα με τα κλειστά σχολεία ανανεώνεται συνεχώς Δετε Live ενημέρωση με ολες τις ανακοινώσεις AdTech Ad Ποια σχολεία που

Έως τώρα, ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν εκδόσει οι εξής Δήμοι και Περιφέρειες:
Βόρειο Αιγαίο
Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι μετά από συνεννόηση με το Δήμο Λέσβου και τους οικείους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου,  τα σχολεία της Λέσβου θα λειτουργήσουν ως εξής:
Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες της Λέσβου εκτός των σχολικών μονάδων της πόλης της Μυτιλήνης και των σχολικών μονάδων Βαρείας, Ταξιαρχών, Αγίας Μαρίνας, Λουτρών, Χαλίκων, Παναγιούδας, Μόριας, Αφάλωνα, Παμφίλων και Λουτρόπολης Θερμής.
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Λέσβου, Γυμνάσιο Αγιάσου, Γενικό Λύκειο Αγιάσου, Γυμνάσιο- Λ.Τ. Άγρας, Γυμνάσιο Άντισσας, Λύκειο Άντισσας, Γυμνάσιο Γέρας, Γενικό Λύκειο Γέρας, ΕΠΑΛ Γέρας, Γυμνάσιο Ερεσού, Γυμνάσιο Ιππείου, Γενικό Λύκειο Ιππείου, Εσπερινό Γυμνάσιο- Λ.Τ. Μυτιλήνης, Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, ΕΕΕΕΚ Λέσβου, Γυμνάσιο Καλλονής, Γενικό Λύκειο Καλλονής, ΕΠΑΛ Καλλονής, Γυμνάσιο Μανταμάδου, Γενικό Λύκειο Μανταμάδου, Γυμνάσιο Πολιχνίτου, Γενικό Λύκειο Πολιχνίτου, Γυμνάσιο Φιλίας. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του νησιού θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Σερρών
Με απόφαση του δημάρχου Σερρών, δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, τα μαθήματα σε όλες  τις σχολικές μονάδες της Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Δήμου Σερρών, λόγω επικινδύνων καιρικών φαινομένων.
Δήμος Αβδήρων
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Πέμπτη.
Δήμος Άργους Ορεστικού
Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.
Ιωάννινα
Όλα τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Πέμπτη 12/1/2017, όπως αποφασίστηκε έπειτα από συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής με τους διευθυντές της Εκπαίδευσης
Νομός Θεσσαλονίκης
Στο νομό Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία.
Δήμος Θεσσαλονίκης: Κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Δήμος Θερμαϊκού: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη και την Παρασκευή, ανοιχτοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Δήμος Κορδελιού - Εύοσμου: Όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί εκτός από τον 1ο, 5ο και 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, καθώς λόγω του παγετού τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας.
Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Κλειστά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, όπως και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες.
Δήμος Παύλου Μελά: Αναστέλλονται την Πέμπτη τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, ούτε οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ.
Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Κλειστά θα παραμείνουν νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.
Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη: Τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά Πέμπτη και  Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και για τις δύο ημέρες και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Δήμος Δέλτα: Τα σχολεία του δήμου, σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.
Δήμος Ωραιοκάστρου: Κλειστά θα παραμείνουν Πέμπτη και Παρασκευή τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου.
Δήμος Λαγκαδά: Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ΚΔΑΠ και δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Δήμος Θέρμης: Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο την Πέμπτη.
Δήμος Βόλβης: Την Πέμπτη και Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.
Δήμος Χαλκηδόνας: Τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.
Δήμος Καλαμαριάς: Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του δήμου θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 12 και μεθαύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.
Ηράκλειο Κρήτης
Δήμος Μαλεβιζίου: Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ενώ για τις ίδιες ημέρες, το νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00.
Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Χερσονήσου: Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, τη διακοπή των μαθημάτων στις 12 Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.
Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά στην Δημοτική Κοινότητα Μοχού ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μοχού.
Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων: Η έναρξη λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στις Δημοτικές Ενότητες Αρχανών και Ν. Καζαντζάκη θα γίνει αύριο Πέμπτη 12/01/2017 στις 10.00 π.μ.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
Στον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου καθώς και τα ΚΔΑΠ.
Στον Δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής δε θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου. Κλειστό θα παραμείνει και την Πέμπτη το Στέκι Αλληλεγγύης.
Στον Δήμο Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν την Πέμπτη οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στον Δήμο Βέροιας δε θα γίνουν μαθήματα την Πέμπτη 12/01/2017, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Στον Δήμο Πέλλας όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι αύριο κλειστά.
Στον Δήμο Έδεσσας κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε ότι αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς, λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών θα λειτουργήσει μόνο ο Α’ Παιδικός Σταθμός με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.
Στον Δήμο Κατερίνης κλειστά θα παραμείνουν την  Πέμπτη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ:
Στον Δήμο Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν αυτές τις δύο ημέρες οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, καθώς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του δήμου.
Στον Δήμο Τρικκαίων τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη. Αντίθετα, ανοιχτοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στην πόλη των Τρικάλων.
Στον Δήμο Καλαμπάκας δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Δήμος Βόλου: Λόγω της κατάστασης ούτε την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως και οι παιδικοί σταθμοί ευθύνης του Δήμου Βόλου.
Λάρισα: Όλες οι Σχολικές μονάδες του Νομού Λάρισας δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη & Πέμπτη (11 & 12 Ιανουαρίου 2017) λόγω παγετού.
Δήμος Τυρνάβου: Με απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση, και ύστερα από συνεννόηση με τους προέδρους των σχολικών επιτροπών α/βαθμιας και β/βαθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου Τυρνάβου θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη και την Πέμπτη 11 και 12 Ιανουαρίου. Από το Δήμο Τυρνάβου ενημερώνουν γονείς και μαθητές πως , λόγω των καιρικών συνθηκών, όλα τα παραρτήματα της Μουσικής Σχολής  και της Φιλαρμονικής του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τρίτη 10/01/2017,αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη.
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Αράχωβας την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας θα λειτουργήσουν κανονικά. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει στις 09:00 το πρωί.
Δήμος Θηβαίων: Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης, των χαμηλών θερμοκρασιών – παγετού και των συνεχιζόμενων διαδικασιών αποχιονισμού αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα παραμείνουν κλειστά.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Δήμος Άργους-Μυκηνών
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία στο δήμο Άργους-Μυκηνών.
Δήμος Πατρέων
Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) και επικινδυνότητας, αναστέλλεται η λειτουργία στα παρακάτω σχολεία:
– Νηπιαγωγείο Σελλών
– Δημοτικό Σχολείο Σελλών
– Δημοτικό Σχολείο Άνω Καστριτσίου
– Νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ
Δήμος Ορεστιάδας
Με απόφαση του Δήμαρχου κ. Μαυρίδη κλειστά θα παραμείνουν για ακόμη μία μέρα τα Σχολεία σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο. Τη διακοπή των μαθημάτων στις 12 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Πέμπτη, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.
Δράμα
Σύμφωνα με απόφαση των αντίστοιχων δημάρχων τα σχολεία των Δήμων Δράμας, Προσοτσάνης, Κάτω Νευροκοπίου και Παρανεστίου θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12/1/2017. Τα σχολεία του Δήμου Δοξάτου, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12/1/2017 και την Παρασκευή 13/1/2017.
Δήμος Καβάλας
Με  απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και όλες οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Καβάλας, θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. Πέλλα
Δήμος Βοΐου
Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι: Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. 
Δήμος Τοπείρου
Ο Δήμος Τοπείρου αποφάσισε τα σχολεία να είναι κλειστά και την Παρασκευή στα όρια του  Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη τα σχολεία στην Ξάνθη όπως αποφάσισαν οι κατά τόπους Δήμαρχοι, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.  
Πιο συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης αποφάσισε την απόφαση για λειτουργία ή μη των σχολείων να την λάβουν οι κατά τόπους Δήμοι. Ακολούθως οι Δήμοι Μύκης και Αβδήρων αποφάσισαν λόγω του χιονιού αλλά και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών τη μη λειτουργία των σχολείων για την Πέμπτη. Από την πλευρά του ο Δήμος Τοπείρου αποφάσισε τη μη λειτουργία των σχολείων τόσο για την Πέμπτη όσο και για την Παρασκευή.  Ο Δήμος Ξάνθης αποφάσισε τη μη λειτουργία των σχολείων, ενώ όπως ανακοινώθηκε ΚΑΠΗ και Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά και την Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά από τη Δευτέρα.
Δήμος Κομοτηνής
Κλειστά και την Πέμπτη όλα τα σχολεία. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Μαρώνειας -Σαπών
Κλειστά και την Πέμπτη όλα τα σχολεία
Δήμος Δοξάτου
Στο Δήμο Δοξάτου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ο Βρεφικός Σταθμός και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δοξάτου θα παραμείνουν κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή.
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ
Στο Δήμο Λαμιέων κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευση.
ΈΔΕΣΣΑ
Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 12-01-2017 οι σχολικές μονάδες στη ΠΕ και ΔΕ όλου του Δήμου Εδεσσας λόγων των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Σε ότι αφορά τους παιδικούς σταθμούς λόγω μικρής προσέλευσης θα λειτουργησει μόνο ο Α Παιδικός Σταθμός με το προσωπικό όλων των μονάφων για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.
Ακόμη, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες των ΔΗΜΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ, λόγω καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δήμων
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 12-01-2017 οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ηγουμενίτσας
Λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών συνθηκών και σε επικοινωνία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας με απόφαση του, αναστέλλει για αύριο Πέμπτη 12-01-2017 τη λειτουργία του συνόλου των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ.
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 12/1/2017, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 12/1/2017, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
Η Δήμαρχος του Δήμου Σουλίου αποφασίζει τη διακοπή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης   καθώς και των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ του Δήμου Σουλίου , για αύριο Πέμπτη 12-01-2017, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και ολισθηρότητας των δρόμων .
Με υπευθυνότητα των διευθυντών να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων των εν λόγω σχολείων.
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ- ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 λόγω των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.
ΚΙΛΕΛΕΡ:
Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ, Θ. Νασιακόπουλου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου Κιλελέρ καθώς και το ειδικό σχολείο Αγίων Αναργύρων, θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.
ΑΓΙΑ / ΤΕΜΠΗ:
Με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου και για τις επόμενες ημέρες  Τετάρτη και Πέμπτη  , 11-12 Ιανουαρίου  θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(νηπιαγωγεία -δημοτικά -γυμνάσια -και λύκεια ) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δ.Τεμπών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Με απόφαση του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στο δήμο Αγιάς θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.
ΦΑΡΣΑΛΑ:
Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων Αρ. Καραχάλιου, όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου Φαρσάλων θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και του παγετού.
ΦΛΩΡΙΝΑ:
Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών,  που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 
ΕΛΑΣΣΟΝΑ:
Με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Ελασσόνας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 11/01/2017 και μεθαύριο Πέμπτη.
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ:
Αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων την Τετάρτη 11-01-2017 και την Πέμπτη 12-01-2017 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου μας.
ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Δήμος Νεστορίου: αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων, Τετάρτη 11-01-2017, Πέμπτη 12-01-2017 και Παρασκευή 13-01-2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΒΕΛΟΣ-ΒΟΧΑΣ:
Αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων την Τετάρτη 11-01-2017 και την Πέμπτη 12-01-2017 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου.
ΚΥΜΗ-ΑΛΙΒΕΡΙ:
Η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή αποφάσισαν όπως , μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις, όλες οι Σχολικές Μονάδες που λειτουργούν στα όρια του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστές και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Για οποιαδήποτε εξέλιξη , θα υπάρξει ανάλογη νέα ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα, μαθητές, γονείς και καθηγητές.
ΣΚΙΑΘΟΣ:
Αποφασίστηκε τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκιάθου να μην λειτουργήσουν την Τετάρτη 11/01/2017 έως και την Παρασκευή 13/01/2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΕΒΡΟΣ
Μετά τη χθεσινή κακοκαιρία που έπληξε όλο τον Έβρο, ο νομός κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές βρίσκεται υπό το μηδέν ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια.
- Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας θα είναι Κλειστά τα σχολεία 
- Στο Δήμο Διδυμοτείχου θα είναι Κλειστά τα σχολεία 
- Στο Δήμο Σουφλίου θα είναι Κλειστά σχολεία
ΚΟΖΑΝΗ
Mε απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης Γιώργου Βαλαή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης , θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη  12 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ.
– Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης θα υπάρξει σχετική ενημέρωση με το πέρας της μέρας όπως μας είπε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης. Αναλόγως των καιρικών φαινομένων των επόμενων ωρών.
– Στο Δήμο Σαμοθράκης θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Εισήγηση ΔΔΕ Μαγνησίας Με βάση τη Φ.353/1/324/105657/Δ1/8-10-2002 (ΦΕΚ 1340 τ.Β΄) άρθρο  14 παρ. 1&2, Εισηγούμαστε, για αύριο Πέμπτη 12/1/2017 τη διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία αρμοδιότητάς σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου  94 παραγρ. 4 περίπτ. 27  του Ν.3852/2012. Η εισήγησή μας αυτή βασίζεται στις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι οποίες επικρατούν και θα συνεχίσουν να επικρατούν σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις.  Υπενθυμίζουμε το θέμα λειτουργίας των σχολείων για την ημέρα της Παρασκευής λόγω του εναπομείναντος πάγου τόσο στα προαύλια  όσο και στις κλίμακες των σχολικών μονάδων.
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Με ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Καρδίτσας Γ. Γεννάδιου μέσω των κοινωνικών δικτύων έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη (12/1) τα σχολεία στο Δήμο Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά. 
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα Σχολεία, όλων των βαθμίδων του Δήμου Πύλης για αύριο Πέμπτη 12/1 & μεθαύριο Παρασκευή 13/1  λόγω της κακοκαιρίας.
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  , ΔΕΝ θα λειτουργήσουν την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Οι σχολικές μονάδες Π.Ε. & Δ.Ε. σε όλο το Ν. ΣΕΡΡΩΝ θα παραμείνουν κλειστές  αύριο ΠΕΜΠΤΗ 12/1/2017
ΔΗΜΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού  όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου  καθώς και των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι παιδικοί σταθμοί (Α΄ και Β΄) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της Δημοτικής Επιχείρησης  θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8.00 π.μ.
ΗΜΑΘΙΑ
 Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο (Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017) τα σχολεία σε όλη την Ημαθία
ΔΗΜΟΣ ΠΥΝΔΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την αριθ. 13/2017 (ΑΔΑ:66ΑΣΩ1Π-Α0Σ) απόφασή του, αποφάσισε την διακοπή των μαθημάτων των σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Β/θμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού στις 12-1-2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια