Γεμιστή φρατζόλα με κρέμα και βύσσινα

ΥΛΙΚΑ
- 1 φραντζόλα ψωμί ΑΡΓΟΨΗΜΕΝΟ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
- 600 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ. γ. κορν φλάουρ
- 150 γρ. μπισκότα τριμμένα
- βούτυρο soft LURPAK για άλειμμα
- διακοσμητικό αλουμινόχαρτο spring collection SANITAS
- 300 γρ. γλυκό του κουταλιού βύσσινο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε πολύ καλά το φρέσκο τυρί κρέμα, με τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ.
Ρίχνουμε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε καλά.
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού μία-μία πρώτα με το βούτυρο και μετά με το μείγμα του τυριού.
Ξανασυναρμολογούμε τη φραντζόλα.
Την τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 25-30 λεπτά.
Τη βγάζουμε από το φούρνο και τη μεταφέρουμε ζεστή σε μία πιατέλα.
Την περιχύνουμε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο.

Related Posts