Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πληγωμένοι αδέσποτοι....

Οι Άνθρωποι με Αναπηρίες (ΑμεΑ) ειδικότερα με ΝΥ στην Ελλάδα όχι μόνο δεν ζουν κάτω από συνθήκες προστασίας αλλά είναι εκτεθειμένοι σε πάσης φύσεως κινδύνους.
Κατά καιρούς έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας πλείστα όσα περιστατικά βάναυσα κακοποιημένων ανθρώπων που δεν έχουν την δυνατότητα να αμυνθούν, να αυτοπροστατευτούν από τους εκμεταλλευτές της ανθρώπινης δυστυχίας.
Μεταξύ των άλλων δεινών που μαστίζουν τη χώρα μας είναι και η ανεξέλεκτη είσοδος και παραμονή στον Ελλαδικό χώρο κάθε καρυδιάς καρύδι αλλοδαπών ,λαθραίων μεταναστών κακοποιών.
Το πελώριο αυτό ανθρωπιστικό θέμα των λαθρομεταναστών μεγάλος αριθμός των οποίων εντάσσεται και απορροφάται από τον εγχώριο υπόκοσμο μια μέρα θα το ανοίξουμε στον ΠΗΓΑΙΜΟ, γιατί το «κοινό» έγκλημα έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας .
Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και η καλύτερή μας είναι να μας πάρουνε την τσάντα και να γλυτώσουμε εμείς. .

Σήμερα όμως μέσα από ένα σύνηθες κοινό περιστατικό θα δούμε ότι στην Αναπηρία δεν υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στον τόπο μας.
Οι άτυχοι αυτοί άνθρωποι όποιο χρώμα κι αν έχουν ,όποια υπηκοότητα ή προέλευση έχουν είναι καταδικασμένοι εδώ να σέρνονται στους δρόμους ,να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης και καταρράκωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας .
Δεν έχει κανείς την στοιχειώδη ανθρωπιά αλλά και την ευθύνη σ' αυτόν τον τόπο να μαζέψει αυτά τα δύστυχα πλάσματα από τους δρόμους;
Οι φιλόζωες οργανώσεις σκίζουν τα ιμάτιά τους (και καλά κάνουν ) για τα αδέσποτα πληγωμένα σκυλιά.
Η οργανωμένη Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί επί τόπου να επεμβαίνει, να συλλαμβάνει και να στέλνει στο αυτόφωρο ανάλογα περιστατικά;
ligery- ΠΗΓΑΙΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια