Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Υδροχόος 2017

Ο Υδροχόος το 2017, θα ασχοληθεί έντονα με τα επαγγελματικά του. Το ξεκίνημα του χρόνου σε βρίσκει σε εγρήγορση και ενδείκνυται για κινήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς και το ενδιαφέρον σου για τα εργασιακά θα είναι αυξημένο και οι συγκυρίες μπορεί να αποδειχτούν θετικά καθοριστικές για την εξέλιξή σου.
Ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017 (από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι τις 9 Ιουνίου σε ανάδρομη πορεία) και το διάστημα αυτό είναι καθοριστικό για να αναδιοργανώσεις όλα όσα σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το ζήτημα όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις είναι κατά πόσο ρεαλιστής και προσγειωμένος θα είσαι στις βλέψεις σου. Οι ευκαιρίες για το μέλλον θα φαντάζουν αυτήν την περίοδο πιο σημαντικές απ’ ό,τι θα είναι και υπάρχει ο κίνδυνος να αποκοπείς από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να χτίζεις… παλάτια στην άμμο. Πρέπει λοιπόν να εστιάσεις την προσοχή σου στην αξιολόγηση κάποιων λανθασμένων κινήσεων του παρελθόντος και την αποφυγή τους στο άμεσο μέλλον.
Οι ιδέες για την επαγγελματική σου επέκταση θα είναι πιο έντονες από τον Αύγουστο 2017 και μετά, που ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό και τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως μέσα σου, όπως και οι δυνατότητες να βλέπεις τα πάντα από την πρακτική και καθαρά ωφελιμιστική τους πλευρά. Οι επαφές σου τότε θα διακρίνονται από μία αξιόλογη εύνοια και δυνατότητα δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προωθήσεις τα συμφέροντά σου.
Από τις 11 Οκτωβρίου 2017 και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί τον Σκορπιό, καλό είναι να αποφύγεις τους πειραματισμούς, να ακολουθήσεις την πεπατημένη και να παραμείνεις πιστός σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να πετύχεις. Ο τομέας της επικοινωνίας θα είναι επίσης τονισμένος τον τελευταίο μήνα του χρόνου, με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη και να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και τονισμένη κοινωνικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Για τον Υδροχόο, το 2017 πνέει αέρας αλλαγής και ανανέωσης στον τομέα των αισθηματικών. Η βαθύτερη επιθυμία σου θα είναι να κάνεις ραγδαίες ανακατατάξεις, που θα σε βοηθήσουν να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί ακριβώς που επιθυμείς εσύ. Εάν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σου θα σε ωθήσουν να ζήσεις αξέχαστες και παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σου και ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα σε κάνει να δεις πιο σοβαρά τη σχέση που έχεις και να σκεφτείς για κάτι πιο σταθερό. Αν μάλιστα ξεκινήσεις κάτι κατά την διάρκεια αυτών των μηνών, έχεις πολλές πιθανότητες αυτή σου η απόφαση να έχει μελλοντική και βέβαιη διάρκεια.
Ωστόσο, οι ισορροπίες θα γίνουν κάπως ευαίσθητες το διάστημα που η Αφροδίτη θα εκτελεί ανάδρομη πορεία από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2017, και αυτό σημαίνει ότι μία απίστευτα ρομαντική στιγμή με το ταίρι σου μπορεί στιγμιαία να εξελιχθεί σε παρεξήγηση, γιατί δε θα διακρίνεσαι από συναισθηματική σταθερότητα. Η εριστική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορεί να σε παρασύρει σε ρήξεις και χωρισμούς. Έχε το νου σου!
Από τις 16 Απριλίου και μετά, η αισιοδοξία σου θα επιστρέψει και τα κοινά σας όνειρα θα πρωτοστατήσουν πάλι. Μην το βάζεις κάτω! Μέχρι τέλος του 2017 θα δεις πως θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο και πως θα είναι όλα ιδανικά για τη σχέση σου. Κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν βρει ακόμα το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις ότι φέτος θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι πολύ πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να έρθει και να ανατρέψει πολλά από όσα αισθανόσουν ή πίστευες μέχρι τώρα!

Επαγγελματικά και χρήμα
Ο τομέας της καριέρας και των επαγγελματικών των Υδροχόων θα ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα το 2017. Κατά συνέπεια, το ενδιαφέρον σου για την κοινωνική προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο, με τον Κρόνο να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όπως και οι ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδιά σου θα είναι εξίσου σημαντικές με τον Δία να πορεύεται στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου.
Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017), μπορεί να προκληθούν κάποιες δυσκολίες σε σχέση με επιταγές, γραφειοκρατικά ή κληρονομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα θα έχεις και μία τάση ανεξαρτητοποίησης και αποδέσμευσης από περιορισμούς, που σου επιβάλλονται στον επαγγελματικό σου χώρο.
Από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου 2017, που ο Άρης θα κινείται στον Κριό, μπορείς να μιλήσεις με προϊσταμένους και συνεργάτες και να προωθήσεις τις απόψεις σου, να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να βάλεις σε μία νέα βάση την καριέρα σου, με όποιο αντικείμενο κι αν ασχολείσαι. Δέξου στωικά τους πειρασμούς που ενδεχομένως θα προκύψουν την ίδια περίοδο και μη διστάσεις να αφήσεις πίσω σου κάτι, προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά.
Το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό απαιτεί την προσοχή σου, καθώς είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με μία απογοήτευση από επαγγελματική σου φιλία, η οποία θα συνοδεύεται και από οικονομική απώλεια. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από τις παρορμήσεις της στιγμής και απόφυγε τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό.
Αισθητή θα είναι η βελτίωση των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Στα οικονομικά σου τέλος θα κάνεις ένα αδιάκοπο σκωτσέζικο ντους με το πορτοφόλι σου, μιας και θα υπάρχουν μήνες που θα θέλεις να κάνεις κομπόδεμα και μήνες που δε θα συγκρατείς την αγοραστική σου μανία, με αποτέλεσμα ο επόμενος χρόνος να σε βρει στα ίδια επίπεδα. Πάλι καλά… Τώρα που έμαθες τι θα αναμένεται για τον Υδροχόο το 2017, διάβασε επίσης τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το νέο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια