Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Λέων 2017

Ο Λέων το 2017, με το ξεκίνημα του έτους είναι σημαντικό να βάλει σαφή όρια στις σχέσεις του. Είναι δεδομένο, πως η προδιάθεσή σου είναι να βοηθάς τους αδύναμους και ταλαιπωρημένους και γενικά να δείχνεις στοργή και κατανόηση σε οποιονδήποτε χτυπά την πόρτα σου. Όμως χωρίς όρια, κινδυνεύεις να γίνεις θύμα της γενναιοδωρίας και της καλής σου καρδιάς, πρόσεξε λοιπόν για να έχεις!
Το πρώτο ενιάμηνο του έτους, ο Δίας που παραμένει στον Ζυγό θα επιταχύνει τους ρυθμούς σου, θα ευνοήσει θέματα επικοινωνίας, θα δώσει νέες ιδέες και θα προσφέρει την υποστήριξή του σε ταξίδια. Πιθανώς υπό την επιρροή του να αλλάξεις και μεταφορικό μέσο. Μπορεί κιόλας αυτό το διάστημα να κάνεις μία σημαντική αγοραπωλησία ή να κάνεις τη δική σου οικογένεια.
Ο Κρόνος, που θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017, θα πιέζει γενικά τους Λέοντες για καλύτερη αντιμετώπιση και διαχείριση των οικονομικών τους. Όμως, το διάστημα που ο Ουρανός θα κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό, μέχρι τις 3 Αυγούστου, είναι κατάλληλο για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου, να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου ή να πάρεις προαγωγή. Σημαντικό όφελος θα μπορούσες να έχεις και από ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα είδος επαγγελματικής επαφής με ξένους ή το εξωτερικό.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2017 σε ορθή πορεία, φέρνει στη ζωή σου νέους και σημαντικούς φίλους, που θα σε στηρίξουν. Το σημαντικό τώρα είναι να προσεγγίσεις τα πράγματα με νέα οπτική και όχι με τον τρόπο που χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα.
Τα διαστήματα των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα) μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, είτε στην εργασία είτε στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα και στενούς συνεργάτες, αλλά αυτές θα σε βοηθήσουν, ώστε να κρατηθούν οι λεπτές ισορροπίες μεταξύ σας.
Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί τον Σκορπιό, άλλαξε τις τακτικές που ακολουθούσες μέχρι τώρα και έβλεπες ότι δεν απέδωσαν καρπούς - είτε επαγγελματικούς είτε αισθηματικούς - και σκέψου νέους τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων. Επίσης, μην επιμένεις σε κάτι που δεν αναστρέφεται ή δεν αλλάζει προς το παρόν, αξιοποίησε περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σου, διάλεξε οπωσδήποτε νέους συνεργάτες - αν χρειαστεί - και τέλος μη φοβηθείς ακόμη και να αλλάξεις τόπο διαμονής ή εργασιακό χώρο, αν αυτό κριθεί απαραίτητο!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Λέοντα, το 2017, το πλανητικό σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής φέρνει έναν οργασμό δημιουργικότητας στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να κάνεις συνεχώς νέα σχέδια και να επιθυμείς διακαώς να απαλλαγείς οριστικά από ό,τι σε στεναχώρησε στο παρελθόν.
Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό του Λέοντα, από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2017, η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά τονισμένη και κάποιες φορές θα σε οδηγήσει σε εκρήξεις ζήλειας και εντάσεων. Φρόντισε αυτήν την περίοδο οι κινήσεις σου να είναι προσεχτικές και να μην παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό σου και τα σενάρια φαντασίας που συχνά ταλαιπωρούν το εύστροφο κεφαλάκι σου, γιατί θα διαλύσεις ένα δεσμό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Ιδιαίτερα, αν ανήκετε στους αδέσμευτους Λέοντες πρέπει να προσέχετε να μην εμπλακείτε σε παράνομες καταστάσεις, ιδιαίτερα με άτομα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.
Από τον Σεπτέμβριο και μετά, οι πλανήτες θα σου αφήσουν περιθώρια να εκφραστείς με ρομαντικό τρόπο και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, ιδίως αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος. Οι γνωριμίες που θα κάνεις παράλληλα με την διασκέδαση κάθε τύπου, θα σε ανανεώσουν και θα χαράξουν το δρόμο για να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικά και χρήμα
Το 2017, σαν Λέων που είσαι, στα επαγγελματικά σου πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την επιμονή, την υπομονή και τη διπλωματία, για να πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει. Άφησε πίσω οριστικά το παρελθόν και κάνε το 2017 μία νέα αρχή στη δουλειά σου, είτε αυτή αφορά την αλλαγή επαγγέλματος, είτε το να αναλάβεις το ρίσκο και να πορευτείς μόνος σου, μακριά από εργοδότες και προϊσταμένους, είτε ακόμη και να διεκδικήσεις μια θέση στην εταιρεία σου, που θα ικανοποιήσει τις ανησυχίες και τη δημιουργικότητά σου.
Σίγουρα τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες με τους συνεργάτες σου, από τις οποίες όμως θα διδαχθείς, αλλά και θα εξασκήσεις την υπομονή, που δεν έχεις. Επίσης, αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους ξεκίνημα ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και φρόντισε να μείνεις συνεργάσιμος, ακόμη και με τα άτομα εκείνα που δε δείχνουν να σε καταλαβαίνουν. Οι ελιγμοί σου θα είναι καθοριστικής σπουδαιότητας για την μετέπειτα εξέλιξή σου.
Από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, ο Δίας στον Σκορπιό εκτός από έμπνευση και φαντασία, θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά τα σχέδιά σου, που θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα αρχίσει σιγά-σιγά να καταλαγιάζει και θα βρεις ενδιαφέρουσες λύσεις για να ανταπεξέλθεις. Δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα, αλλά είναι βέβαιο ότι όσα θα κερδίσεις, θα τα επενδύσεις σωστά. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια