Προβλέψεις 2017 για Ρωσία - Τουρκία - Κύπρο

Προβλέψεις 2017 για Ρωσία
«Άπαξ προδότης, πάντα προδότης»
Αυτή η παροιμία νομίζω πως ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση της Ρωσίας και του ηγέτη της Βλαδίμηρου Πούτιν. Στην διάρκεια του καλοκαιριού του 2016 είχα ασχοληθεί με τον χάρτη του Πούτιν και είχα γράψει πως πρέπει να προσέχει τις μετακινήσεις του και όντως έγινε η απόπειρα που σκοτώθηκε ο οδηγός του.
Η Ρωσία λοιπόν κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.
Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με MO/AD, WI/MO, MC/ZE μιλά για θλίψη και πένθος αλλά και θέληση για να βάλει την «σφραγίδα» της στην Ιστορία με μεγάλα επιτεύγματα.
Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Cupido και μιλά για μια νέα κίνηση δημιουργίας ενός Διεθνούς Οργανισμού. Παράλληλα όμως ο ASC ισούται και με KN/VU,UR/AD,HA/PO, SA/PO, WI/UR, WI/JU και αυτό μιλά για την θέληση για επιτυχία. Οι δολοφονίες που συνέβησαν τις τελευταίες ήμερες θα συνεχιστούν αφού μετέχει ο άξονας UR/AD. Κατά την γνώμη μου θα υπάρξει και «ατύχημα» κατά του Πούτιν. Η Ρωσία «θα τα σπάσει» σε κάποιες συνεργασίες αφού κάποιοι θα θελήσουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη…
Ο ετήσιος KRONOS ισούται με KR/PO, SA/ZE, HA/ZE,SO/PO, AS/HA, AS/SA,ME/CU μιλά για πίστη στον Θεό άλλα στην προστασία από Αυτόν. Θα παρουσιαστεί ένα πρόβλημα από πυρκαγιές, σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες και ταξιδιωτικούς operators. Νομίζω όμως πως θα έχει εκτεταμένα προβλήματα από καταστροφικές πυρκαγιές. Κάποια άτομα θα εκδιωχθούν από τις υπηρεσίες τους ως ανεπαρκείς.
Ο ετήσιος Ερμής ισούται με Vulcanus άλλα και ME/NE, ME/AP,KN/KR,PL/PO,SO/KN, JU/VU,JU/AP,JU/NE και αυτό σημαίνει πως θα παρουσιάσει διάφορα και επιβλητικά επιτεύγματα. Παράλληλα μέσα από συζητήσεις και συμμαχίες θα αλλάξει τις γεωπολιτικές ισορροπίες. Ζητήματα θρησκευτικών και φιλοσοφικών θεμάτων θα αποτελέσουν πεδίο αντιπαραθέσεως. Οι επιθυμίες του ηγέτη τροφοδοτούν τον λαό με ελπίδα, επιτυχής επιστημονική σκέψη ενώ κάποια επιχειρήματα και επιτεύγματα θα αμφισβητηθούν εντόνως….

Το 2017 για τον Βλαδίμηρο Πούτιν : «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου»
Το ετήσιο Μεσουράνημα του Πούτιν ισούται με τον Poseidon αλλά και με SO/PL, KR/PO, ME/CU, JU/SA & WI/NE σηματοδοτώντας μια περίοδος αλλαγής αφού κατά την περίοδο αυτή θα έχει πνευματική διαύγεια. Το κοινό θα τον εμπιστεύεται και αυτό παρά τις ανησυχίες κάποιων απωλειών θα τον κρατά πολύ ψηλά στην δημοτικότητα. Δυστυχώς όμως θα εξαπατηθεί από τους άλλους…..
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με WI/CU,AS/KR,HA/ZE,NE/AD και όλα αυτά λένε πως κατά το έτος 2017 οι κρατικές και όχι μόνο εταιρίες θα κάνουν εξαγορές εντός της Ε.Ε, ενώ θα επιχειρήσει να απαλλαγεί από συνεργασίες βαρίδια».
Ο ετήσιος Άρης ισούται με VE/AP, MA/AP, AD/PO, NE/ZE, KR/AD, WI/AS,ME/KR σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές επιτυχημένες και σημαντικά πόστα, ενώ θα επιχειρήσει να κάνει την Ρωσία μητρόπολη των επιστημών, θα έχει σημαντικά κέρδη από το φυσικό αέριο αλλά κυρίως από οπλικά συστήματα, αεριωθούμενα σκάφη. ΘΑ επιχειρηθεί μια μορφή αποδόμηση και ανατροπή. Παράλληλα θα διατάξει να δημιουργηθεί μια νέα ελίτ στρατιωτικής ομάδας. Κλείσιμο νέας εποικοδομητικής συμφωνίας.
Με λίγα λόγια η Ρωσία θα δεχτεί ένα γενικευμένο σαμποτάζ με μεγάλη σφοδρότητα. Οικονομική επιβράδυνση μικρής διαρκείας αλλά και προσπάθεια να «κατεβάσουν» τον Πούτιν. Δυστυχώς ίσως προδοθεί από τον Ερντογάν…. Αφού κανένας εκ των δυο δεν εμπιστεύεται τον άλλον…..

Προβλέψεις 2017 για Τουρκία
«Υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους ανίκανους: είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα.» 
Robert
Η Τουρκία προσπαθεί να «αναρρώσει» από το και καλά πραξικόπημα του Ιουλίου το οποίο για να ξέρουμε τι λέμε εάν το είχε οργανώσει η CIA ο Ερντογάν τώρα θα έβλεπε τα μαρούλια ανάποδα. Ούτε θα είχε την δυνατότητα να δώσει συνέντευξη-διάγγελμα μέσω Skype διότι θα είχε κόψει το ιντερνέτ. Τόσο απλά.
Τώρα για την Τουρκία για το έτος 2017 τα πράγματα είναι πολύπλοκα αφού το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με UR/PO, AS/AP & MA/AP δίνοντας μας ως ερμηνεία πως θα έχει ως σημαία της την αλήθεια, και πως ως δημοτικότητα και τουριστικός προορισμός θα αρχίζει να ανεβαίνει καθώς επίσης και το εμπόριο…
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με τον Vulcanus που δείχνει πως θα μπει σε ειδικό καθεστώς ελέγχου και επιτήρησης. Παράλληλα ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με MO/VE, WI/VE, NE/PO,SO/PL,UR/AP δείχνοντας έτσι πως ο λαός θα είναι γεμάτος ένταση και αισιοδοξία αλλά αυτό θα είναι λανθασμένο ως πιστεύω….
Ο Ετήσιος Ποσειδώνας ισούται με Κρόνο, Ερμή και Vulcanus αντίστοιχα που αυτό από μόνο του σημαίνει απάτη και κλοπές, εξαπάτηση αλλά διάλυση, παραίτηση μια καταστροφή εξαιτίας ανικανότητας. Επιπρόσθετα ο Ποσειδώνας εμπλέκεται και με τους άξονες VE/HA, ME/SA, KN/VU,KN/ME,WI/CU,KN/SA, SA/VU, ME/VU σημαίνει πως ανικανότητα κάποιων υπηρεσιών μα και ανεξέλεγκτη δράση κάποιων εξ αυτών. Αυτό θα φέρει λήξη και πτώση κάποιων επαφών και αδιέξοδη ανταλλαγή απόψεων. Θα προκύψουν προβλήματα από την οικονομική δυσλειτουργία ή ακόμα και πτώχευση μιας εταιρείας κολώνας της τουρκικής οικονομίας ή από τα ελλείμματα και τα αποθεματικά μιας μεγάλης τράπεζας. Οι φυλακίσεις θα συνεχίσουν ενώ παράλληλα θα έχουμε διώξεις από την Ευρώπη ενός σημαντικού προσώπου της κυβέρνησης ή και του περιβάλλοντος του ίδιου του Ερντογάν….

Μια νέα πολεμική –στρατιωτική εμπλοκή θα αποδείξει στρατιωτική ανικανότητα της «πολεμικής μηχανής»
Προβλέψεις 2017 για Κύπρο
«Σε ένα ηγεμόνα δεν λείπουν ποτέ οι νόμιμοι λόγοι για να παραβεί μια υπόσχεση.»
Αυτή η φράση του Νικολό Μακιαβέλι από τον «Ηγεμών» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της μαρτυρικής Κύπρου και του Προέδρου της Νίκου Αναστασιάδη.
Τα πράγματα ολισθαίνουν και μάλιστα επικίνδυνα. Το είχα γράψει για επαναφορά ενός χειρότερου σχεδίου ΑΝΑΝ και με συγχωρείτε δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην διαπραγματευτική ομάδα τόσο από ελληνικής όσο και από Κυριακής πλευράς….
Το να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που σε έχει κλέψει, βιάσει και σκοτώσει κατά συρροή το βλέπω τουλάχιστον ηλίθιο αν όχι μειοδοτικό.
Με την στάση αυτή νομιμοποιεί τον κλέφτη.
Το ετήσιο Μεσουράνημα της Κύπρου ισούται με UR/PL,SA/PO, AD/VU, WI/MO,WI/AD, MC/KR σηματοδοτώντας από μόνο του εξελίξεις αφού θα υπάρξει μια ευκολία στην προσαρμογή. Δηλαδή στις διαπραγματεύσεις πιο πολύ θα ολισθαίνει η Κύπρος στις θέσεις των Τούρκων παρά οι Τούρκοι θα μετακινούνται προς τη θέση της Ελληνοκυπριακής πλευράς.
Θα αντιμετωπίσει σκληρότητα και απόλυτες θέσεις από τους άλλους αφού το «παιχνίδι» παίζεται με «σημαδεμένη τράπουλα». Ζητήματα που αφορούν τα σπίτια (ως οίκημα), τα οικόπεδα και τις εκτάσεις αντιμετωπίζουν έντονα κολλήματα και αναποδιές. Συναντώντας την ισχυρή κόντρα από τους άλλους. Ίσως τελικά περάσει με τέχνασμα η γνώμη των ισχυρών…
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με Αφροδίτη αλλά και JU/UR,AS/PO, ZE/AD,ME/CU =WI=ME/UR και αυτό σημαίνει πως θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί πως είναι η ευκαιρία για αρμονική συνύπαρξη. Τα προβλήματα όμως δεν θα πάψουν να υφίστανται. Ίσως ζητηθεί η γνώμη του Κυπριακού λαού.
Η ετήσια Σελήνη ισούται με την γενέθλια Σελήνη και AP/PO, SA/AP, WI/SO,NE/KR,KN/VE δείχνει πως ο κυπριακός λαός θα είναι διανοητικά έτοιμος, στις επάλξεις. Κάποιοι θα επιχειρηθεί να τον εξαπατήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε είτε δημοψήφισμα είτε εκλογές. Προβλήματα με την Αεροπορία και τις αεροπορικές εταιρείες κυπριακών συμφερόντων.
Ο ετήσιος Δίας ισούται με τους γενέθλιους άξονες WI/HA, AP/VU, SA/AD, MA/KR, HA/VU ΚΑΙ αυτό ερμηνεύεται ως οικονομικές απώλειες, πλούτος και ευκαιρίες για πλούτο από το υπέδαφος, χρήματα και διεκδικήσεις μέσω αποζημιώσεων, προειδοποιήσεις σχετικά με τράπεζες και νόμισμα….

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Related Posts