Προβλέψεις για το έτος 2017 σε παγκόσμια κλίμακα

« Οι κυβερνήσεις πέφτουνε …μα η βλακεία μένει»
Το 2017 έρχεται και φέρνει μαζί του αρκετά πράγματα αφού θα χρειαστεί σε ένα γενικότερο πλαίσιο να αλλάξει η καθημερινότητα μας , να «σπάσει» η ρουτίνα μας.
Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη έρχεται να φέρει χρηματιστηριακά «κρασαρίσματα» αλλά και μια κατάσταση με άτομα που είναι αλλοδαποί ή αλλόθρησκοι  στα όρια του jihad al-saif δηλαδή της επιβολής δια του ξίφους.
Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε πως η εποχή ή η χρονιά κατά το ορθότερο θα θυμίζει κάτι από λίγο την περίοδο της έναρξης του Ψυχρού πολέμου. 
Ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό και αυτό σηματοδοτεί μια βίαιη αποκοπή ενώ ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω γκρεμίζει αυτοκρατορίες.
Ανάλογη περίπτωση είχαμε όταν η Ρωσία της Αικατερίνης της Μεγάλης την ένταξη της Ρωσίας στο club των υπερδυνάμεων, την απόσχιση των ΗΠΑ από την Βρετανική Αυτοκρατορία. Αυτά όμως είναι γραμμένα από το 2011 στο Βιβλίο «Ανθολογήματα της Witte Lehrer Technik » και επιβεβαιώνει πως οι πλανητικοί κύκλοι σε συνδυασμό με την Αστρολογία με επιβεβαιώνουν….
Επιπρόσθετα ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθύες φέρνει στον κόσμο την ανάγκη να επιστρέψει στις ρίζες του, να ζήσει πιο «αγνά» να ζήσει εάν θέλεις το «παραμύθι» του βρε αδερφέ….
Όμως θα δούμε σε πρώτη φάση τι λέει τον «Uranian Παρατηρητήριο» πως θα επηρεάσει σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και πως θα επηρεάσει εν συνεχεία κάποια κράτη και ενώσεις κρατών.

Αλλά ας δούμε τι λέει το παρατηρητήριο της Uranian για το 2017 και με αστρολογικό γνώμονα του παρελθόντος και των επιβεβαιώσεων, ξέρουμε που πάμε και ΑΝ αυτά που θα διαβάσετε είναι σωστά:

O Hades προειδοποιεί: “Κανένας αποχαιρετισμός στον κόσμο δεν είναι τόσο βαρύς, όσο ο αποχαιρετισμός της δύναμης της εξουσίας.” Ταλεΰράνδος
Ο Hades φέτος έρχεται να κάνει πολύ δουλειά αφού για άτομα που είναι αρκετά «ψηλά» σε κυβερνητική & πολιτική κλίμακα θα βγάλει πολλά προβλήματα στις πρώτες ύλες αλλά και κυβερνήσεις που ακολουθούν τουλάχιστον ύποπτες –περίεργες μεθόδους.
Ο Hades φέτος θα βγάλει τεράστια σκάνδαλα οικονομικής φύσεως, αλλά και αλλαγές στην εκπαίδευση και στα πρωτόκολλα αυτών που θα καταλήξουν να χαρακτηριστούν μεροληπτικά και ατελή. Ίσως η εμφάνιση μιας ασθένειας ή η μετεξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας αναγκάσει μεγάλη μερίδα ανθρώπων να αλλάξει συνήθειες και τρόπο ζωής.

Ο Cupido της συνεργασίας : « Όλοι για έναν… και οι ισχυροί για την πάρτη τους»
Ο Cupido δείχνει τις συνεργασίες αλλά και πως λειτουργεί κανείς στους κόλπους μιας ομάδας.
Η πρώτη συνεργασία που κάνει κανείς είναι η οικογένεια του για παράδειγμα.
Για το έτος 2017 ο Cupido συναντά τον Zeus βρίσκει τους άξονες NE/AD, JU/ZE, ME/NE σηματοδοτώντας έτσι μια χρονιά με ιδρύσεις νέων ενώσεων κρατών, αποχωρήσεις ή ματαιώσεις ένταξης κρατών σε ενώσεις, νέες εταιρίες και προϊόντα έρχονται να κάνουν την διαφορά αλλά και μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξαπάτησης σε μια συνεργασία….

Ο KRONOS δείχνει πως κυβερνούν: «Δουλεύω για μια κυβέρνηση που απεχθάνομαι, για σκοπούς που θεωρώ εγκληματικούς.» J.M.Keynes
O Kronos υποδεικνύει την εξουσία και τα πράγματα θα αποδειχθεί πως δεν είναι καθόλου εύκολα για τους κυβερνώντες αφού πολλά αποτελέσματα θα … έρθουν ανάποδα.
Η εμπλοκή του άξονα SA/VU σηματοδοτεί τεράστιους αγώνες και σε πολλές περιπτώσεις τράπεζες και λοιποί οργανισμοί ίσως αναγκαστεί το Κράτος να τις «κρατικοποιήσει» να τις πάρει υπό την προστασία του.
Παράλληλα υπάρχει και η εμπλοκή ενός καρμικου άξονα HA/AD δείχνοντας έτσι πως σε παγκόσμιο επίπεδο οι κυβερνητικές μέθοδοι θα είναι λίγο παράξενες. Ίσως από αμέλεια να προκύψουν έστω και παροδικά ελλείψεις σε πρώτες ύλες. Κάποιοι νόμοι και αποφάσεις θα αγγίζουν τα όρια της παράνοιας. Όπου υπάρχει μια δράση… θα υπάρξει και αντίδραση. Η Τυραννία θα φέρει επαναστάσεις!!!

Ο ZEUS και τα τύμπανα των πολέμων: «Αγοράστε όταν ακούσετε τα κανόνια. Πουλήστε όταν
ακούτε τις τρομπέτες» Βαρόνος Ρότσιλντ
Ο Zeus σηματοδοτεί στην Uranian τον πόλεμο αλλά και ΝέαΤάξηΠραγμάτων.
Μιλά για την προσπάθεια ανέλιξης και εξέλιξης κάποιων, μιλά για νέες επαφές και αλλαγή του τοπίου των συνεργασιών αλλά μιλά για δυστυχία σε περιοχή όπου ξεκινά μια γενικευμένη (εν μέρει) σύρραξη. Παράλληλα κάποιες ιστορικές ανακαλύψεις σχετικά με αρχαίες προσωπικότητες θα προκαλέσουν σάλο μα και δέος…

Ο Vulcanus και τα μεγάλα γεγονότα: « Οικονομικό τέλμα για μέχρι πρότινος γίγαντες»
Από 12/12/2016 ξαναμπήκε στον Καρκίνο.
Η ανάδρομη φορά θα σταματήσει στις 14 Απριλίου 2017 και ο Vulcanus θα μπει πάλι (*για δεύτερη φορά) στις 3/8/2017 αλλά ξανά για «λίγο». Αυτό θα συμβεί γιατί αναδρομεί πάλι στις 1/11/2017 .
Στις 3/8/2017 έχουμε μια «εποχή» που πολλοί θα μπορούν να πουν σχεδόν με βεβαιότητα πως η «παγκόσμια κρίση» οδεύει προς το τέλος της. Αυτό αποδειχθεί ίσως εσφαλμένο αφού πολλά πράγματα θα αλλάζουν ξαφνικά. Πάλι προβλήματα θα ανακύψουν με χρήματα και πρώτες ύλες….
Ο Vulcanus σηματοδοτεί τεράστιες αλλαγές αφού συναντά τον άξονα WI/ME, SO/ME, SA/NE αλλά κυρίως των άξονα WI/AD . «όλο αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί» ως νέες τεχνολογίες, τεχνολογικά επιτεύγματα τεράστιας ιπποδύναμης, ταχεία δράση, προσπάθεια για κάποιους ανθρώπους να είναι «αιχμάλωτοι» μιας κατάστασης αλλά κυρίως το πλήθος δέχεται απίστευτες πιέσεις στα όρια του εξαναγκασμού να δεχτεί πράγματα που είναι αντίθετα στο συμφέρον του.

Ο Apollon και το εμπόριο: « Το ένα χέρι νίβει το άλλο»
Ο Apollon μιλά πως φέτος τα «λεφτά» είναι στην πρωτογενή παράγωγη.
Όμως δεν σας κρύβω πως με SO/ZE=AP θα καταλάβουμε ποιος είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του πλανήτη…. Παράλληλα είναι η χρονιά των αουτσάιντερ, μια χρονιά όπου αυτοί που είναι απελπισμένοι και κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια θα βρουν πιο εύκολα την λύτρωση. Νέες ενώσεις και συνενώσεις κομμάτων με κοινό πολιτικό και ιδεολογικό υπόβαθρο έρχονται να κάνουν την διαφορά…

Ο Poseidon και η έμπνευση και η Ανωτέρα Δύναμης: «Δείξε μου λοιπόν τι νέο έφερε ο Μωάμεθ. Θα βρεις μόνο κακά και απάνθρωπα πράγματα, όπως το δικαίωμα να υπερασπίζει με το ξίφος την πίστη που κήρυσσε» Μανουήλ Παλαιολόγος ο Β’
Ο Poseidon είναι το Θείο, η έμπνευση. Κάτι σαν την θετική έκφραση του Ποσειδώνα. Ο Poseidon για το 2017 μιλά για κάποια σχέδια που γίνονται αντιληπτά και μπορούν να αποτραπούν. Απλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως όπου υπάρχει δράση… υπάρχει και αντίδραση.
Λόγω της εμπλοκής του με τον άξονα KR/VU οι ιδεολογίες και η θρησκεία θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση των καταστάσεων. Νέοι φορείς με κοινό υπόβαθρο ιδεολογίας κάνουν την διαφορά… Η συμμετοχή του άξονα SA/HA θα φέρει έναν θρησκευτικό φανατισμό….

Ο Admetos και το τέλος εποχής: «Plaudite, amici, comedia finita est!» Αύγουστος
Η φράση αυτή ανήκει στον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Αύγουστο και σημαίνει «Χειροκροτείστε φίλοι μου, η κωμωδία τέλειωσε».
Ο Admetos θα έχει μερικά ένα μπες-βγες από τους Διδύμους στον Ταύρο και αντίστροφα
Η «επαφή» του με τον άξονα CU/AP δείχνει ένα εμπόδιο στην ανάπτυξη κάποιων εμπορικών συμφωνιών ενώ η συμμετοχή του άξονα ZE/KR σηματοδοτεί απρόσμενες εξελίξεις από άτομα που έχουν έναν «περίεργο» χαρακτήρα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανταγωνισμό και κόντρα μέχρι εσχάτων. Από 31/5/2017 θα φέρει αύξηση των κατασταλτικών μέτρων και των απαγορεύσεων και αυτό θα προκαλέσει αντιστάσεις με σθένος, συμφωνίες και συμβάσεις παύουν να λειτουργούν και να ισχύουν αλλά και οικονομικά ζητήματα που θα είναι προϊόν οφθαλμαπάτης. Ζητήματα με χρηματιστήρια, τράπεζες και εμπόριο…

Κλείνοντας να θυμάστε αυτό που σηματοδοτεί για το 2017 και για τους ηγέτες και τους ηγετίσκους:
«Ένα αφεντικό προκαλεί φόβο, ένας ηγέτης εμπιστοσύνη. Ένα αφεντικό κατηγορεί, ένας ηγέτης καλύπτει τα λάθη. 
Ένα αφεντικό τα ξέρει όλα, ένας ηγέτης κάνει ερωτήσεις. 
Ένα αφεντικό κάνει τη δουλειά αγγαρεία, ένας ηγέτης διασκέδαση. 
Ένα αφεντικό νοιάζεται για τον εαυτό του, ο ηγέτης για την ομάδα.» Tony Robbins

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Related Posts